Kauneus, Tuotteita testissä

Saaren Taika Tropical deo 25,5h kestäneessä hikitestissä! Toimii!

Moikka moi arvoisa lukijani!

Tänään on ollut varsinainen rehkintäpäivä! Lähdin aamulla kello kahdeksan kaupalle ja paketoitiin siellä äidin kanssa yhteistoimin eilisen ja edellispäivän tilaukset. Kyllä siinä pikkuisen hiki puski päälle, kun parissa tunnissa laitettiin vajaa sata pakettia paketoiden!

Sitten kotiin ja ruuanlaittoa, oleilua, päikkärit ja päikkäreiden jälkeen poika yllytti fillarilenkille tuonne pimeyteen. Ja täällä se pimeys on todella mustaa! Meidän reilu 12km lenkillä oli tasan kahdessa kohtaa katuvalot muutaman sadan metrin pätkällä. Taloja ei ole paljoakaan ja ne vähätkin jotka on, ovat suurimmaksi osaksi kesäpaikkoja, eikä “kesäläiset” enää ole paikalla ja pidä valoja. Mulla oli pyörässä  vaan joku huono Lidlin 3:n euron pikkulamppu jolla ei nähnyt kyllä kuopan kuoppaa eikä mitään muutakaan! Monta kertaa ajoin jo pientareella ja läheltä piti kaatumisia tuli tällä matkalle sen verran, että pulssi kyllä paikoin kohosi taivaisiin!

Ajettiin siis Niksaareen ja poika leikki siellä hetken fillarilla ja teki temppuja joita minä kuvasin. Kuvasaldoni on kerrassaan surkea, mutta alla niistä muutama.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Posket tuli punaiseksi tällä lenkillä ja paidan selkämys märäksi. Päivän ainoan sipaisun  deodoranttia olen siis laittanut kainaloihini aamulla joskus ennen kello kahdeksaa, samoilla dödöillä on menty nyt pian 26 tuntia!

Kainalo on nihkeä, muttei märkä, eikä haise hielle. Olen siis onnistunut kehittämään toimivan deodorantin jossa ei ole käytetty soodaa 🙂

Se soodahan on monessa alumiinittomassa deodorantissa SE ainesosa joka pitää hienhajut kurissa, mutta herkempi ihoisille sooda saattaa aiheuttaa kutinaa, näppyjä tai muita iho-ongelmia. Itse olen yksi näistä joille usean kuukauden voidedeon käyttö aiheutti lopulta ikävät iho oireet kainaloihin ja jouduin lopulta olla pari viikkoa ilman dödöä kokonaan 🙁 Se oli kurjat kaksi viikkoa täytyy sanoa, mutta kyllä mä edelleen sanoisin, että Kaurilan Saunan Sitruunaruoho deo on mahtavin kaikista, noissa sooda deodoranteissa täytyy vaan muistaa se, että ne täytyy pestä yöksi pois, se sooda on niin vahva aine.

Nämä Saaren Taika deot taas soveltuvat varmasti monelle sellaselle jolla on herkempi iho ja joille nuo soodalliset deot ei sovellu.

Aamulla otin siis ihan pienen sormenpäällisen ja hieroin sen ensin sormissa sileäksi ja levitin kainaloihin enkä ole päivän mittaa dödöä lisäillyt eikä edelleenkään haise hiki.

Itselläni on siis tänään ollut käytössä tuo Tropical joka sisältää merisuolaa. Suolahan neutraloi ihon pinnalla eläviä bakteereja ja ne bakteerit ovat just ne jotka saavat hajuttoman hikinesteen haisemaan päästessään kosketuksiin hien kanssa.

Mun uusimmilla testaajilla taas on ollut testissä Andalusia ja Tropical ja lyhyen testaamisen perusteella he sanoivat Andalusian olevan tehokkaampi. Tropicalin teho perustuukin pidempään säännölliseen käyttöön, ihan kuten suolasaippuankin, kaikilla teho ei ala heti. Mulla itsellä kului toista viikkoa ennen kuin suolasaippuan tehon alkoi huomaamaan ja nyt olen noin viikon käyttänyt Tropicalia ja tehon huomaa.

Toki, kun kyse on ihmisen ihosta, on kaikki niin yksilöllistä. Joillakin ei toiminut toiset voidedeot yhtä hyvin kuin mulla ja mulla taas ei toiminut sticki deo yhtä hyvin kuin toisilla. Toisilla ei toiminut Laveran roll-onit ja mulla taas tehosi. Kaipa se kaikki riippuu hiukan siitä millainen kyseisen ihmisen ihon bakteerikanta on ja mitkä ovat minkäkin deodorantin vaikuttavat ainesosat.

Saaren Taika deot ovat siis täysin vegaanisia, alumiinittomia tottakai, joku saivarteli kylläkin jo, että niissähän on alumiinirasia, no rasia on juu, mutta rasiaa ei hierota kainaloon ja laboratoriotestien mukaan siitä ei irronnut mitään itse deodoranttiin, joten itse deo on alumiiniton, lisäksi ne ovat soodattomia eikä niissä ole muutenkaan mitään ylimääräisiä ainesosia, vain ne tärkeimmät mitä tarvitaan jotta iholla elävät bakteerit eivät haisuta hikeä, kaikki ainesosat ovat 100% luonnollisia eikä deodoranteille ole tehty eläinkokeita 🙂

Jäkis-äiti ja personal trainer Heidi olikin kirjotellut oman näkemyksensä näistä deoista ja sen voi lukaista tästä: https://www.puotimamma.fi/tuotteita-testissa/saaren-taika-sarjan-deodorantti-on-kotimainen-yllattaja-vieraskynaily/

Alla olevalta videolta voi katsoa millainen annos riittää kumpaankin kainaloon ja se on todella vähäinen määrä! Mukavaa näissä deoissa on, että ei tarvitse murehtia jos niitä ei muista pestä pois kainaloista, ne eivät aiheuta mitään ihoärsytyksiä, eikä ne myöskään tahraa vaatteita.

Kiitos taas, että jaksoit lukea. Harmi, että tällä kameralla tulee näin surkeita kuvia pimeällä 🙁 Fuji ei ole vieläkään saapunut, koska halusin odottaa hopeista, kun se musta on niin ruma, mutta huonolta alkaa näyttämään, kun ruotsalaiset vievät kaikki hyvät päältä, eikä anna tänne Suomeen yhtään hienoa hopeista Fujia 🙁 (Ruotsissa kaiketi on ainoa Fujin edustaja, meillä ei taida olla omaa enää ollenkaan 🙁 )

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Mutta kiitos siis, että luit ja jos nuo deot kiinnostaa sinua, niin niiden ainesosaluettelo sekä muut tuotetiedot löytyvät täältä ja sieltä niitä voi myös ostaa omaksi 🙂 www.butik-o.fi/collections/deodorantit

Vastaa