Kauneus, Tuotteita testissä

Dabban siankärsämö kukkaisvesi couperosaiholle ja muille ongelmaihoille

Tervehdys arvoisa lukijani!

Niinkuin Varmaan olet kirjoituksistani ymmärtänyt, on minulle sellainen helposti rasvoittuva iho johon en oikein ole löytänyt mitään helpotusta.

Iho on sen verran rasvainen, että vaatii saippuapesua, mutta kokeilemani kasvosaippua oli minulle liian kosteuttava, joten olen jatkanut tavallisella vartalosaippualla kasvojeni pesemistä. Tämä taas kuivattaa hetkellisesti ihon niin, että useimmiten sitä pitää rasvailla jollin se rasvoittuu tosi nopeasti ennen kuin päivä ehtii edes puoleen.

Latvialainen Dabba valmistaa 100% luonnollisia luomukasvovesiä joissa käytetään puhtaan lähdeveden lisäksi luomuviljeltyjä pohjoisen luonnonantimia.

Siankärsämö kukkaisveden sanotaan sopivan niin couperosaiholle, ruusufinnille kuin muillekin iho-ongelmille kuten rasvaiselle iholle ja ajattelin kokeilla millaista tämä aine on.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Eräs asiakkaani kertoi tuotteen sopivan erittäin hyvin ruusufinnille joten ajattelin kokeilla olisko siitä apua minun rasvoittuvalle iholleni.

Tehokkaasti rauhoittava, hoitava ja puhdistava kukkaisvesi seka-ja ongelmaiholle, sopii myös muiden ihoärsytysten rauhoittamiseen, kuten päänahalle ja sheivauksen jälkeen.
Siankärsämö-kukkaisvesi sopii seka-iholle ja ongelmalliselle iholle. Se puhdistaa, virkistää ja rauhoittaa ihoa. Siankärsämö edistää ihon mikroverenkiertoa ja auttaa vähentämään tulehdusta ja punoitusta. Siankärsämöllä on tulehduksia parantavia ominaisuuksia, joten se sopii hyvin ongelmallisen ja epäpuhtaan, myös akneihon hoitoon. Rauhoittaa, puhdistaa ja hoitaa tulehduksia tehokkaasti.

 

 

Siankärsämö kukkaisvesi sopii erityisesti ihonhoitoon vesipesun jälkeen sekä sheivauksen jälkeen. Siankärsämöllä on myös stressitilaa laskevia ominaisuuksia.

 

Kukkaisvedet soveltuvat ihon rauhoittamiseen esim. auringonoton jälkeen kuin myöskin mekin pohjustukseen.

Minulla on ollut kotoilupäivä, joten meikin pohjalle en sitä nyt kaipaa, mutta päivän mittaan iho on tässä oleskellessakin rasvoittunut ja haluan kokeilla josku tämä kävisi epäpuhtauksien poistamiseen päivän mittaan.

Kokeillaanpas!

Kukkaisvettä voi käyttää suihkuttamalla suoraan puhtaalle iholle kasvoihin, kaulalle ja decolteelle. Kukkaisveden luvataan tasoittavan ihon pH:ta pesun jälkeen. Sen luvataan myös kostuttavan ihoa esim. tietokonetyöskentelyn jäljiltä tai muutoin kuivan sisäilman vuoksi. Suoraan suihkutettuna kukkaisvettä voi painella iholle vanulapun avulla. Itse ajattelin suihkuttaa kukkaisvettä vanulapulle ja pyyhkiä sillä liiat rasvat kasvoiltani.

Yllättävän paljon likaa kasvoilla ihan vaan kotona ei-mitään tehdessä :O

Monet kasvovedet jättävät iholle tahmaisen kerroksen, mutta tämä siankärsämö ainakin poisti vain kaiken rasvan ja jätti ihon “tahmattomaksi” eli ihana sileäksi 🙂

Käväisin tuossa ottamassa lyhyet päikkäritkin eikä iho ollut niidenkään jäljiltä tullut takaisin rasvaiseksi. Taidan ottaa tämän tuotteen päivittäiseen käyttööni ainakin niinä päivinä kun työskentelen tietokoneella enkä laita meikkiä 🙂 Ja käyhän tämä tietty myös meikinpoistoon!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Butik-O:n valikoimista löytyy myös kamomilla kukkaisvesi Dabbalta joka on tarkoitettu kuivalle ja punoittavalle iholle.

Tästä pääset tutustumaan verkkokauppani kaikkiin kasvovesiin, sieltä löytyy merkeistä Evolve, Nafha, Avril, Lavera ja Beauty Garden, kaikki luonnonkosmetiikkaa ja edullisin hinnoin 🙂 Lisäksi saat vielä yli 35€ tilauksen ilman postikuluja!

Valikoimaan tänään muuten tullut huippusuosittua Hyaluronihappo seerumia Evolvelta sekä muutama muukin uusi tuote.

Rasvaisen ihon kasvonaamio:

Ikääntyvän ihon voiteita:

Hyaluronihappo seerumi:

Misellivesiä:

1 thought on “Dabban siankärsämö kukkaisvesi couperosaiholle ja muille ongelmaihoille

  1. […] Luonnonkosmetiikkaa myyvän verkkokaupan kauppiattarena minulla on myös ikään kuin velvollisuus asiakkaitani kohtaan kokeilla eri tuotteita ja kertoa mielipiteeni niistä, ja tänään jo puhdistinkin kasvojani Dabban siankärsämö kukkaisvedellä joka tuntui hyvin poistavan ihon öljyisyyden. Voit lukaista lisää siitä täältä: https://www.puotimamma.fi/tuotteita-testissa/dabban-siankarsamo-kukkaisvesi-couperosaiholle-ja-muill… […]

Vastaa