Alennusmyyntejä, Kauneus, Tuotteita testissä

Arkimeikki luonnonkosmetiikalla – Boho, Avril, Hurraw!, Everyday minerals, Unique – kaikki meikit -5% verkkokaupassa

Mulla jää välillä arkimeikkaus hieman vähäiseksi ja tarvitsin vähän meikkivinkkejä. Ihana Suvi riensi hätiin! Suvin instaan pääset tästä: https://www.instagram.com/rokkamakeup/

Suvin kanssa etsittiin mulle sopivia tuotteita ja sävyjä Butik-O:n meikkivalikoimasta. Valitsimme sellaisia tuotteita, jotka ovat monikäyttöisiä. Halusimme kokeilla myös eri valmistajien tuotteita, jotta näkisimme esim. kuinka paljon eri tuotteissa on pigmenttiä.

Tästä pääset meikkiostoksille: https://www.butik-o.fi/collections/meikit-ja-tarvikkeet

Verkkokaupassa on nyt muuten kaikki meikit -5% alessa, käy hakemassa omasi!

Ennen meikkausta puhdistin kasvot kevyesti Mossan mustikkaisella kasvovedellä. Tämän tuotteen saat muuten kaupanpäälle kun ostat yli 100 eurolla verkkokaupassa!

Kosteutukseen käytän lähes aina argan-öljyjä, ne sopii mulle vaan tosi hyvin! Tämä Nafha:n öljy on kokeilemisen arvoinen!

Ja tässä ihana “ennen”-kuva kauppiattaresta! 😀

Pohjalle levitettiin ihon punaisuutta tasaamaan Everyday mineralsin Mint-jojoba color correctoria.

Itsellä ainakin punaisuutta ja värin epätasaisuutta löytyy poskipäistä ja nenän seudulta. Tämä on siihen kyllä hyvä tuote. Helppo levittää siveltimellä meikkipohjan alle! Kuvassa on kasvoilla myös meikkivoidetta.

Bohon Rose-luomivärillä tehtiin sekä osa silmämeikkiä, että kevyt puna poskille.

Tämä roosan sävyinen luomiväri oli juuri sopivan raikas ja vaalea antamaan silmille ja kulmaluille kirkkautta, mutta myös hehkua poskiin!

Kulmakarvoihin valittiin hieman punaiseen taittava Avrilin luomiväri. Väri levittyi hyvin siveltimellä ja pigmenttiäkin löytyi! Eli näillä saat loihdittua dramaattisen iltameikinkin 😉 Väri sopi hyvin kulmakarvoillekin, sillä kimalletta ei ollut ja väri on tasaisen mattainen. Tätä samaa sävyä käytettiin myös silmäluomilla, sekä ylhäällä, että alaluomea reunustamassa ripsirajassa.

Avrilin lisäksi käytössä meillä oli myös Bohon hieman kimalletta sisältävä ruskea luomiväri sävyä Glaise. Sitä levitettiin luomivakoon ja hieman kulmaluun alaosaan sekä myös silmän alapuolelle.

Bohon luomiväreillä saat helposti tehtyä kevyemmän arkimeikin, tai kerrostamalla myös tummemman meikin! Parhaiten nämä kaikki värit levittyivät vaahtomuovisella siveltimellä!

Huuliin laitettiin vain kevyesti Hurraw! sävyttävää huulirasvaa sävyltään kirsikka. Itse en osaa arkena käyttää huulipunaa, mutta aion kyllä ehdottomasti opetella, sillä tällä hetkellä on markkinoilla niin paljon mahtavan sävyisiä punia!

Ripsiväriksi valittiin Avril Organic Volume-ripsari, joka tekee kyllä ripsistä huippupitkät ja tuuheat! Mun vaaleissa ripsissä ainakin eron huomaa tosi selkeästi!

Tukkaan suihkautin vielä Uniquen hajutonta muotoilusuihketta loppusilaukseksi!

Jaaaa tässä ennen vs. jälkeen! Mitäs tykkäätte?

Mun mielestä ainakin aika kelpo tuotteet vähän fiinimpään arkimeikkiin!

Muista tsekata verkkokaupasta vielä kaikki hyvät alennuksemme! Meikit -5%, palasaippuat -15% ja kaikki pyykkietikat -20%

Aletuotteet näet suoraan tästä!

Kiitos kun luit, terveisin Kauppiatar Ilona

 

1 thought on “Arkimeikki luonnonkosmetiikalla – Boho, Avril, Hurraw!, Everyday minerals, Unique – kaikki meikit -5% verkkokaupassa

Vastaa