Kauneus, Sekalaiset

Helpotusta kesähelteeseen – miten kosteuttaa kasvoja kuumalla?

Huh hellettä, vai miten se oli? Täällä Varsinais-Suomessa rannikolla on ainakin ollut ihan tukalan kuuma viimeisen viikon ajan. Ei voi muuta sanoa, kuin että oispa loma! Ois ihana mennä makoilemaan rannalle ja välillä pulahtaa uimaan viilentävään veteen.. Mutta mitä jos ei ole lomaa? Sitten täytyy koittaa virkistyä muilla tavoin ja jatkaa työntekoa! Siirsin työpisteen terassille, sisällä on nyt niin kuuma että ajatus ei oikein kulje 😀 Tietty veden juonti on ihan ykkösjuttu suojaavan hatun lisäksi (varsinkin ulkotöissä), mutta mitä sitä naamalleen voisi laittaa, jotta edes vähän tuntuisi virkeämmältä?

Muutamasti olen koittanut aamulla laittaa kosteusvoidetta tai emulsiota, mutta jo hetken päästä se puskee läpi ihosta.. Olenkin nyt kuumina päivinä suosiolla jättänyt voitelematta naamani ja siirtynyt muihin tuotteisiin 😀 Kasvot (ja vartalon) olen pessyt suolasaippualla, varsinkin Saaren Taian suolasaippua on ihan huipputuote. Siinä suola on ihan pieninä kiteinä ja jotenkin sulautuu saippuan joukkoon täydellisesti. Suolasaippua pesee hyvin, mutta ei silti vie iholta omaa kosteutta pois, vaan jättää kasvot jopa hiukan kosteutetun tuntuisiksi! <3 Mä tykkään itse tuoksuista, joten suosin Särkisalon suolasaippuaa, joka tuoksuu ihanan sitruksiselta. (Siitä on muuten olemassa myös tuoksuton versio Saariston suolasaippua!). Tiesitkö, että Saaren Taika -tuotteet valmistetaan puhtaasta pohjavedestä Salon saaristossa pienellä Ulkoluodon saarella?

Saippuoiden ja muiden luonnollisten tuotteiden takana hääräävät särkisalolaistuneet Johanna ja Joni perheineen. Saaren Taika lähti liikkeelle Johannan omista tarpeista; mistä löytää tarpeeksi kosteuttavia ja hoitavia voiteita ja pesuaineita hieman ongelmalliselle iholle. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi Johanna ja Joni valmistavat täysekologista pyykkietikkaa, joka pesee (haha!) mennen tullen kaupan synteettiset huuhteluaineet! Kymmenen pistettä!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Pesun jälkeen olen käyttänyt joko Whamisan kasvovettä (joka muuten on tehty enemmän kosteutukseen, kuin puhdistukseen, korealaisen kauneudenhoitoperinteen mukaisesti) tai sitten Evolven kosteuttavaa kasvosuihketta. Molemmat on niin hyviä tuotteita, että on aina vaikea valita kumpaa käyttää, hah 😀 Jos sulla on jo hieman ikääntyvä iho, niin sitten suosittelen ehdottomasti tuota Evolven Daily Defence -suihketta, sillä se sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo hyvin kosteutta ja siloittaa jopa hieman ryppyjä! Kaktusviikunauute lepyttelee ärtynyttä ihoa ja jeesaa hyaluronihappoa kosteutushommissa! Tätä voi suihkutella tarvittaessa lisää päivän mittaan tai jopa kiinnittää sillä meikin 🙂 Molemmissa, tässä Evolvessa ja Whamisassa on luonnollinen yrttinen tuoksu, joka sopii ainakin mun nenään hyvin.

Evolve on englantilainen luonnonkosmetiikkasarja ja musta on ihanaa, että jokaisessa pakkauksessa lukee tekijän nimi. Esimerkiksi tämän mun pullon on valmistanut Leanne! 

Jos öljyisyys tai hiki kuitenkin pukkaavat, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan meidän uutuustuotetta; puuteripaperia. Sillä voit näppärästi painella ylimääräiset kiillot pois kiireessäkin ja pakkaus kulkee helposti mukana käsilaukussa. Beauty Made Easy on tanskalais-saksalainen kosmetiikkabrändi, jonka perustivat Terje tyttärensä Katrinen kanssa vuonna 2014. He valmistavat pieniä, mutta sitäkin hyödyllisempiä kauneudenhoitotarvikkeita ja kosmetiikkaa. Meidän valikoimiimme olemme ottaneet puuteripaperit ja veteen sekoitettavat peel off -kasvonaamiot.

Beauty Made Easy Peel off-naamio
Beauty Made Easy Puuteripaperi

Beauty is in all of us in different shapes and nuances, everyone has to find its own.

Look for it with a smile and positive attitude – Sweet lips with the smile will always win over harsh words.

Jos näillä ei ala työnteko sujua, niin sitten on vain yksinkertaisesti annettava periksi ja siirryttävä riippumattoon kuplamehun kanssa 😉

Ihania hellepäiviä! -Ilona

Vastaa