Alennusmyyntejä, Uutuuksia verkkokaupassa

Ole Hyvä Luonnontuote – uusia tuulia ja alennuksia!

Oletko sinä kokeillut Ole Hyvän siivous- ja hygieniatuotteita?

Meillä kotona käytetään konetiskiainetta (toimii loistavasti meidän kalkkisessa vedessä), sitruunaista pyykinpesuainetta, greippi-saniteettisuihketta ja molempia yleissuihkeita! Nämä ovat olleet meillä käytössä nyt kaksi kuukautta ja toimivat mahtavasti! Yleissuihkeita käytetään päivittäin keittiössä (kokataan paljon ja keittiö on aina kuin pommin jäljiltä ruuanlaiton jälkeen 😀 ) sekä yleiseen puhdistukseen kun kaksi kuolaavaa koiraa saa aika useasti aikaan vain ihan muutaman tahran, hehe..

Nämä tuotteet ovat siitä mahtavia, että ne ovat vegaanisia, sertifioituja (Ecocert), niissä käytetään tuoksuina ja tehoaineina eteerisiä öljyjä. Ne eivät sisällä biosidejä, zeoliittejä, optisia kirkasteita tai muita turhia, ympäristölle haitallisia aineita.

Tuotteiden tuoksut ovat raikkaita ja todella luonnollisia, kuten odottaa saattaa, kun kyse on eteerisistä öljyistä. Aineiden koostumus on hyvä ja mielestäni pienelläkin määrällä tulee puhdasta!

Ole Hyvä-tuoteperheen pakkaukset uudistuvat ja teemme tilaa uusille tuotteille, joten vielä tänään keskiviikkona kaikki Ole Hyvä-tuotteet -15% (ei koske uusia pesuainepusseja)

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

syvätty_Astianpesuaine_veriappelsiini_5l_Y4A1103-800x800

Myös pakkauskoot muuttuvat; pesuaineita saa jatkossa 600ml pullossa ja 1200ml pussissa, jossa on kätevä korkillinen annostelunokka. Pussia voit käyttää sellaisenaan tai tyhjentää pulloon. Isommat pakkaukset vähentävät pakkausjätteen määrää, jolloin jätettä syntyy paljon vähemmän. Pussi on myös kevyempi valmistaa kuin pullo, joten se säästää siinäkin mielessä luonnonvaroja! Lisäksi saatavilla on iso kanisteri, joka sopii suurperheisiin tai vaikkapa työpaikalle tai ravintolaan. Kanisterit eivät ole meillä hyllytavaraa, mutta tilaamme niitä kyllä tarvittaessa.

syvätty_Astianpesuaine_veriappelsiini_5l_Y4A1103-800x800

Uusien pakkauksien design poikkeaa aikalailla vanhasta. Vanhoissa etiketit ovat selkeitä, mutta ehkä vähän tylsiä. Uudet etiketit ovat raikkaita ja kauniisti piirrettyjä. Mielestäni siis positiivinen muutos! Tällä hetkellä uudet etiketit näyttäsivät olevan kodin pesuaineissa, katsotaan, koska shampoot ja hoitoaineet saavat uudet pakkaukset (jos saavat)!

Pohjoinen iho tarvitsee siihen erikoistuneen ihonhoitosarjan. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat pesu- ja suihkutuotteet, joilla voit hemmotella itseäsi päivittäin. Ihoasi hoitavat parhaiten pohjoisen luonnon karaisemat ja siksi erityisen vitamiinipitoiset kasviuutteet. Aidot eteeriset öljyt hemmottelevat aistejasi. Käytämme vain ihmiselle ja luonnolle turvallisia, sataprosenttisesti biohajoavia, luonnonkosmetiikka standardin hyväksyttyjä raaka-aineita. 

syvätty_Astianpesuaine_veriappelsiini_5l_Y4A1103-800x800

Ole Hyvä-kodinpesuaineilla peset kodin ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Ne sisältävät vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita. Huomioi kätevät ja edulliset täyttöpakkaukset. Osta kerralla enemmän ja säästä kanssamme luonnon resursseja.

Ole Hyvä Luonnontuote haminalainen, kokonaiseettinen yritys, joka toimii vastuullisesti ja ympäristötietoisesti. Ole Hyvä tuottaa ihmiselle ja luonnolle turvallisia, kotimaisia  ja ekologisia pesuaineita. 

Turvallisesti puhdasta – Ole Hyvä !

Yrityksillä on vastuu siitä, millä tavoin ihmiset kuluttavat, ja niiden on tarjottava ympäristön ja ihmisten kannalta kestäviä vaihtoehtoja. Suomalainen Ole Hyvä Luonnontuote otti kopin tästä vastuusta – jo reilut kymmenen vuotta sitten – sillä pohjoisen luonto on elinehtomme.

Emme päästä veteen, mitä sinne ei kuulu. Emme siis kuormita vesistöjä turhilla mikromuoveilla, petrokemian raaka-aineilla, zeoliiteillä tai biosideillä emmekä eläinperäisillä entsyymeillä. Kaikki Ole Hyvä -pesuaineet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ja biohajoavia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia sekä luonnolle että ihmiselle. Kaikki raaka-aineet ovat Ecocert-hyväksyttyjä.

Ja koska eläimet ovat ystäviämme, emme käytä niitä tai niistä peräisin olevia aineita raaka-aineinamme. Emme luonnollisesti myöskään testaa vegaanisia tuotteitamme eläimillä. Maa on meidän äitimme, ja käytämme sen antimia säästellen. Esimerkiksi pullot ovat kierrätyskelpoista muovia. Kannustamme täyttämään niitä uudelleen käyttämällä resursseja säästäviä täyttöpakkauksiamme. Tuotannossa käytetään sertifioitua ekosähköä, ja tilat lämpenevät maalämmöllä.

Emme sysää vastuuta kuluttajalle, vaan kannamme sen yhdessä sinun kanssasi.

Vastaa