Ekosiivous, Kauneus, Tuotteita testissä

Ole Hyvä Luonnontuotteen pesuaineet; ihmisen ja kodin!

Moikka moi arvoisa lukijani!

Mä olen aivan innoissani noista uusista Ole Hyvä Luonnontuotteen pesuaineista joita mun verkkokauppaani on tullut!

Pääsinkin jo kokeilemaan tuota konetiskiainetta ja täytyy taas sanoa, että vanhaan kunnon all-in-one konetiskitabletin käyttöön tottuneena olin jälleen hiukan skeptinen mitä tulee tuollaisen ekologisen pesuaineen pesutulokseen. All-in-one tabletit ovat muuten Suomen pehmeissä vesissä sitä paitsi täysin turhia, ne eivät tee mitään muuta kuin triplasti luonnolle haittaa, voin kertoa toisella kertaa siitä lisää 🙁

Ja silloin kun meillä tiskataan koneella, sitä ei todellakaan käynnistetä vajaana vaan sinne laitetaan teflonpannuista lähtien aivan kaikki mitä vaan ruuanlaitossa voi käyttääkään ja niin täyteen, kun se vaan mahtuu ja vielä hiukan lisää 😀

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Ole Hyvän konetiskiainetta annostellaan vain ruokalusikallinen tiskikoneen pesuainelokeroon ja itse pesen aina ekopesuohjelmalla.

Laitan kuvina kaksi eri pesukertaa ja näytän lopputuloksen vaikeimmista astioista:

Puhdasta tuli, jopa pohjaanpalaneesta pannusta!

Tässä koneellisessa on majoneesisia lautasia:

Ja jälleen kerran, täysin puhdasta!

Nyt kasvatin Butik-O:n valikoimaa Ole Hyvä tuotteiden osalta myös ihaniin shampoisiin ja suihkusaippuihin. Ole Hyvältä löytyy tuotteita sekä hajusteettomina, että tuoksullisina.

Shampoita löytyy nyt valikoimastani hajusteettoman lisäksi kanerva-, mesiangervo-, nokkos-, raparperi- ja turveshampoo.

Kanervashampoo pesee hellästi rasittuneen ja kuivan hiuspohjan.

Mesiangervouute tunnetaan perinteisenä hiusten luonnollista kasvua edistävänä rohdoksena.

Nokkosella on hiuspohjaa rauhoittavia ominaisuuksia, ja se estää rasvoittumista.

Raparperi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä monia vitamiineja ja palauttaa hiusten luonnollisen elinvoiman.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Turveshampoo aktivoi päänahan verenkiertoa.

 

Hoitoainetta löytyy nyt hajusteettoman lisäksi myös Hillahoitoaine joka poistaa hiusten sähköisyyttä ja helpottaa niiden kammattavuutta. Hillauute palauttaa hiusten luonnollisen voiman.

Suihkusaippuoita löytyy myös nyt hajusteettoman lisäksi tuoksullisina; hilla-, mustaherukka- ja villiruusu suhkugeelit.

Hilla suihkugeeli pesee, hoitaa ja suojaa ihoasi antioksidantteja sisältävällä hillauutteella. Se myös kosteuttaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen kimmoisuuden.

Mustaherukka suihkugeelin sisältämä Mustaherukkauute sisältää runsaasti C-vitamiinia ja säilyttää ihon luonnollisen kimmoisuuden.

Villiruusu-uutetta sisältävä suihkugeeli antaa miellyttävän ja virkistävän pesuhetken, jonka raikastava vaikutus tuntuu iholla pitkään.

 

Käsienpesuun löytyy hajusteettoman lisäksi seljankukka ja koivunmahla.

Seljankukkauute sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja,  jotka suojaavat käsiä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Pesuneste soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun.

Koivumahlaa sisältävä käsienpesuneste puhdistaa kädet  luonnollisesti. Koivunmahla palauttaa ihon kosteustasapainon ja tekee ihosta kimmoisan. Nesteessä tuoksuu aito eteerinen öljy. Hellivä pesuneste soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun.

 

Muuhun kodin puhdistukseen liittyviä tuotteita valikoimastani löytyy nyt hajusteettoman pyykinpesuaineen lisäksi pyykinpesunesta sitruuna sekä piparminttu.

Saniteettipesuaineita löytyy eucalyptuksen- ja  greipin eteerisillä öljyillä tuoksutettuna.

Yleissuihketta löytyy limen- ja eucalyptuksen eteerisillä öljyillä tuoksutettuna.

 

Ole Hyvä Luonnontuotteen pesiaineet ovat siis täysi ekologisia, ne ovat vegaanisia ja tietenkin kotimaisia.

Vahva suositukseni siis niille ja moni teistä onkin jo näitä kokeillut koska osa tuotteista myytiin loppuun ekan kahden päivän aikana kun ne oli näkyvillä kaupassa 😀

Ole Hyvän tuotteet löydät tästä: www.butik-o.fi/collections/ole-hyva-luonnontuote ja kaikille yli 35€ tilauksille on toimitus täysin maksuton 🙂 Tervetuloa ekologisille ostoksille siis 🙂

2 thoughts on “Ole Hyvä Luonnontuotteen pesuaineet; ihmisen ja kodin!

  1. Päällimmäinen ajatus: älä hyvä ihminen pilaa teflonpannujasi pesukoneessa! Pinnoite kärsii, astian käyttöikä lyhenee ja luonto kärsii, kun pitää ostaa uutta.

    Mutta asiaan. Itse olen vieläkin kovin skeptinen Ole Hyvän suhteen, koska kun tuotteita edellisen kerran käytin (~10 vuotta sitten) niistä ei ollut yhtikäs mihinkään. Sampoot, saippuat ja käsitiskiaine olivat liruja, joilla pesemisestä oli yhtä paljon ellei vähemmän hyötyä kuin pelkästä vedestä. Käytän nykyään Flow’n palamuotoisia tuotteita, joista syntyy vähemmän pakkausjätettäkin. MUTTA ehkä tuolle konetiskiaineelle voisi antaa tilaisuuden Ecoverin tiskitablettien rinnalla. Me tosin asumme alueella, jossa on niin kova vesi, että juomapulloonkin syntyy tippukiviä. Kalkkia vastaan taistellaan ekosti väkiviinaetikalla. 🙂

    1. Kiitos kommentista, anteeksi, että vastaaminen kesti näin kauan 🙂 Juu, ehkäpä näiden tuotteiden laatu on kehittynyt, ainakin ovat olleet hhyvin suosittuja kaupassani 🙂

Vastaa