Tuotteita testissä, Verkkokaupan kuulumisia

Miesten juttuja – Nurmen palasaippuat & Kulkurin kartanon sokerikuorinta // kaikki palasaippuat -15% verkkokaupassa

Heippahei arvoisat lukijat!

Me ollaan siis Butik-O:n uudet omistajat Ilona & Henri (sekä Cora-koira) Ylönkylästä ja halutaan tuoda teille mahtavia kokemuksia luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden parissa 🙂

Eilen Henri testasi miehille sopivia tuotteita; vegaanista Nurmen miesten palasaippuaa ja avokadoöljy-shampoota sekä Kulkurin kartanon sokerikuorintaa.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Henrillä on pitkä luonnonkihara tukka ja aika herkkä päänahka, joten sopivan shampoon etsintään on käytetty aikaa. Tämä Nurmen shampoo kuitenkin sopi täydellisesti: tuote vaahtosi mukavasti ja sitä oli helppo levittää saippuapalasta.

 

Hiukset tuntuivat pesun jälkeen todella puhtailta ja pehmeiltä, mutta sopivan rouheilta miehiseen makuun. Ja vaikka meillä oli eilen pakkastakin, eivät hiukset olleet pesun jälkeen yhtään sähköiset! Tuoksukin oli mukavan mieto.

Nurmen miesten palasaippua vaahtosi myös mukavasti, tuoksui todella hyvältä ja jätti ihon pehmeäksi. Henri kokeili sitä myös parranajoon ja siihenkin se on ihan ykköstuote! Iho ei kirvellyt yhtään ajon jälkeen, eikä jäänyt punaiseksi, mahtavaa!

Kulkurin kartanon sokerikuorinta sopii hyvin sekä miehille, että naisille. Tuoksuvaihtoehtoja on niin monenlaisia, että jokaiselle löytyy varmasti sopiva! 🙂

 

Kuorintapala jättää ihon todella pehmeäksi ja sileäksi, eikä Henrin ainakaan tarvinnut enää rasvata ihoa käytön jälkeen, sillä tuote jättää ihon sopivan kosteutetuksi!

Meillä on muuten nyt vielä tänään perjantaina verkkokaupassa kaikki palasaippuat -15% alessa koodilla UUSIKAUPPIATAR

Katso myös muut miesten tuottemme tästä 

T. Kauppiatar Ilona

Vastaa