Kauneus, Tuotteita testissä

Pesin raskaan päivän kasvoiltani hajusteettomalla kuorintasaippualla ja tein itselleni raikastavan jalkakuorinnan

Tervehdys arvoisa lukijani!

Tässä on ollut muutama päivä sellaista haipakkaa että on oma itseni taas jäänyt aivan taka-alalle.

Tänään kuitenkin otin ja päätin antaa itselleni hetken hemmotteluaikaa ja rentoutua lämpimässä suihkussa parin uuden tuotetestauksen kanssa.

Minulla on melko uutena tuotteena kaupassani tällainen hajusteeton Kaura Hunaja Kaakaovoi kasvojen kuorintasaippua ja päätin kokeilla mille se tuntuu minun kasvoillani.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Sen lisäksi nappasin hyllystä tämän söpön pinkin Raparperi Sitruuna hohkakivisaippuan joka on tarkoitettu jalkojen pesuun ja kuorintaan.


Kaura Hunaja Kaakaovoi kasvosaippua on hajusteeton joten se ei tuoksunut oikeastaan millekään.  Sen toisessa päässä on tummempi kuoriva saippuaosuus. Kuorivat pallurat ovat todella hienojakoisia ja hellävaraisia, juuri sopivia kasvoille. 

Pesemisen ja kuivaamisen jälkeen kasvojen iho on ihanan sileä ja kosteutettu, mitään kasvorasvaa ei näköjään tarvinnut tämän jälkeen laittaa.

Hohkakivisaippua on siitä erikoinen että siinä toinen puoli on saippuaa ja toinen puoli hohkakiveä. 

Pesin ensin jalat herkullisen tuoksuisella Raparperi Sitruuna saippualla jonka jälkeen hieroin hohkakivipuolta jalanpohjiin. 

Hohkakivellä hieromisen jälkeen voi jatkaa jalkojen kuorintaa käsin ja samalla voi kuoria sääretkin. Harmi etten tullut ottaneeksi ennen ja jälkeen kuvia! Kantapäät tulivat aika sileiksi ja puhtaiksi alkutilanteeseen nähden, sillä tässä kesän aikana on tullut kuljettua paljain jaloin ulkona aika paljon ja kantapäät olivat myös sen näköiset!

Lopuksi tein taas jaloille “laiskan naisen rasvauksen” eli käytin tätä Kulkurin Kartanon ihanaa vaniljalatte sokerikuorintaa joka tekee ihon niin ihanan kosteaksi ja hyväntuoksuiseksi 💖 En siis varsinaisesti tehnyt mitään vartalokuorintaa vaan sivelin yhden kerran kumpaakin jalkaa sokerikuorintapalalla ja sen jälkeen hieroin käsillä jotta kuorintapalasta irronnut kaakaovoi levisi kaikkialle. 

Tästä on Butik O:ssa muuten uutuutena hajusteeton Latte niminen sokerikuorinta

Nyt tuntuu huomattavasti rentoutuneemmalta. Vielä hyvät yöunet ja taas jaksaa huomenna ottaa vastaan uusia luonnonkosmetiikkatuotteita verkkokauppaan 😁

Kiitos että luit! Muistathan, että minulla on vielä verkkokaupassa huomiseen asti alennuskoodi “kesäsade” jolla saa 10% alennusta kaikista kauneuteen liittyvistä tuotteista, myös uutuuksista, joita on tänään tullut aivan älytön määrä 😋 Lisäksi kaikki yli 35 euron ostokset lähetetään ilman toimituskuluja 👍

Vastaa