Kauneus, Tuotteita testissä

Nurmen Hamppuöljyshampoo, katajanmarjasaippua sekä saippua miehille, laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti Nurmelta

Vaikka olenkin äärettömän tyytyväinen Kaurilan Saunan merisuolasaippuaan sekä saman valmistajan aprikoosi palashampooseen, on minulla ikään kuin “viran puolesta” velvollisuus hiukan testailla, tai testautella toisilla, muitakin myymiäni tuotteita, ja nyt oli vuorossa Nurmen miesten saippua, hamppuöljy palashampoo sekä kevyesti kuoriva katajanmarjasaippua.

Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoinvalikoiduista raaka-aineista.

Niityllä (“nurm” viroksi) on erityinen paikka sydämessäni. Se on taianomainen maa lapsuudestani. Se on paikka, joka on aina tuonut minulle iloa, ollut täynnä yllätyksiä ja tarjonnut lohtua tarvittaessa. Joka vuosi niitty oli täynnä kukkia ja joka vuosi kukat olivat hieman erilaisia.

Vielä nykyäänkin niitty symboloi minulle rauhaa. Se kuvaa koskematonta luontoa, muuttumatonta taivasta ja suloista kukkien tuoksuista ilmaa. Niitty on paikka, jossa voi kerätä voimia ja rentoutua – jotta voit saada uuden alun täynnä uutta voimaa ja energiaa.

Nurmen arvot ovat fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa. Uskomme, että voidaksemme elää onnellista ja aktiivista elämää, on kuunneltava kehoa. Hyvä terveys alkaa huolehtimalla itsestään, nauramalla paljon ja nauttimalla elämästä! Ja se on juuri sitä, mitä haluan tarjota kaikille Nurme-tuotteiden kautta.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Perheeseeni kuuluu itseni ja kahden bokserin, sekä kahden papukaijan lisäksi 12 vuotias maastopöyräilyä harrastava Salon nuorin yrittäjä Miska sekä mieheni Joni jolla on raskas fyysinen työ. Aikaisemmin perheemme miehet ovat päässeet kokeilemaan voidedeodorantteja ja We Love The Planetin Mighty Mint on edelleen poikani suosiossa ja jokapäiväisessä käytössä, kun taas mieheni suosii saman valmistajan Forever Freshiä. Turussa asuva tyttäreni, 21-vuotias tatuointitaiteilija, joutuu joskus myös tuotetestaajan virkaan ja deodoranteista hänen suosikkinsa on ollut Kaurilan Saunan Eucalyptys Lime, joka on myös ollut monen asiakkaani suosiossa 🙂

Testaamiset aloitamme yleensä tuotteen haistelemisella ja perheen teiniltä saa joskus hauskojakin kommentteja tuotteiden tuoksuihin liittyen 😀 Tässä nuuskuteltavana oli Nurmen miesten saippua joka käy niin koko kehon pesuun, kuin parranajoonkin! Teinillä tosin vielä ei kasva partaa, joten sen puolen testaaminen joutuu hänen osaltaan vielä hiukan odottamaan 😀

Hamppuöljy palashampoon tuoksu ei ollut mikään erityisen miellyttävä, mutta hiuksiin hierottuna itse saippua oli todella riittoisa ja vähästä vaahtoontuva. Hamppuöljyshampoon luvataan rauhoittavan päänahkaa ja suojaavan ympäristön saasteilta yms. ja sen kerrotaan sopivan normaaleille ja rasvoittuville hiuksille, eli sen pitäisi olla minun hiuksilleni oikein oivallinen 🙂 Siitä miten tämä shampoo pitää nopeasti rasvoittuvan tukkani rasvaisuuden kurissa, pystyn kertomaan vasta aikaisintaan illalla, sillä yleensä iltaan mennessä hiukseni ovat jo hiukan rasvaisen näköiset lähes kaikilla muilla paitsi Kaurilan aprikoosishampoolla (siis tähän asti testaamistani). Onkin mielenkiintoista nähdä löytyykö aprikoosishampoolle varteenotettava haastaja tästä.

Saippuoista Nurmen katajanmarja- ja miestensaippua kummatkin tuoksuivat miellyttäville. Katajanmarjasaippua tuoksui miekestäni luonnolle. Teinin nenään tuli hieman vaniljan tuoksu, mutta omaan nenääni se tuoksui mielestäni vain puhtaalle ja metsäiselle, eli todella hyvälle.

Saippuassa on nähtävissä pieniä kasvin osasia, nämä lienevät kuivattua katajanmarjaa ja kuljetettaessa saippuaa pitkin kehoa, nämä pienet kuivatut marjat myös kevyesti kuorivat ihoa. Paino sanalla kevyesti 🙂Kunnon vartalon kuorintaan suosittelen edelleen erittäin hyvin kosteuttavaa ja kuorivaa Kulkurin Kartanon sokerikuorintaa!

Käytin tätä saippuaa myös käsiin hierottuna kasvojen pesuun ja kuten vartalollakaan, ei kasvoillakaan tuntunut kuivaamisen jälkeenkään ihon kiristelyä tai mitään erityisen suurta rasvaamisen tarvetta. vaikuttaisikin siltä, että tämä saippua sopii hyvin erityisesti meille kuivaihoisille.

Miehen kommentit miestesaippuasta olivat myös positiiviset, saippua oli miehen mielestä täysin tuoksuton, pojan mielestä siitä erotti tuoksua, omasta mielestäni se tuoksui miedosti vain saippualle.

Ainakaan miehen ei nyt tarvitse valitella, että joutuu pesemään naisten saippuoilla, sillä taannoinen suklaasaippua kokeilu ei ollut oikein hänen mieleensä 😀

Pesutulokset olivat kummallakin saippualla siis hyvät ja mies kuivanaamaisena pesi kasvonsa Kulkurin Kartanon Kaura-hunaja kasvosaippualla joka taas minun rasvanaamalleni on ihan liian kosteuttava!

Mies ei valitellut ihon kiristelyä tai hilseilyä kuivaamisenkaan jälkeen eli tuo saippua sopii hänen kuivalle iholleen oikein hyvin.

Tutustu Butik-O:n luonnonkosmetiikka valikoimaan alta ja muista toki, että kaikki yli 35€ tilaukset postitetaan toimituskuluitta!

[product_category category=”palasaippuat”]

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

[product_category category=”shampoot”]

Vastaa