Kauneus, Kosmetologin Palsta

Kosmetologin Palsta – Kevyt meikkipohja mineraalimeikeillä, ihon puhdistus misellivedellä & pieniä vinkkejä arkeen

Kosmetologi vastaa

Olipa ihana huomata miten runsaasti kysymyksiä ensimmäiseen Kosmetologin Palstan kommenttikenttään tulikaan. Kiitos teille naiset kovasti! Selkeästi palstalle on siis ollut tarvetta. Tässä postauksessa vastaan teidän esittämiinne kysymyksiin ja käyn hieman läpi mitä jatkossa on luvassa postausten suhteen.

Meikkivinkkejä

Sanni kysyi ensimmäisenä meikkivinkkejä herkälle iholle. Toiveena oli kevyet meikkituotteet. Kun tavoitteena on saada mahdollisimman ohut meikki ja mahdollisimman vähällä meikillä, niin silloin kannattaa panostaa meikkipohjaan. Kun iho on tasaisen värinen ja mahdolliset ongelma-alueet ovat saatu piilotettua, muutos on jo huima.

Täytyy sanoa, että oma herkkä ja pintakuiva ihoni rakastui Butik-O:n Everyday Minerals meikkeihin. Oli aivan käsittämätöntä, miten niin ohut ja huomaamaton meikki voikin olla niin peittävä. Jopa couperosa poskeni ja nenänpielet tasoittuivat. Everyday Mineralsin Jojoba-meikkipohja on kehitetty herkälle ja kuivalle iholle. Sarjalta löytyy rasvoittuvalle ja sekaiholle omat meikkipohjansa ja sävykartasta löytyy myös erittäin vaalealle iholle omat sävynsä Pitää vielä lisätä, että olin hämmästynyt siitä, kuinka nopea ja helppo oli tehdä meikkipohja mineraalimeikeillä.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

everyday minerals, hurrah!, kaurilan sauna voidedeo, avril ripsiväri

Myös Mia kysyi meikkivinkkejä nopeaan päivämeikkiin ruskeasilmäiselle, jolla on kalpea ihonsävy. Ruskeasilmäisen kannattaa valita luomivärisävyiksi ruskean eri sävyjä, jos haluaa tasapainottaa silmien väriä. Jos taas toiveena on korostaa silmien ruskeaa väriä, silloin kannattaa valita luomiväriksi vastaväri eli joku violetin, luumun tai kylmän roosan sävy. Pikavilkaisu Butik-O:n nettikauppaan ja sieltä löytyikin juuri oikeat luomivärisävyt. Kannattaa kurkata Benecos NaturalQuatro Luomiväripaletit tästä. Kaikki luomivärit löydät täältä.

Perustietoa kasvojen ihonhoidosta

Maikki toivoi postausta arkisesta ihonhoidosta sekä neuvoja, miten iho pitää puhdistaa, kuinka usein kuoria ihoa, jne. Tästä teen täysin oman postauksen ensi sunnuntaille. Malta Maikki siis mielesi vielä ensi viikkoon. Sitten on luvassa kattava postaus kasvojen ihonhoidosta.

Joik MisellivesiVeera lähetti minulle monta tiukkaa kysymystä liittyen myös ihonpuhdistukseen ja misellivesiin. Veera kysyi riittääkö arki-iltana puhdistus misellivedellä, vai pitäisikö käyttää mieluummin puhdistusmaitoa tai muuta huuhdeltavaa puhdistusainetta? Aiemmin Veera puhdisti kasvonsa aina puhdistusaineella, joka vaati myös huuhtelun, mutta miselliveden helppouden vuoksi yhä useammin käyttää vain sitä. Veera kertoi, ettei meikkaa arkena lähes koskaan.

Kasvojen ihonpuhdistuksessa on totuttu näkemään tyypillisesti puhdistustuote + kasvovesi- pari. Muutaman vuoden markkinoilla on ollut saatavilla myös misellivesiä. Näitä käytetään sekä kasvoveden tilalla tai kokonaan kasvojen puhdistuksessa.

Itse suosittelisin misellivettä käytettäväksi matkustettaessa tai jos vettä ei halua käyttää kasvojen puhdistuksessa. Veeran tapauksessa miselliveden käyttö on ihan ok, koska kasvoilta ei tarvitse iltaisin poistaa paksua kerrosta meikkiä. Misellivedellä on myös hyvä täydentää aamun kasvojen puhdistus. Se poistaa kasvoilta tehokkaasti, mutta hellävaraisesti yön aikana kertyneen lian, hien ja rasvan.

Tärkein asia misellivedellä puhdistettaessa on, että misellivedellä kostutetuilla vanulapuilla täytyy pyyhkiä kasvoja niin pitkään, että vanulappuihin ei enää irtoa kasvoista likaa tai meikkiä.

Täältä löydät kaikki Butik-O:n kasvojen puhdistustuotteet.

Mossa Misellivesi

Ongelmana näppylät

Jonna ja Heidi kaipasivat apua näppylöiden kanssa taisteluun. Voisin tehdä erillisen postauksen tästä aiheesta, koska tämä aihe varmasti mietityttää monia.  Tärkeintä on säännölliset ihonhoitorutiinit, oikeat tuotteet sekä ruokavalion ja riittävän veden juonnin merkitys. On hyvä vaihtaa myös tyynyliinat ja kasvopyyhkeet riittävän usein sekä pestä meikkisienet ja siveltimet viikoittain.

Vinkkejä aikuisen ihon hoitoon.

Heidi ja Mia toivoivat vinkkejä aikuisenihon hoitoon. Tästä aiheesta tulen tekemään oman postauksen, ehkä jopa useammankin.

Mitä enemmän vanhenemme, sitä tärkeämmäksi säännöllisyys ihonhoidossa muodostuu. Erilaisilla seerumeilla on esimerkiksi hyvä hakea lisäbuustia kosteutukseen ja ihon kimmoisuuden säilyttämiseen.

Itse rakastan kasvonaamioita ja Butik-O:lta löytyy Laveran kasvonaamioita, jotka on tarkoitettu juuri aikuiselle iholle. Laveran naamiot ovat sertifioituja, vegaanisia ja luonnonkosmetiikkaa. Sen lisäksi ne ovat edullisia. Voisiko enää parempaa toivoa?

Lavera kasvonaamio

Pitkä postaus ja paljon asiaa, mutta halusin vastata kaikille kysymyksiä lähettäneille. Ensi Sunnuntaina keskitytään tarkemmin Maikin lähettämään toiveeseen, eli kasvojen perus ihonhoitoon.

Upeaa viikkoa juuri sinulle!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

-Kosmetologisi Hanna-

Kosmetologin Palsta ilmestyy joka sunnuntai Puotimamman blogissa. Hanna kirjoittaa Palstalla ajankohtaisista aiheista liittyen ihonhoitoon ja meikkaukseen. Uusimman postauksen kommenttikenttään voitte aina jättää myös kysymyksiä, joihin Hanna vastaa tulevissa postauksissa!

Vastaa