Kauneus, Tuotteita testissä

Ihanan tuoksuiset kotimaiset vegaaniset TEHOKKAAT voidedeot saapuivat, paljon uusia tuoksuja!

Paljon paljon uusia ihania tuoksuja!

Kotimaiset laadukaista raaka-aineista käsin valmistetut voidedeodorantit ovat tehokkaita ja ekologisia. Alumiinittomina ja myrkyttömiä ne ovat turvalliset käyttää myös ihan nuorilla.

Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta on helppo käyttää (levitys käsin), se imeytyy iholle nopeasti tukkimatta huokosia eikä se tahraa vaatteita.

Deovoidetta käytetään deorantin tavoin kainalossa tai jaloissa. Pitää epämieluisat tuoksut poissa. Valmistettu Helsingissä laadukkaista luomulaatuisista raaka-aineista.

Tuotteet eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia ja näin deodorantti on kehollesi turvallista.

Tuotteessa käytetyt luonnonmukaiset raaka-aineet rauhoittavat ja kosteuttavat ihoasi.

 

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Muista hyödyntää kauneustuotteiden alennus koodilla KESÄSADE jolla saat kaikista kauneuteen liittyvistä tuotteita -10% alennuksen!

Kaurilan Saunan voidedeot löytyvät tästä linkistä www.butik-o.fi/osasto/hygienia-ja-kauneus/deodorantit/

 

Sitruuna Teepuu tuoksuu miedosti teepuulle.

Pelargonia tuoksuu miedosti pelargonialle.

Mustapippuri tuoksuu minttukaramellille.

Laventeli tuoksuu miedolle laventelille.

Appelsiinin kukka tuoksuu makealle appelsiinille.

Inkivääri Sitruuna tuoksuu miedosti inkiväärille.

Fenkoli Piparminttu tuoksuu Fenkolille ja mintulle.

Verkkokaupassa ennestään löytyvät tuoksut ovat oma lempparini Sitruunaruoho joka nimensä mukaisesti tuoksuu sitruunaruoholle.

Rosmariini jossa on rosmariinin ja eucalyptuksen tuoksua.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Korianteri Lime joka on Kaurilan suosituin deodorantti tuoksu.

Eucalyptus Lime joka tuoksuu eucalyptukselle.

Sekä hajusteeton jota löytyy vergaanisena ja ei-vegaanisena.

Itse tykästyin sitruunaruohon tuoksuun ja tehoon. Testasin tuottetta puuvajan rakennustalkoissa ja teho oli todella hyvä. Sitruunaruoho deodorantista tulee raikas sitruunaruohon tuoksu nenään kun nostelee käsivarsia ja se oli hikisenä remonttipäivänä ihan kiva juttu 🙂

Itselläni on se ongelma, että oikeastaan mitkään dödöt eivät ole olleet käytössäni kovinkaan tehokkaita ja jouduinkin aikaisemmin lisäilemään dödöä kainaloihin pitkin päivää jos halusin tuoksua jollekin muulle kuin hielle. Olin kokeillut lähes kaikki markettien merkit, niin suihkeet, kuin roll-onitkin, sekä muutamia apteekista saatavia versioita, alumiinillisia ja alumiinittomia ja luullut, että meikäläisen kainalolle ei vaan löydy pitävää deodoranttia ?

Alumiinia (aluminium chlorohydrate tai aluminium zirconium) sisältävät deot huolestuttavat minua siinä määrin, että olin koittanut löytää myrkytöntä tehokasta dödöä pidemmän aikaa, mutta tuloksetta.

Nyt olen käyttänyt tätä Sitruunaruoho deodoranttia suolasaippuan kera reilun kuukauden eikä hiki tuoksahda lainkaan niin voimakkaalle kuin aikaisemmin eikä deodoranttia tarvitse lisäillä kainaloon enää pitkin päivää.Kainalot eivät myöskään kutise enää niinkuin aikaisemmilla deodoranteilla. Voidedeosta on kulunut tässä ajassa vajaa puoli purkkia, eli tuote on todella riittoisaa. Käytän sitä vain pienen sipaisun verran eikä voide jätä kainaloon minkäänlaista rasvaista kerrosta tai värjää vaatteita.

Kuvassa purkki runsaan 3:n viikon käytön jälkeen eli n. 1/4 osa purkista kulunut

Muista hyödyntää kauneustuotteiden alennus koodilla KESÄSADE jolla saat kaikista kauneuteen liittyvistä tuotteita -10% alennuksen!

Kaurilan Saunan voidedeot löytyvät tästä linkistä www.butik-o.fi/osasto/hygienia-ja-kauneus/deodorantit/

Vastaa