Tuotteita testissä, Uutuuksia verkkokaupassa

Saaren Taika vegaaniset soijavahakynttilät- UUTUUS – uudistuneet verkkosivut – yli 45€ ostokset ilman postikuluja! – yli 100€ ostoksiin yllätyslahja!

Hei Ystävät! Päivittelimme hieman verkkokauppaa, joko kävit katsomassa uudistuneet sivut?

Sain testiin Saaren Taian Johannalta heidän uuden aluevaltauksensa; vegaanisen soijavahakynttilän!

Mahtavaa, että nyt voimme valita tästäkin tuotteesta kotimaisen version. Tuotteen luvataan olevan voimakastuoksuinen, joten ei sovi tuoksuherkille. Itse pidän vahvoista tuoksuista myös kotona, joten otin tämän avosylin testiin!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Hedelmäinen (Hedelmätaivas) tuoksu oli niin valloittava, etten meinannut malttaa sytyttää kynttilää edes palamaan.

Kynttilä palaa kauniisti ja tuoksua irtoaa kynttilästä sopivasti huoneeseen. Paloaikaa luvataan olevan noin 30 tuntia. Minulla tämä on nyt palanut 4 tuntia ja vielä ei ole edes koko pinta nestemäinen!

Kaupasta löytyy tosiaan nyt tuoksu Hedelmätaivas, muita pian verkkokauppaan saapuvia tuoksuja ovat Vanilja, Laventeli ja Omenaunelma. Kynttilää löytyy kahdessa koossa; n. 100g, jossa paloaika 30 tuntia ja n. 200g, joka ilahduttaa tuplasti kauemmin eli 60 tuntia, huippua!

Kynttilät on valmistettu kauniiseen pelkistettyyn metallipurkkiin, jota koristaa simppeli paperietiketti; sopii siis moneen sisustukseen!

Huomasitko muuten, että meillä on nyt verkkokaupassa kaikki yli 45€ tilauksissa postikulut NOLLA euroa! Ja kaikkiin yli 100€ ostoksiin saat mukaan yllätyslahjan.

Kiitos kun luit <3

Vastaa