Kauneus, Tuotteita testissä

Kaurilan Saunan kauneudenhoitotuotteet – tuoksuttomat, luomu, vege

Tervehdys!

Mikäli sinua kiinnostaa tuoksuttomat kotimaiset ihon- ja hiustenhoitotuotteet ja/tai luomulaatuiset tai vegaaniset ihonhoitotuotteet niin jatka vaan lukemista.

Olen itse atoopikko ja allergia-ihoinen, jolle ei sovi useimmat ihonhoitotuotteet, lisäksi hiukseni ovat hentoiset, littanat ja kuivat, mutta nopeasti rasvoittuvat. Ihoni ja hiukseni vaativat siis hieman erikoisempia tuotteita eikä läheskään kaikki ostamani ja kokeilemani ole minulle soveltuneet.

Olen päässyt kokeilemaan reilun kuukauden ajan kotimaisia pitkän kehityksen tuotteita joita on testattu suurella käyttäjäkunnalla sekä kehitetty käyttäjien antaman palautteen mukaan, ja olen löytänyt näistä itselleni muutaman erittäin hyvin sopivan tuotteen joista haluan kertoa lisää.

Kaurilan Saunan luonnon aarteista valmistetut kauneudenhoitotuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja hoitavat hellästi ihoasi.

Sain itse reilu kk sitten käteeni Kaurilan Saunan suolasaippuan. Aikaisemmin minulla on ollut pelkkää himalajansuolaa sisältävä suolasaippuapala joka ei siis sisällä lainkaan saippuaa vaan pelkästään suolaa.  Kaurilan Saunan suolasaippua on hiukan erilainen, sillä se sisältää suolan lisäksi myös saippuaa. Se on hajusteeton ja tarkoitettu koko vartalon pesulle. Itse olen käyttänyt kasvoilla, vartalolla, käsissä ja jaloissa. Tämän saippuan mukava puoli on, että se sisältää pieniä ropollisia ruususuolan hippusia jolloin itse palasaippuaa hellästi vartalolle hieroen saa myös ihon hellän kuorinnan kaupan päälle!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Suolasaippuan jatkuva käyttö vaikuttaa myös hien hajuun ja nykyään en aina edes huomaa jos olen unohtanut laittaa deodoranttia kainaloon. Aiemmin tällaisen unohduksen olisi haistanut kauas ja tunne oli aika ikävä!

Suolasaippua desifioi, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Suolakiteet sulavat mukavasti ja sekoittuvat saippuavaahtoon tehden saippuasta oikein ihanasti ihoa hellivän. Olen käyttänyt tätä suolasaippuaa noin reilun kuukauden ja jokapäiväisessä käytössä saippua riittää noin kuukaudeksi.

Merisuola auttaa haavojen ja tulehdusten paranemisessa ja on erityisen hellivää kuivalle ja halkeilevalle iholle. Merisuolalla on myös erityinen kostauttava ominaisuus ja se käykin tällaiselle kuivaihoiselle atoopikolle oikein hyvin!

 

Kotimaiset laadukaista raaka-aineista käsin valmistetut voidedeodorantit ovat tehokkaita ja ekologisia. Alumiinittomina ja myrkyttömiä ne ovat turvalliset käyttää myös ihan nuorilla.

Itse tykästyin sitruunaruohon tuoksuun ja tehoon. Testasin tuottetta puuvajan rakennustalkoissa ja teho oli todella hyvä. Sitruunaruoho deodorantista tulee raikas sitruunaruohon tuoksu nenään kun nostelee käsivarsia ja se oli hikisenä remonttipäivänä ihan kiva juttu 🙂

Itselläni on se ongelma, että oikeastaan mitkään dödöt eivät ole olleet käytössäni kovinkaan tehokkaita ja jouduinkin aikaisemmin lisäilemään dödöä kainaloihin pitkin päivää jos halusin tuoksua jollekin muulle kuin hielle. Olin kokeillut lähes kaikki markettien merkit, niin suihkeet, kuin roll-onitkin, sekä muutamia apteekista saatavia versioita, alumiinillisia ja alumiinittomia ja luullut, että meikäläisen kainalolle ei vaan löydy pitävää deodoranttia ?

Alumiinia (aluminium chlorohydrate tai aluminium zirconium) sisältävät deot huolestuttavat minua siinä määrin, että olin koittanut löytää myrkytöntä tehokasta dödöä pidemmän aikaa, mutta tuloksetta.

