Kauneus, Kosmetologin Palsta

Kosmetologin Palsta alkaa – Esittelyssä Kosmetologi Hanna

Heippa kaikille! Tänään alkaa Kosmetologin Palstan tarina, pitemmittä puheitta, ole hyvä Hanna! 🙂

Olen Hanna Amanda, 35-vuotias kauneudenhoitoalan ammattilainen Riihimäeltä. Olen suorittanut kauneudenhoitoalan kansainvälisen näyttötutkinnon ja olen koulutukseltani Cidesco kosmetologi sekä kynsi- ja ripsiteknikko. Oman kauneudenhoitoalan yritykseni perustin vuonna 2008 ja sen jälkeen olen työskennellyt kauneuden parissa mitä mielenkiintoisimmissa ympäristöissä ja työtehtävissä.

Butik-O luonnonkosmetiikkaa | Kosmetologin Palsta Hanna

Oma työni olikin alussa rakas harrastukseni ja siksi minulla on palava halu jakaa osaamistani kaikille kauneudesta ja ihonhoidosta kiinnostuneille. Etenkin meikkaus on lähellä sydäntäni. Olen mm. ollut neljänä vuotena Fitness-kisoissa meikkaamassa SM- bikinifitness ja -bodyfitness kilpailijoita, tehnyt meikkauksia yritysten mainoskuvauksiin sekä erilaisia erikoisehostuksia mitä hauskimpiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Aloitin pitämään omaa kauneusblogia sekä videoblogia keväällä 2017. Silloin tutustuin yhteistyön merkeissä Butik-O:n edelliseen omistajaan Johannaan. Rakastuin Butik-O:n tuotteisiin, ulkoasuun sekä tietysti Butik-O:n asenteeseen ja arvoihin. Ehdoton lempparini Butik-O:n tuotteista on muuten Optiat- sarjan kahvikuorinnat.

Optiat_kahvikuorinta_lemongrass_lifter

Yhteistyö Butik-O:n kanssa on jatkunut uudenkin omistajan Ilonan kanssa ja nyt minua on pyydetty kirjoittamaan Kosmetologin Palstaa Puotimamman blogiin, jonka otin tietysti innolla vastaan. Rakastanhan kirjoittamista. Kosmetologin Palsta tulee ilmestymään blogissa kerran viikossa, Sunnuntaisin. Tulevaisuudessa Kosmetologin Palstalta tulet löytämään kirjoituksia meikkauksesta, ihonhoidosta sekä vinkkejä erilaisista kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Kirjoitan juttujani ihonhoidon ammattilaisen näkökulmasta, mutta rennolla meiningillä. Kirjoitukseni haluan suunnata niin naisille kuin miehille ikään katsomatta.

Nyt haluaisinkin kuulla teitä Butik-O:n asiakkaat ja blogin lukijat. Millaisista aiheista haluaisitte lukea kosmetologin palstalta? Seuraavassa Kosmetologin Palstan postauksessa vastaan teidän kysymyksiinne. Nyt siis mietintämyssyt päähän ja esittämään minulle kiperiä kysymyksiä kauneudenhoitoon liittyen. 😉 Kysymykset voitte esittää minulle tämän postauksen kommenttikentässä ja kysyä saa ihan mitä vain mikä mietityttää kauneudenhoitoon tai vaikka kosmetologin työhön liittyen. Kysymyksiä voi esittää ensi viikon keskiviikkoon asti, jonka jälkeen kokoan kysymyksenne ja alan työstämään niistä seuraavaa postausta.

Jään innolla odottamaan viestejänne ja palailen niihin viikon päästä seuraavan Kosmetologin Palstan postauksessa.

Kaunista viikkoa Sinulle toivottaen:

Kosmetologi Hanna

7 thoughts on “Kosmetologin Palsta alkaa – Esittelyssä Kosmetologi Hanna

  1. Riittääkö arki-iltana puhdistus misellivedellä, vai pitäisikö käyttää mieluummin puhdistusmaitoa tai muuta huuhdeltavaa puhdistusainetta? Aiemmin pesin aina puhdistusaineella, joka vaati myös huuhtelun, mutta miselliveden helppouden vuoksi yhä useammin käytän vain sitä. Välillä koen silti ikään kuin huonoa omaa tuntoa siitä, etten pese kasvojani riittävän hyvin, jos käytössä on vain misellivesi. En meikkaa arkena lähes koskaan.

  2. Minulla on pintakuiva iho, mutta näppyjä puskee aina vaan, kasvot on kuin teinillä aina tiettyyn aikaan kuukaudesta. Mikä olisi tällaiselle iholle sopiva ihonhoito-ohje?

  3. Haluaisin vinkkejä miten +35 vuotiaan ihoa pitäisi päivittäin hoitaa jotta pysyisi mahdollisimman hyvänä! Ja millä saisi näppylät pysymään poissa tai edes hillittyä?

  4. Toivoisin vinkkejä aikuisen sekaihon hoitoon: erittäin voimakkaasti rasvoittuva T-alue, nenän ympärys herkkä/couperosa?, poskilta normaali. Luonnollisuus ja suht edulliset tuotteet plussaa. Kiinnostaisi myös uudet ideat nopeaan päivämeikkiin ruskeasilmäiselle, kalpeaihoiselle. Kiitos 😊

Vastaa