Tuotteita testissä

Testissä Georganics Aktiivihiili Hammaslanka – ilmainen toimitus yli 45€ ostoksiin!

Moikkamoi arvoisat lukijat!

Testasimme Henrin kanssa eilen ja tänään Organicsin uutuutta aktiivihiilihammaslankaa.

Pakkauksesta tuli heti hyvät fiilikset, sillä tässä ei ole käytetty lainkaan muovia! Rasia on kierrätettyä pahvia ja itse hammaslanka on pakattu lasipulloon, jossa on metallikorkki. Kaikki siis helposti kierrätettävää!

Lankaa on pakkauksessa 30 metriä ja yhteen käyttökertaan suositellaan käytettäväksi noin 30 senttimetriä, riittoisaa tavaraa siis!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Metallikannessa on pieni lovi, jonka avulla lanka katkeaa näppärästi. Lanka tuntuu ensialkuun paksulta verrattuna “perinteiseen” hammaslankaan, mutta käytön perusteella langan paksuus osoittautuu hyväksi jutuksi! Langan paksuus ja hieman karhea pinta tuntuvat puhdistavan hammasvälejä tehokkaasti. Paksuudesta huolimatta lanka sopi hyvin myös ahtaampiin hammasväleihin.

Georganics Hammaslanka

Langassa on mieto piparmintun tuoksu, mikä vielä tehostaa puhtauden tuntua suussa. Tuotteen tuoksu on saatu eteerisestä öljystä. Öljyn lisäksi hammaslanka sisältää bambusta saatua aktiivihiilikuitua ja mehiläisvahaa. INCI-lista on siis mahdottoman lyhyt!

Georganics Hammaslanka

Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, likaa ja kemikaaleja. Lisäksi langalla on hampaita valkaiseva vaikutus!

Georganics Aktiivihiili hammaslankaa voit ostaa täältä.

Yli 45€ ostokset ilman toimituskuluja!

Vastaa