Nyt olen käyttänyt tätä Sitruunaruoho deodoranttia suolasaippuan kera reilun kuukauden eikä hiki tuoksahda lainkaan niin voimakkaalle kuin aikaisemmin eikä deodoranttia tarvitse lisäillä kainaloon enää pitkin päivää. Kainalot eivät myöskään kutise enää niinkuin aikaisemmilla deodoranteilla. Voidedeosta on kulunut tässä ajassa vajaa puoli purkkia, eli tuote on todella riittoisaa. Käytän sitä vain pienen sipaisun verran eikä voide jätä kainaloon minkäänlaista rasvaista kerrosta tai värjää vaatteita.

Kuvassa purkki runsaan 3:n viikon käytön jälkeen eli n. 1/4 osa purkista kulunut

Voidedeon ja suolasaippuan lisäksi olen päätynyt käyttämään itselläni saman valmistajan tuoksutonta Aprikoosi shampoota. Kuten tuolla aikaisemmin jo kerroinkin on minulla ohut ja hentoinen hius joka on lattea ja kuiva, mutta joka rasvoittuu todella nopeasti. Aikaisemmin mulla on ollut ongelmia pitää hiuksia auki, sillä hiukset alkoivat näyttää todella rasvaisilta jo puolessa välissä päivää, lisäksi laittamattomana hiukseni olivat todella latteat ja päänmyötäiset.

Sain siis testattavaksi tällaisen hajusteettoman vegaanisen aprikoosi palashampoon jonka testaamisen kanssa en tosin pitänyt mitään kiirettä, olinhan testannut muutaman palashampoon aikaisemmin ja ollut niiden riittoisuuteen ja hiukseni laadun ylläpitoon erittäin pettynyt, niinpä ajattelin, että kaikki palashampoot ovat huonoja ja odottelin sopivaa mielentilaa kokeilla seuraavaa huonoa vaihtoehtoa.

Lopulta sellainen sitten tuli ja yllätyksekseni tämä palashampoo olikin todella riittoisa aikaisempiin verrattuna ja pienellä määrällä hiukseni vaahtosi vähintäänkin yhtä hyvin kuin kaupan nestemäisilläkin shampoilla. Tämä oli yllättävää, sillä aikasemmat palashampoot ovat kuluneet melkein viikossa loppuun, kun niitä saa “hinkata ja hinkata” hiuksiin ennen kuin saa vaahtoa aikaiseksi. Tosin eihän se vaahto puhdistustyötä tee, mutta minä olen niin tottunut vaahtoaviin shamposiin ja saippuoihin, että ilman vaahtoa minusta tuntuu ettei tule edes puhdasta ja tämä ikävä kyllä oli asian laitakin erään palashampoon kanssa jota kerran kokeilin.

Aikaisemmat palashampoo kokeilut ovat päättyneet siihen, että hius on mennyt nopeasti niin huonoon kuntoon etten ole uskaltanut palashampoita enää käyttää. Nyt olen tätä shampoota käyttänyt hiukan yli kuukauden ja hiukset ovat kiiltävät, ilmavat eivätkä rasvoitu niin nopeasti kuin aiemmin. Hiuksiin ei myöskään jää vahvaa tuoksua kaupan shampoon lailla ja väittäisinkin, että tämä palashampoo käy myös hajusteyliherkille ja niille, jotka muutoin eivät tahdo dunkata kaupan hajuvesihyllyltä tuolla ihmistenilmoilla kulkiessaan.

Hiukseni aikaisemmin “luomuna”, päältä näyttää kuivalta, latvat näyttävät rasvaisilta.
Hiukset nykyään “luomuna”, näyttävät kiiltävämmiltä ja hyvinvoivilta, ei hapsota eikä näytä rasvaisilta.

 

Kaurilan Saunan kotimaiset luomukosmetiikkatuotteet ovat syntyneet aidosta tarpeesta saada markkinoille ihoystävällisempiä kauneudenhoitotuotteita. Tuotteet ovat suuren asiakaskunnan testaamia ja käyttäjien mielipiteiden pohjalta suunniteltuja, ja ne valmistetaan käsin täällä koto-Suomessa luomulaatuisista ainesosista.

Itse rakastuin Kaurilan Saunan tuotteisiin niiden kotimaisuuden, luonnollisuuden, hyvän tehon ja kauneuden vuoksi, nämä ovatkin oikein ihanan ylellisiä viedä mennessään myös lahjaksi <3

Voit ostaa Kaurilan Saunan tuotteita täältä, muista hyödyntää -10% alennus joka on voimassa 28.7. asti kupunkikoodilla “KESÄSADE” 🙂

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

1 thought on “Kaurilan Saunan kauneudenhoitotuotteet – tuoksuttomat, luomu, vege

Vastaa