Tuotteita testissä, Uutuuksia verkkokaupassa

Pyykkietikan uudet vaatteet – Saaren Taika-pyykkietikat uudistuvat

Heippa!

Meillä on ollut vilskettä ja kynäily on jäänyt hieman vähemmälle, pahoittelut teille siitä! Nyt on kuitenkin niin herkullisia uutisia, että on tartuttava näppäimistöön. Nimittäin Saaren Taika uudistaa pyykkietikoitaan niin ulkomuodoltaan kuin tuoksuiltaan.

Pyykkietikkapullot uudistuvat aika radikaalisti ja uusista etiketeistä on helpompi tunnistaa mikä tuoksu on kyseessä. Etiketit ovat myös huomattavasti selkeämmät kuin edelliset (jotka nekin kyllä minun silmääni sopivat), mikä osin helpottaa tärkeän informaation löytymistä pullon kyljestä 🙂

Saaren Taika pyykkietikka

Uskoisin, että useat plagiointiyritykset ovat myös osasyy etikettien muuttumiseen, siitä voit lukea lisää täältä.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Ulkonäön uudistumisen lisäksi saamme pian nauttia neljästä uudesta tuoksusta, jotka ovat suunniteltu vuodenaikojen mukaan; kevät, kesä, syksy ja talvi. Ensimmäisenä ilmestyvät kevät ja kesä ja sitten myöhemmin tänä vuonna kaksi jälkimmäistä.

Saaren Taika pyykkietikka pyykkisaippua pyykkiraaste

Pyykkietikka sopii loistavasti käytettäväksi yhdessä Saaren Taian ekologisen pyykkisaippuan kanssa, jota voit ostaa palana tai raasteena. Tuotteet löydät täältä. Täältä voit lukea Riinan vieraskynäilyn etikan ja saippuan testauksesta.

Pyykkietikka hurmasi minut heti tuoksullaan. Se on sitruksinen, hedelmäinen ja lämmin, jopa vähän mausteinen. -Riina

Näissä neljässä uudessa tuotteessa on hieman voimakkaammat tuoksut, joten tuoksujen ystävät, ottakaa koppi! Mutta ei hätää, vanhat hyvät miedot tuoksut ovat edelleen saatavilla uusien tuoksujen lanseeraamisen jälkeenkin 🙂

Minä itse kuulun näihin voimakkaampien tuoksujen ystäviin eli olen todella iloinen näistä uusista tuoksuista, mutta sillä välin turvaudun näihin kahteen lempituoksuuni: Laventeliin ja Ruusuun (vielä vanha etiketti). Pesin Henrin likaiset collarit pyykkiraasteella ja laitoin huuhteluaineeksi Laventelia, kyllä tuli puhdasta ja raikasta!

Saaren Taika pyykkiraaste pyykkisaippua pyykkietikka

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Saaren Taian tuotteissa käytetään aina tuoksuaineina vain aitoja eteerisiä öljyjä, joten tuotteet ovat erittäin luonnollisia ja biohajoavia.

Saaren Taiassa erityisesti pidän siitä, että heidän toimintansa on todella avointa ja läpinäkyvää, jolloin kuluttajan (ja jälleenmyyjän) on helppo tehdä valintoja. Kyse on kuitenkin tuotteista joita välillisesti tai suoraan (voiteet, saippuat, deot) käytetään iholla, niin kyllä se on tärkeää tietää mitä tuotteet oikeasti sisältävät tai vaikkapa minkälaisissa oloissa ne valmistetaan! Eläinkokeettomuus on luonnonkosmetiikan yksi ehdottomasti hienoimmista asioista ja jokainen Saaren Taika tuote on eläinkokeeton <3

Saaren Taian Johannan kertomaa:

Biohajoavan pyykkietikan etiketistä ilmenee kaikki sen sisältämät ainesosat eikä se sisällä mitään piiloitettuja aineita. Harmikseni olen joutunut huomaamaan, että monia pyykkietikoita markkinoidaan 100% ekologisina ja 100% biohajoavina, mutta silti niiden nimi antaa ymmärtää, että käytetty tuoksu ei ole luonnollinen. Useimmissa tällaisissa viherpestyissä puteleissa ei ole ainesosaluetteloa nähtävillä ekologisuusväitteensä tueksi. Itse jättäisin kauppaan epäselvät tapaukset ja valitsisin omaan käyttööni vain sellaisen tuotteen jonka ekologisuudesta voin olla varma!

pyykkietikka saaren taika

Omien pyykkiemme lisäksi tykkään käyttää pyykkietikkaa silitys- ja mankelointisuihkeena. Meillä tulee majoitustoiminnassa paaaaljon lakanapyykkiä ja on mahtavaa, että voimme käyttää luonnonmukaisempia tuotteita myös siellä! Pyykkisaippua sopii myös lakanoidemme pesuun, sillä siitä ei jää pyykkiin tuoksua. Haluamme ajatella myös hajusteyliherkkiä asiakkaitamme ja emme käytäkään pyykinpesussa tuoksullisia pesuaineita. Kunnolla laimennettuna pyykkietikka antaa kuitenkin mankeloitavaan tai silitettävään lakanaan ihanan todella miedon tuoksun ja helpottaa lakanan siliämistä 🙂

Mutta eihän siinä vielä kaikki, nimittäin pyykkietikoiden lisäksi olemme saaneet valikoimiimme kaksi uutta deodoranttituoksua; ruusuinen Morocco joka sisältää maltillisesti soodaa sekä täysin soodaton ja hajusteeton Åland!

Saaren Taika voidedeodorantti Morocco

Täältä voit tutustua paremmin Butik-O:n kotiin Katiskanmäkeen.

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Kiitos kun luit <3

  • Ilona

Vastaa