Tuotteita testissä

Esittelyssä Viikon tuote – JOIK virkistävä tyrni-kasvovesi, joka tuoksuu suloiselle piparmintulle

Hei!

Päätimme aloittaa Viikon tuote-sarjan, jossa joka viikko esitellään yksi tuote verkkokaupastamme. Tuote on myös tarjouksessa koko viikon. Ensimmäiseksi viikon tuotteeksi valikoitui virolaisen JOIK-nimisen yrityksen tyrni-kasvovesi 9,90€ (norm. 10,90€).

JOIK REFRESHING FACIAL TONER - VIRKISTÄVÄ KASVOVESI TYRNI

Tämä alkoholiton kasvovesi on JOIKin kolmanneksi myydyin tuote! Se on rikastettu tyrniöljyllä, jonka tiedetään sisältävän runsaasti A-, E- ja C-vitamiineja. Aloe-mehu rauhoittaa ihoa ja spesiaalisekoitus piparminttu- ja greippiöljyjä virkistävät tehokkaasti.

Kasvovesi pienentää ihohuokosia, auttaa soluja uudistumaan sekä kiinteyttää ja lisää ihon elastisuutta.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Tyrni-kasvovettä voit käyttää puhdistustuotteen jälkeen poistamaan mahdolliset meikin jäänteet tai aamulla virkistämään ihoa.

Sopii kaikille ihotyypeille.

INCI: aqua (vesi), hippophae rhamnoides oil (tyrniöljy), aloe barbadensis juice (aloe vera), sodium benzoate (säilöntäaine) (and) potassium sorbate (säilöntäaine), citrus paradisi peel oil (greippi eteerinen öljy), mentha piperita leaf oil (piparminttu eteerinen öljy), juniperus communis fruit oil (katajanmarja eteerinen öljy), linalool*, citral*, limonene* * luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosia

Huom! Tuote sisältää vettä, jolloin säilöntäaineita tarvitaan.

JOIK refreshing tonerLuonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä säilöntäaineita ovat:

* Benzoic Acid
* Sodium Benzoate
* Potassium Sorbate
* Sodium Salicylate
* Benzyl Alcohol

sekä

Säilyvyyttä edistäviä sallittuja ainesosia ovat:
* Dehydroacetic Acid
* Glucose Oxidase

yesYES100%YES

Kauppiattaren kommentit tuotteesta:

Pullossa ihanan pelkistetty design, joka jatkuu koko JOIK-tuoteperheessä. Sopivan kokoinen muovinen pullo. Tavallaan miinusta muovista, mutta toisaalta muovituotteissa kuljetuskustannukset ja pakkausmateriaalin määrät pystytään pitämään paljon alhaisempina, kuin esimerkiksi painavissa lasipakkauksissa. Tuote ei sisällä emulgaattoreita, eli tonerin sisältämät vesi ja öljyt eivät sekoitu keskenään. Tämä ei ole miinus, sillä INCI-lista jää näin lyhyemmäksi ja pulloa voi ravistaa joka kerta ennen käyttöä, jolloin aineet sekoittuvat tarpeeksi keskenään.

Tuotteessa on ihana piparmintun tuoksu, ei kuitenkaan mielestäni liian voimakas. Ei kuitenkaan sovi tuoksuyliherkille. Kasvovesi levittyy helposti iholle ja iho tuntuu heti todella pehmeältä ja sileältä. Piparminttuöljy myös tuntuu vaikuttavan heti mieltä piristäväsi ja herättelevästi ja siksi suosittelenkin tätä käytettävän erityisesti aamulla! Tuote kuivuu nopeasti ja kasvovoiteen voi levittää lähes heti perään. Iho on kuitenkin mukavan kosteutetun tuntuinen ilman voidettakin.

Tuote vaikuttaa riittoisalta, pieni määrä levittyy koko kasvoille ja dekolteelle. Arvioin, että pakkaus kestää kerran päivässä käytettynä 1,5-2kk.

JOIK logoJOIKin tarina

Kuten usein elämässä, mahtavat asiat tapahtuvat vahingossa..

Myös JOIK sai alkunsa tällä tavalla – rakkaudesta tuoksukynttilöihin.

Oli vuosi 2005 kun yrityksen perustaja Eva-Maria etsi laadukkaita tuoksukynttilöitä poltettavaksi pimeinä talvi-iltoina. Sopivien kynttilöiden löytäminen osoittautui kuitenkin odotettua hankalammaksi..

Hän ei halunnut polttaa parafiinikynttilöitä ja pettyi jatkuvasti kynttilöiden tuoksuihin. Ainoaksi ratkaisuksi jäi lopulta sukeltaa itse kynttilänvalmistuksen maailmaan ja oppia kuinka valmistetaan korkealaatuisia, puhtaasti palavia kynttilöitä, jotka todella tuoksuvat siltä miltä luvataan.

Hän löysi sopivan korvaajan parafiinille soijavahasta ja seuraava vaihe oli löytää vaatimukset täyttäviä aromiaineita. Kynttilöiden kehittelyvaihe oli pitkä ja täynnä vivahteita. Kuitenkin se oli ehdottomasti sen arvoista, koska tuloksena syntyi mahtavan tuoksuisia ja puhtaasti palavia kynttilöitä, jotka miellyttivät jokaista joka niitä pääsi kokeilemaan. Positiivinen palaute antoi rohkeutta tarjota kynttilöitä myyntiin muutamiin sisustusliikkeisiin kauniiseen Tallinnan Vanhaan kaupunkiin ja siitä rakas harrastus alkoi nopeasti kehittyä yritystoiminnaksi.

Filosofiamme – Kosmetiikan tulisi olla tehokasta, rehellistä, mahdollisimman luonnollista sekä tunteita herättävää.

Tarina nimen takana

Nimi JOIK tulee sanasta “joik” – muinaisesta proosalaulutyylistä, jota saamelaiset harrastavat pohjoisessa.

joik eli joiku on muoto kulttuurillisesta ilmaisusta, tunteiden ilmaisusta sekä ihmisten, eläinten ja luonnon luonnehtimisesta. JOIK jatkaa perinteitä, mutta samaan aikaan kehittyy linjassa nykymaailman kanssa.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

JOIK-brändi kantaa samanlaisia arvoja – arvostamme muinaisia taitoja hyödyntää luontoa terveydenhoidossa ja hyvinvoinnissa, mutta samalla kehitymme jatkuvasti ja luomme uusia tuotteita, jotka sopivat moderneille ihmisille sekä nostattavat tunteita.

JOIK…

on pohjoismainen, puhdas ja minimalistinen..

hyödyntää luontoa, kuitenkin siitä välittäen..

yhdistää luonnontuotteiden voiman ylellisiin tuoksuihin ja väreihin..

on luonnon luxusta..

Täältä löydät tämän ihanan tonerin, sekä muut JOIK-tuotteet!

Kiitos kun luit <3

Vastaa