Kauneus, Tuotteita testissä

Laveran vegaaninen ja alumiiniton deo roll-on, miellyttävä ja tehokas

Tervehdys arvoisa lukijani!

Kesä on mennyt erilaisten voidedeodoranttien hypetyksessä ja ne ovatkin olleet sekä teholtaan, tuoksultaan, että käytettävyydeltään niin minun kuin myös monen muunkin suosikkeja.

Butik-O:lle on kuitenkin tullut toiveita myös stick- ja roll-on deodoranteista jotka olisivat luonnollisia ja alumiinittomia. Valikoima onkin laajentunut suosituilla merkeillä kuten Ben & Anna, Lavera ja Born to Bio.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

En olisi itse varmaan koskaan lähtenyt kokeilemaankaan näistä mitään mikäli ihoni ei olisi alkanut reagoimaan soodan kanssa. Jälkeenpäin vasta luin, että soodapohjaiset deot pitääkin pestä kainaloista pois yöksi. Itse en ollut tätä erikseen tehnyt jos en ollut illalla käynyt suihkussa ja niinpä minulle tuli kainaloihin punertavat ärtyneet laikut ja jouduin olemaan noin viikon kokonaan ilman deodoranttia ja antaa kainaloiden ihon palautua.

Nyt iho on vihdoin parantunut ja ajattelin kokeilla seuraavaa alumiinitonta ja vegaanista deodoranttia.

Laveralta löytyy useita alumiinittomia, luonnollisia ja vegaanisia roll-on deodorantteja ja  Butik-O:n deodoranttivalikoimassakin näitä on jo kattava valikoima:

Otin kokeiluun miedosti tuoksuvan Lavera Basis Sensitiven jonka tuoksu tuo mieleen ensimmäisenä ehkä katajanmarjan tai jonkun sen tyyppisen. Tuoksu on erittäin miellyttävä, itse tykkään siitä ja mielestäni tämä tuoksu sopii sekä naiselle, että miehelle.

Kainaloita kun haistelee, ei nenään tule mitään kovin voimakasta tuoksua, toisaalta se on ihan hyvä, toisaalta tykkään kyllä itse, kun nostelen kainaloita ja sieltä nousee nenuun esim tuo Kaurilan Saunan ihanan vegedeon Sitruunaruohon tuoksu <3

Alkutuntuma tässä Laveran roll-onissa on aika märkä, mutta nopeasti se kuivuu kainaloihin ja maltillisesti kun laittaa niin kyllä mä itse ainakin heti saan paidankin laitettua päälle.

Hiukan olin skeptinen (taas) deodorantin tehoon, koska sen tuoksu on niin mieto (mikä ihme syy sekin on?? 😀 ), mutta eilen ja edellispäivänä deodorantin teho tuli kyllä testattua, sillä reippaan ja hien pintaan tuoneen aamulenkin lisäksi jumppasin illalla vielä hien pintaan kahvakuulalla ja crosstrainerilla. Kainaloista ei tullut hienhajua edelleenkään.

Lavera on siis taas yksi tehokas ja pitävä deodoranttivaihtoehto vegaanista ja luonnollista deodoranttia etsivälle ja itselläni tämä jää varmasti myös jokapäiväiseen käyttöön 🙂

 

Alta voit tutustua ja ostaa Butik-O:sta löytyviä toinen toistaan ihanampia luonnollisia ja myrkyttömiä deodorantteja <3 Koko valikoima löytyy täältä: www.butik-o.fi/osasto/hygienia/deodorantit/

[product_category category=”deodorantit”]

Vastaa