Kauneus, Tuotteita testissä

Evolve Organic Beauty – englantilaista hemmottelua iholle ja hiuksille

Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask
Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask

Heippa kaikille ja ihanaa maanantaita! Mulla on jo hetken aikaa ollut käytössä tämä Evolven suklainen kasvonaamio. Kun ekan kerran avasin purkin, ajattelin ettei tällaista tuoksua olekaan! Siis niin ihana suklaaunelma! Tekisi mieli vähän maistaa purkista 😀

Suklainen ihoa kirkastava kasvonaamio

Kirkastava kasvonaamio, joka elvyttää ja puhdistaa ihoa tehden siitä silkkisen täydellisen. Kookoksenkuorijauhe kuorii ihoa hellästi ja luonnollinen sokeri-uute jättää ihon sileäksi, kosteutetuksi ja rauhoitetuksi.

Vitamiinit kosteuttaa ja ravitsee ihoa

Manteliöljy sisältää runsaasti A, E ja B vitamiinia ja sillä on voimakkaasti kosteuttavia, pehmittäviä ja ravitsevia ominaisuuksia. Se imeytyy helposti, ei tahmaa ja jättää ihon hoidetuksi.

Kookoksenkuorijauhe kuorii kuolleet ihosolut pois

Kookoksenkuorijauhe kuorii hellästi kuolleita ihosoluja pois, jättäen ihon sileäksi, pehmeäksi ja raikkaaksi.

koko: 60ml
100% Luonnollisia raaka-aineita
82,24% Luomutuotettuja raaka-aineita

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Koostumus naamiossa on sopivan kermainen, siis helppo levittää, eikä valu käsissä tai kasvoilla!

Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask

Tykkään itse levittää naamion kuivatulle iholle, niin kuoriva kookos levittyy paremmin. Märälle iholle levittäessä tuntuu, että kuorintateho häviää jonnekin ja löytyy vasta naamiota pois huuhdeltaessa. Suosittelen siis levittämään kuivalle iholle! 🙂

Huom: Varmista, että kätesi ovat kuivat, kun levität tuotetta, jotta tuotteen sekaan purkkiin ei pääse vettä.

Evolve Kasvonaamio pehmentää, elvyttää ja suojaa ihoa

Radiant Glow – kirkastava kasvonaamio elvyttää, pehmentää ja suojaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Luonnollinen sokeri-uute tekee naamiosta kermanvaalean kosketuksissa veden kanssa, joka huuhtoutuu pois helposti, jättäen ihon sileäksi, kosteutetuksi ja rauhoitetuksi. Sisältää raakakaakaota, joka sisältää runsaasti antioksidantteja auttaen ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon.

Itse pidän naamiota aina vähintään sen suositellun 5 minuuttia, mutta välillä menee paljon pidempäänkin, kun tuote tuntuu niin hyvältä kasvoilla.

Sisältää runsaasti antioksidantteja

Raakakaakao sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa, parantavat ihon kosteustasapainoa sekä ihonsävyä. Siinä on myös paljon magnesiumia, C vitamiinia ja omega 6 rasvahappoja. Nämä edistävät solujen korjaantumista.

Evolve Organic Beauty Radiant Glow Mask

Naamio peseytyy hyvin pois, tähän ei muodostu sellaista pois repäistävää kalvoa, vaan pieni huuhtelu vedellä riittää.

Tässä Evolven naamiossa on aivan mahtava hinta-laatu-suhde. Pakkauksen koko on 60ml ja se riittää n. 10-15 kasvonaamioon, riippuen levityskädestä 😉 Hinta tälle on 23.95€.

Tykkään hirveästi myös tästä Evolven pakkausdesignista! Tuotteet on pakattuu yksinkertaisiin mustavalkoisiin pakkauksiin ja etiketit ovat selkeät ja tyylikkäät. Pakkauksissa myös käytetään paljon lasia, joten muovin osuus jää onneksi aika vähäiseksi! Tässä naamiossa purkki on lasia ja kansi muovia.

Psst! Tämän löydät myös lahjapakkauksena, jossa mukana ihana kasvovoide!

Mossa kasvoöljy

Naamion jälkeen on hyaluronihapposeerumin vuoro. Sitä levitän otsalle, silmien alle ja leualle (nämä ovat kohdat joihin minulla alkaa tulla ryppyjä). Tätä löytyy sekä näppäränä pienempänä matkakokona, että täysikokoisena tuotteena! Myös tämä on hurjan riittoisa tuote! Nuppineulan pään kokoinen turaus seerumia riittää minulle näihin ongelmakohtiin, joten matkakokoinenkin pakkaus riittää todella pitkään!

Seerumi on pakattu lasiseen pulloon, jonka pumppuosa on muovia.

Seerumin jälkeen levitin vielä luottotuotettani Mossan kasvoöljyä, joka koostuu tehokkaista kasviöljyistä sekä tyrnin ja vadelman ravitsevista vitamiineista. Nämä Mossan tuotteet ansaitsevat oman postauksen piakkoin, olen nimittäin löytänyt sieltä muutaman tuotteen, joita en ehkä koskaan halua vaihtaa pois!

Evolve Organic Beauty Hyaluronihapposeerumi

Ihania ihonhoitohetkiä ja kiitos kun luit! <3


Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. Evolve Organic Beauty on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön, jotta tuntisit olosi terveemmäksi ja voisit valita luonnollisen vaihtoehdon.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Vastaa