Arki, Kauneus, Sekalaiset, Tuotteita testissä, Uutuuksia verkkokaupassa

Turpeella naama kuosiin – Polar Health – kotimaista hoitoturvetta // salainen alekoodi Instagramissa // lupauksia uudelle vuodelle

Moikka ja mahtavaa uutta vuotta kaikille! Taas menee luvut sekaisin kun pitää kirjoittaa päivämääriä, mutta kai siihen taas pian tottuu 🙂

Meillä on vuosi alkanut hyvin. Suunnittelemme tulevaa ja uusia tuotteita, onko sulla muuten jokin lempparituote, jonka toivoisit löytyvän Butik-O:n valikoimista?

Eilen illalla olimme juhlistamassa vuodenvaihdetta mökillä ja kokeilimme saunassa kotimaista Polar Healthin turpeesta valmistettua kasvonaamiota!

erityisen hyvä akne-iholle ja ihottumakohtiin

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Naamio sopii kaikille ihotyypeille mutta on erityisen hyvä akne-iholle ja ihottumakohtiin. Myös ärtynyt päänahka tykkää turvehoidosta!

Levitä hoitoturve puhdistetulle ja kuivatulle iholle, anna vaikuttaa ja huuhtele tai pese sienellä. Saippuaa ei enää naamion jälkeen tarvitse levittää. Turpeen joukossa on pieniä sattumia, jotka mukavasti hieman kuorivatkin ihoa samalla!

Me käytimme tätä tosiaan saunassa, mutta ihan yhtä hyvin naamion voi levittää vaikka televisiota katsellessa 🙂 vaikutusaika on 10-30 minuuttia ja kuivumisen estämiseksi kannattaa iho suojata ohuella muovilla tai sitten sekoittaa turpeen sekaan hunajaa (ja saat vielä tehokkaamman hoidon!) Naamion kuivuminen lähinnä hankaloittaa sen pois pesemistä, muuta haittaa siitä ei ole.

Turve ja suovesi on kansanparannustaidoissa kauan tunnettu hoitomuoto.

Esi-isämme kaivoivat perimätiedon mukaan hyvälaatuista hoitoturvetta ja tekivät siitä parantavia hauteita ja kylpyjä.

Purkki on niin riittoisa, että tästä voi hyvin levittää naamion myös koko vartalolle! Meillä turvetta kului yhteensä ehkä 2-3 teelusikallista kasvojen alueelle.

Iho tuntui naamion jälkeen todella pehmeältä ja tasaiselta sekä ihohuokosetkin näyttivät pienemmiltä! Tämä kuulemma tehoaa myös selluliittiin, täytyy ensi kerralla ehkä levittää koko vartalolle ja kokeilla 😀

Aika sotkuista hommaa tämä on, suosittelen siis vaihtamaan pyhäpuseron johonkin vähemmän fiiniin naamion levityksen ajaksi 🙂

Tästä voit ostaa itsellesi tämän ihanan hoitoturve-naamion!

Tietoa valmistajalta:

Polar Health Oy:n käyttämän hoitoturpeen raaka-aine nostetaan luonnontilaisesta suosta, joka sijaitsee Uudellamaalla kallion huipulla olevassa painautumassa. Suon sijainnista johtuen sinne ei ole missään olosuhteissa päässyt haitallisia valumia. Lisäksi kallion painautuma-allas on hyvin säilyttänyt suoveteen liuenneet kasvikunnasta peräisin olevat hoitavat yhdisteet.

Kasvillisuudeltaan suo on lähes puhdas rahkasammalsuo, jossa kasvihormonien määrä on muihin soihin verrattuna huomattavan suuri. Polar Health Oy:n käyttämän hoitoturpeen raaka-aine on hyvin maatunutta iältään noin 500 – 1000 vuotta vanhaa. Hoitoturpeen raaka-aine on jo suossa geelimäistä massaa. 

Tutkimus- ja tuotekehitystyötä ovat tukeneet Keksintösäätiö ja Tekes (Teknologian kehittämiskeskus).
Kaikki Polar Health Oy:n valmistamat turvehoitotuotteet on EU:n ihonhoitodirektiivien mukaan allergia- ja bakteeritestattuja.

Linkki valmistajan sivuille

Tätä tuotetta käytetään meillä ehdottomasti aina mökillä saunomisen yhteydessä. Levityskin on niin hauskaa puuhaa, että väkisinkin pienet naurut saa aikaiseksi 😀

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Ja muista hyödyntää myös alekoodi Saaren Taika Jalkavoiteeseen. Koodilla TASSU saat -10% alennuksen 7.1. saakka! Shea-pohjainen jalkavoide on valmistettu Suomen saaristossa ja sisältää hoitavia neem- ja helokkiöljyjä. Tätä voit käyttää omiin jalkoihin tai lemmikkisi tassuihin.

Sitten vielä muutama lupaus uudelle vuodelle:

  • Lupaan liikkua enemmän
  • Lupaan etsiä teille vielä mahtavampia tuotteita kauppaamme
  • Lupaan kehitellä yhden salaisen yllärin jonka paljastan ennen maaliskuuta
  • Lupaan harjoitella valokuvaamista
  • Lupaan nähdä enemmän ystäviä

Minkälaisia lupauksia sä olet tehnyt uudelle vuodelle?

Vastaa