Arvonta

ARVONTA! Mikä uutuustuotteistamme houkuttelee?

Heippa kaikille ja ihanaa maanantai-iltaa! Palattiin juuri koirien kanssa metsälenkiltä ja en muista koska olisi ollut niin ihanat ilmat ja näkymät ulkosalla kuin nyt!

Sen kunniaksi (ja mahtavien uutuustuotteiden) päätettiin laittaa arvonta pystyyn <3

Käy osallistumassa siihen meidän Facebookissa, arvonta päättyy keskiviikkona ja palkintona on ihana palasaippua!

Saatiin kauppaan niin mahtavia uutuuksia Saaren Taialta, että on pakko hehkuttaa! Pitkään loppu ollut pyykkiraaste saa uuden vastineen särkisalosta ja erittäin hyvältä vaikuttaa! Täältä löydät Johannan valmistamaa pyykinpesuun tarkoitettua kookossaippuaraastetta.

Saaren Taika Pyykkiraaste Pyykkisaippua

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

🌿 Uusi ekologinen Saaren Taika pyykkisaippua + raaste on odotettu lisä täysekologisten tuotteidemme valikoimaan 🌿
Puhtaasta kookosöljystä käsityönä kauniilla Isoluodon saarella valmistettu pyykkisaippua on tehokas pesuaine kaikelle pyykille.

👉Luonnollista pyykkisaippua palaa voidaan käyttää “tahra-stickinä” eli tahranpoistoon hieromalla saippuapalaa hellästi kostutetun tekstiilin tahralle.
Pala käy myös vanhanajan nyrkkipyykkiin ihan sellaisenaan. Konepesuun suositellaan käytettäväksi Saaren Taian Pyykkisaippua raastetta.

👉Ekologinen pyykkisaippua raaste käy sellaisenaan konepesuun. Voit myös liuottaa raastetta pieneen määrään vettä ja annostella joko pesukoneesi pesuainelokeroon tai pesupallossa pyykkikoneen sisälle (raasteen liuotus lämpimään nesteeseen on suositeltavaa hyvin alhaisissa pesulämpötiloissa).

👉Raastetta annostellaan noin 1-2 ruokalusikallista koneelliseen pyykkiä. Pyykkisaippuaa käytettäessä suositellaan käytettäväksi huuhtelussa Saaren Taika täysekologista pyykkietikkaa, sekä pesemään pyykkiä ajoittain myös tavallisella pyykinpesuaineella.

👉Saaren Taika pyykkisaippua on valmistettu luonnollisesta kookosrasvasta, se on täysin biohajoava, ekologinen ja myrkytön. Pyykkisaippuassa ei ole saippuoitumatonta rasvaa, jota iholle tarkoitettuihin saippuoihin on jätetty.

🌿 Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

🌿 Saaren Taikaa valmistetaan eteläisen Salon idyllisessä saaristossa, jossa luonnon ja ihmisen yhteiselo on vuosisatojen aikana nivoutunut lähes saumattomaksi
#eko#ekologisuus#ekokoti#ekosiivous#saarentaika

Loistavia uutuuksia löytyy myös muita; kodin tekstiilipinnat raikastava imurointipuuteri kahdessa ihanassa tuoksussa: greippi ja laventeli.

Saaren Taika imurointipuuterit toimitetaan ekologisesti täyttöpusseissa jonka mukana saat kauniin etikettitarran, sillä suurimmalla osalla käyttäjiä saattaa löytyä kotoa tyhjä maustepurkki, pilttipurkki tai vastaava astia johon imurointipuuteria voi laittaa käyttöä varten. Kaada puuteri kotona haluamaasi sirotinastiaan ja liimaa kaunis tarra päälle. Näin säästämme yhdessä luontoa ja harjoitamme kiertotaloutta yhden purkin verran kerrallaan. Luonto on rakas meille kaikille!

Vegaaninen, luonnollinen, tuoksuna luonnollinen laventelin eteerinen öljy, ei keinotekoisia hajusteita eikä lisäaineita!

Täältä löydät kaikki ihanat Särkisalossa käsin valmistetut Saaren Taika-tuotteet <3

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

  • Ilona

Vastaa