Alennusmyyntejä, Uutuuksia verkkokaupassa

Saaren Taika-uutuuksia – Merisuolasaippuat ja oliiviöljysaippua // Välipäiväale meikit -5%, palasaippuat -15%, pyykkietikat -20%

Moikkamoi!

Saaren Taian Johanna on ahkeroinut saippuapajallaan ja saimme tänään Butik-O:lle paljon uusia mahtavia tuotteita.

Samalla tulee superhyviä uutisia tuoksuyliherkille tai muuten vaan tuoksuttomista tuotteista pitäville!

Nimittäin kaksi kolmesta uutuussaippuasta on täysin hajusteeton! Mahtavaa 🙂

Muista hyödyntää myös välipäiväale; kaikki meikit -5%, palasaippuat (ei nämä uutuudet) -15% ja kaikki pyykkietikat -20% vuoden loppuun asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Itse pidän tuoksuista, enkä saa niistä reaktioita, joten suosikkini on ehdottomasti Särkisalon suolasaippua, jonka tuoksussa on ihanan raikas sitruksinen vivahde. Tämä saippua lähtee meillä testiin ja ensi viikolla saatte kuulla testituloksia!

Nämä, kuten muutkin suolasaippuat, ovat haisevan hien kanssa kamppailevien pelastus, sillä suolasaippuan sisältämä merisuola desinfioi ihoa eli poistaa haitallisia bakteereita; tiesithän, että hienhaju tulee juurikin hajuttoman hien kohdatessa iholla olevat bakteerit ja tästä kohtaamisesta syntyy hielle tuttu haju!

Saaren Taika vegaaniset palasaippuat valmistetaan alusta loppuun käsin Isoluodon saarella Salon saaristossa.

Saippuoiden inspiraationa toimii saariston kaunis ja herkkä luonto sekä meri. Saippuat on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille kuitenkaan hyvää pesutulosta unohtamatta.

Tarkkaan valikoidut ainesosat on haluttu pitää mahdollisimman vähäisinä eikä saippuoissa käytetty lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita tai väriaineita.

Jokainen saippua on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Saippuat ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

 


Saaren Taika Kastilian saippua, 100% oliiviöljysaippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Kastilian saippua sisältää pelkästään saippuoitua oliiviöljyä.

Kastilian saippua on hyvin vaahtoava erittäin hellävarainen saippua joka soveltuu erityisen hyvin herkkäihoisille päivittäiseenkin käyttöön.

Muita käyttökohteita: Kastilian saippuaa voidaan liuottaa veteen ja suihkuttaa suihkepullolla erilaisille pinnoille, se käy niin auton tuulilasin pesuun, kuin kotona kovien pintojenkin pesuun sillä se ei jätä juovia.

N. 100g

INCI: Sodium olivate, Aqua, Glycerin
AINESOSAT: Saippuoitu oliiviöljy, vesi, glyseriini

 

 

Saariston suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen, hajusteeton

Merisuolaa sisältävä hajusteeton Saariston Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön.  Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippua.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

N: 120g

INCI: Sodium Cocoate, Maris Sal, Sodium Olivate, Aqua, Glyserin, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate
AINESOSAT: Saippuoitu kookosöljy, merisuola, glyseriini, saippuoidut oliiviöly, sheavoi, ohdakeöljy

 

 

Särkisalon Suolasaippua – Vegaaninen, luonnollinen

Tämä saippua lähtee meillä testiin ja ensi viikolla saatte kuulla testituloksia!

Merisuolaa sisältävä eteerisillä öljyillä tuoksutettu Särkisalon Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippua.

Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

N.120g

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate, Maris Sal, Rosmarinus officinalis oil, Cymbopogon citrates oil, Juniperus virginiana Cedars oil
AINESOSAT: Saippuoidut kookosöljy, oliiviöly, sheavoi, ohdakeöljy, merisuola ja rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä

Saippuoita voit ostaa suoraan myös tästä!

Vastaa