Alennusmyyntejä, Kauneus

Saaren Taika uutuuksia tutustumistarjouksessa, suolasaippua, kuoriva kaura-suolasaippua ja pehmetävä jalkavoide

Tervetuloa tutustumaan uusimpiin Saaren Taika tuotteisiin! Tutustumistarjouksessa viikkonlopun ajan;

SAAREN TAIKA™ JALKAVOIDE – VEGAANINEN – EI TESTATTU ELÄIMILLÄ
Vegaaninen Neem-öljyä ja helokkiöljyä sisältävä Jalkavoide. Väriaineeton. Ei sisällä parabeeneja eikä keinotekoisia kemikaaleja. Ei ole testattu eläimillä. Hajusteena käytämme vain puhtaita luonnollisia eteerisiä öljyjä, tuotteemme eivät sisällä kemiallisia hajusteita.

Jalkojen ihon hoitoon. Vähentää ja ehkäisee kantapäiden halkeilua.

Neem-öljyssä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (EFA), triglyseridejä, E-vitamiinia ja kalsiumia. E-vitamiini ja EFA: t mahdollistavat neem-öljyn imeytymisen syvälle ihoon, joka parantaa kuivuuden aiheuttamia halkeamia. E-vitamiinipitoinen Neem-öljy on tehokas myös psoriasiksen aiheuttaman kutinan ehkäisyssä. Antibakteerisena neem-öljy ehkäisee ihoinfektioita ja koska neem-öljyssä on erityisen paljon rasvahappoja ja E-vitamiinia, se tunkeutuu syvälle uloimman ihokerroksen läpi, mikä hidastaa ihon kosteuden menetystä. Neem-öljyn käyttö kutiavalla iholla ylläpitää kosteutta ja auttaa kuivan ja vahingoittuneen ihon paranemisessa.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Valmistettu käsin Suomessa metelmällä jonka avulla on pystytty säilyttämään kaikki sheavoin parantavat ja hoitavat ainesosat.

Löydät tuotteen tästä: https://www.butik-o.fi/collections/saaren-taika/products/saaren-taika%E2%84%A2-jalkavoide-vegaaninen-ei-testattu-elaimilla

KEVYESTI KUORIVA VUOHENMAITO MERISUOLA KAURASAIPPUA – HAJUSTEETON – SAAREN TAIKA

Kasvipohjainen vuohenmaito antaa iholle paljon sen tarvitsemia vitamiineja ja mineraaleja, lisäksi se on itsessään jo tehokas kosteuttaja.
Yhdistettynä merisuolaan ja kauraan saadaan hellästi kuoriva, tehokkaasti kosteuttava saippua jokapäiväiseen käyttöön joka lisäksi neutraloi hienhajua ja ehkäisee näppyjä.

Kaura on tehokas puhdistaja ja sen sisältämät vitamiinit ja aminohapot suojaavat ihoa sekä auttavat parantamaan ihovaurioita.

Hajusteeton, väriaineeton

Koko: n. 100g

Löydät tuotteen tästä: https://www.butik-o.fi/collections/saaren-taika/products/kevyesti-kuoriva-vuohenmaito-merisuola-kaurasaippua-hajusteeton-saaren-taika

VUOHENMAITO MERISUOLASAIPPUA – HAJUSTEETON – SAAREN TAIKA
Kasvipohjainen vuohenmaito antaa iholle paljon sen tarvitsemia vitamiineja ja mineraaleja, lisäksi se on itsessään jo tehokas kosteuttaja.
Yhdistettynä merisuolaan saadaan tehokkaasti kosteuttava saippua jokapäiväiseen käyttöön joka lisäksi neutraloi hienhajua ja ehkäisee näppyjä.

Hajusteeton, väriaineeton

Koko: n. 100g

Löydät tuotteen tästä: https://www.butik-o.fi/collections/saaren-taika/products/vuohenmaito-merisuolasaippua-hajusteeton-saaren-taika

Vastaa