Arki

Muuttopäivä // Kaikki yli 50€ toimitukset veloituksetta koodilla tammikuu18 //

Me muutettiin tänään! Ei mihinkään kovin kauas, ihan vaan pihan toiselle puolelle 😀 Vapautui asunto, joka sopi paremmin meille.

Tämä on tällainen superiso yksiö, eli kaikki on yhtenäistä tilaa paitsi keittiö ja wc. On kivaa, että samalla kun tekee töitä, voi keskustella miehen kanssa tai paijata koiraa. 
Meiltä löytyy aika paljon viherkasveja ja mun mielestä niitä ei koskaan voi olla liikaa (mies ei ehkä ole samaa mieltä 😀 ). Sisustusjuttuja etsin paljon kirppareilta, ne on mun heikkous, muuten olenkin aika huono shoppailemaan..                                                                                                                                                                                                                                                               

Tässä näkyy meidän palasaippuakokoelma, molempien, mun ja miehen. Kaikki on aktiivisesti käytössä ja hyväksi todettuja.  Nurmen huopasaippua, Nurmen miesten palasaippua , Kaurilan saunan merisuolasaippua (tulossa lisää!), Nurmen avokadoshampoo  ja Kulkurin Kartanon hohkakivisaippua (omena). Kuvasta puuttuvat sokerikuorinta ja Saaren Taika Särkisalo-suolasaippua (tulossa lisää!), jotka juuri ehti loppua viimeisimmän suihkun jälkeen. Yöpöydällä mulla on kokeilussa Saaren Taian Johannalta keväämmällä ilmestyvä voide, olkaa siis kuulolla sen suhteen, hyvältä vaikuttaa! 😉
Joskus haaveissa olisi rakentaa talo, piirustuksetkin on jo piirrettynä ja ihme kyllä päästiin niistä aika helposti yhteisymmärrykseen, vaikka meillä on välillä aika erilainen maku Henrin kanssa 😀 Meillä olisi etsinnässä kotimaiset pellavalakanat, onko suosituksia hyvistä?

 

Tää meidän vanha pönttöuuni on ihan ykkönen kylminä päivinä, Henrikin tykkää 😀

Tammikuun ajan verkkokaupassa kaikkiin yli 50€ ostoksiin ilmaiset postikulut koodilla tammikuu18

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Vastaa