Kauneus, Tuotteita testissä

Ennakkotietoja parista uudesta voiteesta jotka ilmestyvät sopivasti joulumyyntiin

Tervehdys arvoisa lukijani!

Haluatko kuulla hiukan ennekkoon joulumyyntiin tulevista uusista Saaren Taika tuotteista? Kaksi ensimmäistä julkaistaan ihan näinä päivinä ja ne tulevat samalla myös heti jälleenmyyjien saataville Saaren Taika jälleenmyyjien kauppaan.

Eka on kantapäiden halkeamille tarkoitettu jalkavoide joka sisältää paksua ja syvälle kosteuttavaa neem-öljyä joka pidemmällä käytöllä vähentää huomattavasti halkeamia sekä jalkojen raspaamisen tarvetta. Alla tietoja tuotteesta:

SAAREN TAIKA PEHMENTÄVÄ JALKAVOIDE 90ML

Vegaaninen Neem-öljyä ja helokkiöljyä sisältävä Jalkavoide.  Väriaineeton. Ei sisällä parabeeneja eikä keinotekoisia kemikaaleja. Ei ole testattu eläimillä. Hajusteena käytämme vain puhtaita luonnollisia eteerisiä öljyjä, tuotteemme eivät sisällä kemiallisia hajusteita.

Jalkojen ihon hoitoon. Vähentää ja ehkäisee kantapäiden halkeilua.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Neem-öljyssä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (EFA), triglyseridejä, E-vitamiinia ja kalsiumia.  E-vitamiini ja EFA: t mahdollistavat neem-öljyn imeytymisen syvälle ihoon, joka parantaa kuivuuden aiheuttamia halkeamia.  E-vitamiinipitoinen Neem-öljy on tehokas myös psoriasiksen aiheuttaman kutinan ehkäisyssä. Antibakteerisena neem-öljy ehkäisee ihoinfektioita ja koska neem-öljyssä on erityisen paljon rasvahappoja ja E-vitamiinia, se tunkeutuu syvälle uloimman ihokerroksen läpi, mikä hidastaa ihon kosteuden menetystä. Neem-öljyn käyttö kutiavalla iholla ylläpitää kosteutta ja auttaa kuivan ja vahingoittuneen ihon paranemisessa.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Valmistettu käsin Suomessa metelmällä jonka avulla on pystytty säilyttämään kaikki sheavoin parantavat ja hoitavat ainesosat.

INCI: Butyrospermum Parkii Shea Butter Karitevoi, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil Helokkiöljy, Melia Azadirachta Seed Oil, Neem Oil Neemöljy, Cananga odorata Ylang Ylang eteerinen öljy, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil Lavetelin eteerinen öljy

Tämä voide oli alunperin suunniteltu ihan muuhun tarkoitukseen, mutta myöhemmin kehitin siihen tarkoitukseen vielä tehokkaamman voiteen ja tämä voide jäi “pöytälaatikkoon”. En kuitenkaan raaskinut heittää kivan tuoksuista ja kalliista raaka-aineista tehtyä koepurnukkaa roskiin vaan ajattelin käyttää sen jalkavoiteena. Pian huomasinkin, että jalanpohjat olivat sileät “kuin pikkuvauvalla” ja ajattelin, että miksempä tarkastuttaisi sitten tätäkin voidetta ja toisi sitä markkinoille, kun se kerran on jalkojen hoitoon niin erinomainen ja näin sitten tein, ja voiteen turvallisuuden arviointi on juuri valmistunut ja enää odotan vain tarroja saapuvaksi 😀

Toinen pian ilmestyvä voide on marginaalisemmalle ryhmälle suunnattu voide joka on valmistettu yhteistyössä tyttäreni, tatuoija Veera Amnelinin kanssa. Voide kulkee hänen tatuointiyrityksen nimellään; “Dreamyink tatuointivoide” ja se on tarkoitettu tatuointien jälkihoitoon. Voidetta ei ole saatavilla jälleenmyyjille, sillä se on valmistettu yksinoikeudella Dreamyinkille, mutta hänen asiakkaansa voivat sitä ostaa suoraan häneltä joko liikkeestä tai hänen verkkokaupastaan.

Alla tuotteen testaajan toimittama kuvasarja jossa tuoreeseen tatuointiin käytettiin pelkästään tätä voidetta jälkihoitona, kuvat aikajärjestyksessä alkaen vastavalmistuneesta tatuoinnista.

Päivä 1:

 

Päivä 2:

Päivä 3:

Päivä 4:

Päivä 5, tatuointi parantunut:

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Testaajan kommentit:

Levittyvyys tosi hyvä, sulaa iholle ja levii hellällä sipasulla. Tosi hyvä rikkoutuneeseen ja arkaan ihoon siis. Ei suttaa vaattei ja imeytyy nopeesti, purkki on myös tosi riittoisa ku ei tarvii laittaa paljoo. Tosi hyvä koska ei sisällä kemikaalei ja on siis vaihtoehto esim vegaaneille. Toi tatuointi parani tosi nopeesti, rupee ei tullu. Ei kutissu paljoo, ja sillon ku kutisi ni laitto rasvaa ni kutina hävis. Eli ei tarvinnu läpsytellä. Ja plussa tä on suomalainen tuote!

 

Sellaiset tuotteet julkaistaan ihan pian ja mulla on tulossa joulumyyntiin vielä muutama muukin tuote, mutta ei kaikkea kerralla 😀

Ai niin, ja sitten mä tarvitsisin tuotetestaajia, yhden jolla on rasvoittuvat hiukset, yhden jolla on kutiava päänahka ja yhden joka kaipaa kiiltoa ja kammattavuutta, ilmoittautukaa sähköpostilla 😀 kauppiatar@butik-o.fi 🙂

Tutustu muihin Saaren Taika tuotteisiin alta:

Vastaa