Kauneus, Tuotteita testissä, Vieraskynäilyt

Saaren Taika –sarjan deodorantti on kotimainen yllättäjä – Vieraskynäily

Saaren Taika –sarjan deodorantti on kotimainen yllättäjä

Saaren Taika-sarjassa on monia ihastuttavia tuotteita, joihin minulla on ollut ilo tutustua tämän vuoden puolella. Suurin yllättäjä on sarjan vegaaninen voidedeodorantti.

Kuten jo aiemmin olen kirjoitellut, on luonnonkosmetiikan deodoranttien toimintamekanismi erilainen kuin perinteisten deodoranttien. Luonnonkosmetiikan deodorantit eivät estä hikoilu, mutta ne pitävät aineosiensa ansiosta hajut kurissa ja kainalot tuntuvat kohtuullisen kuivilta. Voidedeodorantit vaativat stickeihin tottuneelle pienen opettelun: kuinka paljon voidetta tarvitaan ja kun levittäminen tehdään sormin, on se toki vähän sotkuisempaa. Kun hommaan tottuu, ei stickiä enää kaipaakaan.

Saaren Taika Cabo Verde

Butik-o lähetti hiki-iitalle testiin Saaren Taika Cabo Verden. Se on vegaaninen, täysin alumiiniton ja soodaton voidedeodorantti, joka tuoksuu ihanasti piparmintulta. Cabo Verde sisältää teepuuöljyä, laventelin ja piparmintun eteerisiä öljyä. Tuoksu on raikas, mutta mieto. Kainalossa tuoksu ei juurikaan erotu eli jos haluat käyttää hajuvettä, ei tuoksu riitele hajuvetesi kanssa.

Saaren Taika –deodorantit on pakattu alumiinipurkkeihin ja olisi aivan loistavaa, jos Saaren Taika ottaisi käyttöön purkkien kierrättämisen kuten Body Shop ja Lush tekevät. Kun palautat aiemmin ostamiesi tuotteiden pakkauksen, saat jonkin pienen hyvityksen.

Itse deodorantti sopi minulle mainiosti: dödö pitää hikoilun kohtuullisena – kyllä hikisellä ohjaustunnilla läikät paidan kainaloihin muodostuvat, mutta kainalot eivät siitä huolimatta haise pahalle. Ilmeisesti teepuuöljy tuhoaa tehokkaasti hikoilun hajun aiheuttavia bakteereja.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Piparminttukaan ei pääse minulla vallalle, vaikka ensituoksu onkin piparminttuinen.

Saaren Taika Cabo Verde -voidedeo pääsi testiin jälleen kerran valmennuksen ajaksi. Alkulämmittelyt teen usein yhdessä asiakkaideni kanssa ja saan itsekin hyvä hien pintaan. Minun dödönit ovat siis aina todellisella koetuksella. Keinomateriaalista valmistetut valmennuspaitani haisevat helposti hielle, jos dödö pettää. Käytän valmentaessani myös paljasjalkatossuja, joten jalkani hikoilevat myös ihan jonkin verran valmennusten aikana. Testasin Cabo Verden tehon myös jalkahikeä vastaan. Kuten jo otsikko lupaa, Cabo Verde osoittautui mahtavaksi yllättäjäksi. Vaikuttaa siltä, että erityisesti jalkapohjissa tämä teepuun, laventelin ja piparimintun eteerisiä öljyjä sisältävä voidedeo on aivan ykkönen. Raikas tuoksu ja pehmeä, hoitava tunne jalkapohjien iholla on melkoista arjen luksusta.

Voin aidosti suositella Saaren Taika –sarjan voidedeodoranttia oman kokemukseni perusteella. Vielä kun tuo kierrätysrasiaidea saataisiin toimimaan, olisi tuotteen ekologisuus aivan huipussaan.

/ Heidi J

Kiitos Heidille tuotteen testaamisesta ja rehellisestä mielipiteestä 🙂

Deodorantit löytyvät täältä: https://www.butik-o.fi/collections/deodorantit ja alennuskoodilla “DEOnYtv” saat -15% Saaren Taika deoista, tarjous voimassa vain 15.11.2017

Ps. Heidiltä tuli hyvä idea tyhjien deopurkkien kanssa, mä otan tän heti pohdintaan ja selvitän miten tuo onnistuisi 🙂

Lisätty: Selvitin asiaa deodoranttien turvallisuudenarvioinnit tehneen yrityksen kanssa tuohon alumiinirasioiden kierrättämiseen liittyen ja yrityksestä kerrottiin, että mikäli raisoita haluttaisiin uusiokäyttää, tulee jokaiselle yksittäiselle deodorantille teettää uusi turvallisuuden analysointi, joka tekee dödörasialle lisähintaa satoja euroja per purkki. Mikäli haluan taas kierrättää itse metallinkierrätykseen rasiat asiakkaan puolesta, tulee itselleni mieleen se pakkaamisesta, lähettämisestä ja kuljettamisesta aiheutuva ympäristön kuormitus, joten mielestäni ympäristövastuullisin tapa on, että asiakas tipauttaa itse rasian metallinkierrätykseen 🙂

1 thought on “Saaren Taika –sarjan deodorantti on kotimainen yllättäjä – Vieraskynäily

Vastaa