Arki, Kauneus

Perjantainaamio: Beauty Gardenin virkistävä kurkkunaamio

Jes perjantai! Vaikka mulla jokainen päivä on perjantai tai maanantai, niin silti jotenkin viikonlopun alkaessa tulee erilainen fiilis! Tänään on myös se perinteinen epäonnenpäivä, perjantai 13. Oletko sä taikauskoinen? Mä myönnän, että oon ehkä ihan vähän.. Jos näen mustan kissan ylittävän tietä, niin jotenkin väkisin tulee mieleen, että o-ou! Enkä myöskään tahallani tapa esim. hämähäkkiä, koska mulle on opetettu, että hämähäkin tappaminen tuottaa huonoa onnea.

Tänään ei kuitenkaan ollut epäonninen päivä, vaan aivan mahtava kevätpäivä! En olisi millään malttanut tulla sisälle näpyttelemään läppäriä, vaan olisin mielelläni jatkanut maalaamista ja pihakalusteiden siirtelyä.. No, onneksi säätiedote näyttää lämmintä myös koko viikonlopulle ainakin tänne Varsinais-Suomeen! <3

Perjantain kunniaksi ajattelin myös hemmotella itseäni naamiolla! Valitsin ranskalaisen Beauty Gardenin kurkkunaamion, joka on pakattu tyylikkääseen muovittomaan purkkiin! Naamio sopii hyvin sinulle, jos kärsit stressistä tai haluat antaa ihollesi palautuvan hoidon vaikkapa matkan jälkeen.

Beauty Garden kurkkunaamio

Purkissa on kierrekorkki ja ihana puinen pinta. Sisällä on lasipurkki, joka pitää naamion freshinä. Tuoksu on todella mieto ja siitä on helppo erottaa kurkku, mutta sen lisäksi nenään osuu pieni etikkainen vivahde (ei huono). Väri on harmahtavan vihreä, tulee mieleen savinaamio. Koostumus on paksu, mutta todella helposti levittyvä.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Beauty Garden Kurkkunaamio

Putsasin naaman ja levitin naamiota kasvoille ja leikkasinpa vielä kurkunsiivut silmille (elämäni ekaa kertaa, voitteko kuvitella! Henrikin sanoi, että hän on kokeillut, mutta mä en jostain syytä ole :D) ja ajattelin, että menen vartiksi rentoutumaan sohvalle! No sain olla rauhassa ehkä kymmenen sekuntia…

Ramses oli sitä mieltä, että kurkku vois maistua hänellekin, on niin tummat silmänalusetkin!!

Oli siis siirryttävä rentoutumaan muualle (lue: tänne).. Naamio vaikuttaa virkistävältä ja suosittelen oikeasti heittämään vielä nuo kurkkusiivut silmille, niin rentoutus siirtyy ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Noniin, sitten on pesun aika, katsotaan mikä fiilis tästä jää iholle..

Beauty Garden Kurkkunaamio

Pesin naamion pois vain kevyesti, sillä se olikin jo hyvin imeytynyt ihoon (taisi olla hieman kuiva iho). Pesen välillä liian kuumalla vedellä ja iho turhaan kuivuu siitä. Nyt olen tarkoituksella koittanut käyttää vähän viileämpää vettä ja täytyy sanoa, että eron kyllä huomaa!

Tämä naamio jää varmasti säännölliseen käyttöön, tälle voisi olla tarvetta muutaman kerran kuukaudessa!

Ihanaa viikonloppua! <3

-Ilona

Beauty Garden on laadukasta, käsintehtyä luomukosmetiikkaa suurella sydämellä!

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen, ranskalainen luomubrändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset ihonhoitotuotteet sekä ihanat käsintehdyt yrttihaudukkeet.

Beauty Garden -ihonhoitotuotteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. Tuotteiden valmistus seuraa puutarhan sadonkorjuuta, minkä vuoksi tuotteiden valmistusta saatetaan joutua silloin tällöin odottamaan.  Tuotteiden säilöntäaineina käytetään retiisiä, jolla on ihoa kirkastava vaikutus, sekä luonnon E-vitamiinia (tocopherol) – voiko enää puhtaampaa tuotetta olla?  Kaikki tuotteet pakataan ekologisesti kauniisiin puu- ja lasipakkauksiin, ilman ulkopakkauksia. Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin – Hand Made With Love! 

Beauty Garden -tuotteille on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten NaTrue-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Vastaa