Kauneus, Tuotteita testissä

Avril kynsilakat – vähemmän myrkkyjä, silti nopea kuivumaan ja hyvä pysymään!

Moikka moi arvoisa lukijani!

Joitakin ihmisiä kynsilakan käyttö hirvittää niiden sisältämien voimakkaiden kemikaalien vuoksi. Itse en ole mikään hurja kynsilakan suurkuluttajat, mutta joskus tulee laitettua ja etenkin nyt useammin, kun löysin nämä Avrilin kynsilakat jotka kuivuvat niin hitsin nopeasti! Tiedätte varmaan nimittäin sen tunteen, kun juuri laitoit kynsilakkaa ja pitäisikin tehdä joku juttu läppärillä? Ei kiva, kynsilakat on näppäimistöllä ja kynnet näyttää aivan kamalilta 🙁

No ei enää stressiä siitä, koska nää Avrilin lakat kuivuu tosi nopeesti 🙂

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Pahoitteluni minun työnaisen kynsistäni, en ole mikään suuri tekokynsifani, kerran mulla oli sellaset, kun olin eräässä Naisten Linjan tapahtumassa lavalla puhumassa ja, kun pääsin kotiin, menin iskän nauhahiomakoneella hiomaan ne hemmettiin 😀 Ei sellasilla kotkankynsillä mitään saunamittareita hiottu, saati kellon viisareita asenneltu!

Avrilin kynsilakoissa on myös se hyvä puoli, että niistä on karsittu pois 7 haitallisinta ainetta, siksi niitä sanotaankin 7-free kynsilakoiksi.

Avril 7-Free kynsilakat ovat ihanissa väreissä eikä ne sisällä haitallisimpia formaldehydiä, ksyleeniä, hartseja, kamferia, ftalaatteja (DBP = dibutyl phthalate), parabeeneja tai tolueenia.

Jos siis tykkäät lakkailla kynsiä, mutta haitalliset aineet mietityttää, kokeile näitä Avrilin ja Bohon lakkoja jotka löydät alta, tai kurkkaa Butik-O:n kynsilakkavalikoimaa: www.butik-o.fi/collections/kynnet

 

Vastaa