Kauneus

Viikon Tuote – Bybi Babe Balm – Monikäyttövoide joka näyttää persikkasorbetilta ja tuoksuu trooppiselta auringonlaskulta!

Bybi Babe Balm

Tulevan viikon tuote on Bybin Babe Balm – tuo ihonhoidon monikäyttövoide, joka näyttää persikkasorbetilta ja tuoksuu trooppiselta auringonlaskulta!

Lainatakseni valmistajan sanoja; Bybin Babe Balmilla on 101 erilaista käyttötarkoitusta ja tässä kolme parasta<3

  1. Superkosteuttava yövoide kasvoille, kaulalle ja rinnalle. Konetsyymi Q10 ja antioksidantit uudistavat ihoa ja lisäävät sen kimmoisuutta. Mahtavaa, kaikki tämä tapahtuu sillä välin kun sinä nukut!
  2. Kosteuttava ja suojaava tehohoito alueille, jotka ovat erityisen kuivia. Kehäkukka ja Kiinanruusu näyttävät voimansa ja toimivat kiireestä kantapäähän.
  3. Meikkauksen hybridi-tuote! Korosta, kosteuta, tuo kiiltoa. Voit duunata tällä myös voidemaisia meikkejä, kun yhdistät suosikki-mineraalimeikkisi Babe Balmin kanssa.

Bybi Babe Balm 60 ml

Babe Balm ei sisällä eteerisiä öljyjä, joten tuote sopii herkemmällekin käyttäjälle. Tuotteeseen ei ole lisätty tai siitä ei ole poistettu tuoksuaineita, eli tuotteen tuoksu koostuu raaka-aineiden luonnollisista tuoksuista.

Tässä voiteessa on koostumus jollaista en ole vielä löytänyt mistään muusta kokeilemastani tuotteesta; samalla paksu ja kosteuttava, mutta kuitenkin kevyt, ei tuki ihohuokosia, tuoksuu huumaavalta, on todella riittoisa ja jättää iholle ihanan hehkun. Olen nyt käyttänyt yhden tuubin lähes kokonaan ja tämä jää ehdottomasti suosikkituotteideni joukkoon. Mä tykkään käyttää tätä erityisesti käsiin, jotka kuivuvat välillä kahvilalla tiskatessa todella paljon.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Babe Balm on vegaaninen voide, jossa mehiläisvaha on korvattu marjavahalla. Tuotteelle on myönnetty Leaping Bunny-sertifikaatti, joka tarkoittaa eläinkokeettomuutta tuotannon joka vaiheessa. Ehtojen täyttymistä valvotaan kolmen vuoden välein. Täältä voit lukea lisää muistakin luonnonkosmetiika sertifikaateista.

Tässä vielä INCI:

Garcinia Indica (Kokum) Seed Butter, Rhus Verniciflua Peel (Berry) Cera, Squalane (Olive), Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caryocar (Pequi) Coriaceum Oil, Calendula Officinalis (Flower) Extract, Gardenia Taitensis (Monoi) Flower Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Hibiscus Sabdariffa Seed Oil, Kaolinite (Rose Clay), Kaolinite (White Clay), Tocopherol (Vitamin E), Ubiquinone 50 (Coenzyme Q10), Distarch Phosphate, Anthocyanins, Citric Acid.

Katso videolta vinkkejä Babe Balmin käyttöön:

Tutustu Bybi:n perustajiin täältä:

Vastaa