Alennusmyyntejä, Kauneus, Tuotteita testissä

Kuontalo kuosiin kasveilla – testissä Cultivator’s organic herbal hair color // kaikki hiusvärit -10% verkkokaupassa

Mulla on jo monta vuotta ollut lyhyet hiukset, välillä vähän pidemmät ja välillä taas tällaiset todella lyhkäiset. Tykkään vaihdella väriä ja lyhyillä hiuksilla se on suhteellisen helppoa, kun hiusten kasvamista ei tarvitse odotella liian kauan! Nyt olen taas kasvattanut omaa väriä hetken takaisin ja pohjalla on vielä hieman vanhaa punertavaa värisävyä.

Halusin nyt kokeilla jotakin luonnollista ja pehmeää värisävyä, joten valitsin Cultivator’sin Caramel-sävyn.

Olen monesti tehnyt sen virheen, että olen valinnut liian tumman tai liian räikeän sävyn, vaaleaan ihooni sopimattoman sävyn. Kasviväreillä värjätessä kannattaa valita omaa hiusväriä lähellä oleva värisävy, jotta värjäystulos olisi paras mahdollinen. Koska nämä värit ovat 100% kasvipohjaisia ja luonnollisia ei niillä voi vaalentaa hiusta.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Cultivator’s Organic -hiusvärit ovat turvallisia, luonnollisista kasvisperäisistä raaka-aineista valmistettuja vesiliukoisia hiusvärejä. Ne eivät vaalenna hiusten omaa sävyä koska tuotteet eivät sisällä peroksidia eikä muita synteettisiä ainesosia. Ei sisällä myöskään ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, resorsinolia, geenimuunneltuja ainesosia tai muita luonnolle ja ympäristölle haitallisia ainesosia.”

Pesin hiukset hyvin ennen värjäystä Nurmen palashampoolla ja levitin värin kuiviin hiuksiin. Väripakkauksessa oli mukana ohjeet, hanskat ja neljä pussia väriainejauhetta. Näin lyhyisiin hiuksiin riitti hyvin yksi pussi, joten tämä paketti riittää minulle neljään värjäyskertaan, ihan huippua! Värin koostumus oli hyvä ja paksu, joten levitys oli helppoa, käytin levitykseen sivellintä.

Väri alkoi nopeasti levityksen jälkeen muuttua ruskean sävyiseksi, juuri sellaiseksi kuin pitikin. Annoin värin vaikuttaa n. 90 minuuttia.

Mahtavaa kun vaikutuksen aikana ei tuntunut minkäänlaista kirvelyä tai kuumotusta päänahassa! Ohjeessa neuvottiin käyttämään suihkumyssyä silloin kun väri vaikuttaa, mutta minulta ei sellaista valitettavasti löytynyt kotoa, joten kokeilin ilman, enkä usko että se hirveästi vaikutti lopputulokseen.

Pesun ja kuivauksen jälkeen värisävy näyttää pehmeän karamelliselta, juuri sellaiselta kuin olin odottanutkin. Vanhat punaiset latvat sieltä värin alta vielä kuultavat, mutta en odottanutkaan tämän peittävän niitä kokonaan ja mun mielestä ne itseasiassa näyttävät kivalta yhdessä!

Hiukset tuntuvat pehmeiltä, mutta eivät yhtään liukkailta, niin kuin mulla normaalisti. Aion ehdottomasti käyttää myös loput kolme pussia tästä sävystä ja sen jälkeen siirtyä johonkin muuhun tämän sarjan sävyyn. Ainakin tuo Copper kiinnostaa kovasti!

Meillä on muuten nyt vielä huomiseen asti kaikki hiusvärit verkkokaupassa -10% alekoodilla Hius10

Tästä voit lukea vielä Kauppiatar Johannan postauksen ihanasta Khadin oranssista väristä!

Vastaa