Kauneus, Tuotteita testissä

Alumiinittomat deodorantit testissä

Alumiinittomat deodorantit testissä

Puotimamman blogissa laitettiin kovaan (ja kuumaan) testiin kummatkin alumiinittomat voidedeodorantit.

+30 asteen helteessä parin tunnin kuopan kaivuu, hiekan roudaus kottikärryillä ja ruusujen uudelleenistutus oli deodoranteille todellinen tulikoe! Kumpi oli parempi, We Love The Planet vai kotimainen Kaurilan Sauna?

Koska deodoranteissa on varsin erilaiset ja eri voimakkuuksiset tuoksut, ajattelin kokeilla kahta jotka omasta mielestäni ovat lähimpinä toisiaan eli We Love The Planetin Original Orange ja kotimaisen Kaurilan Saunan Appelsiinin kukka. Kummatkin tuoksuu minun nenään miedosti, mutta silti ihanan raikkaille <3

Väriltään Kaurilan Saunan deodorantti näyttää ehkä hiukan miellyttävämmältä, sillä se on lähes puhtaan valkoista We Love The Planetin ollessa kellertävää.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Koostumukseltaan Kaurilan Saunan voidedeo on ehkä aavistuksen helpommin sormeen tarttuvaa eikä sormea tarvitse pyörittää deodoranttipurkissa montaakaan kertaa, kun on saanut sormelle riittävän määrän voidetta sivelemään koko kainalon kauttaaltaan.

We Love The Planetia saikin pyörättää kahteen otteeseen sormellla jotta sai koko kainalon alueen katettua voiteella. Tämä ei kuitenkaan mielestäni ole mikään negatiivinen asia, voisin nimittäin kuvitella, että aavistuksen kiinteämpänä tämä ei löysene kuumuudessa niin helposti?

Sitten ei muuta kun pihahommiin!

Noin kymmenen ruusun uudelleenistutuksen, muutaman kastelukannullisen kantamisen ja parin hiekkakottikärryllisen raahaamisen jälkeen posket punoitti ja voin sanoa, että kuuma oli!

Millekäs kainaloissa sitten tuoksuu? No haistetaanpas:

Vasemmassa kainalossa, jossa siis oli Kaurilan Saunan vegaaninen deodorantti, tuoksuu miedosti appelsiini. Iho on nihkeä, mutta ei suorastaan hikinen. No olen tällä hetkellä nihkeä kyllä ihan kauttaaltaan 😀

Oikeassa kainalossa jossa oli We Love The Planetin deodorantti ei tuoksu juuri millekään, ei hielle, muttei deodorantin alkuperäiselle appelsiinillekaan. Iho on nihkeä, ehkä aavistuksen tahmaisempi, muttei mitenkään kunnolla hikinen tai tahmea.

Kummatkin deodorantit sopivat siis minulle ja tuntuvat oikein hyvin pitäviltä hikisenäkin päivänä.

Yksi seikka mikä varmasti on edesauttanut itseäni pääsemään “hikikainalo-ongelmastani” on myös tuo Kaurilan Saunan suolasaippua. Se on selvästi muuttanut ihollani elävää bakteerikantaa sellaiseen suuntaan, että hikeni ei enää haise juurikaan eikä varsinkaan sille kamalalle kitkeryydelle jolle se haisi vielä pari kuukautta sitten.

Jos haluat lukea koko bloggauksen, siirry Puotimamman blogiin tästä: www.puotimamma.fi/kauneus/ruusujen-uudelleen-istutus-30-asteen-kuumuudessa-ja-miten-alumiinittomat-deodorantit-piti/

Deodoranttia pääset ostamaan täältä: www.butik-o.fi/osasto/hygienia/deodorantit/

Muista myös hyödyntää alekoodi KESÄSADE jolla saat -10% alennusta kaikista kauneuteen liittyvistä tuotteista 🙂

 

Vastaa