Kauneus, Tuotteita testissä

Testissä Kaurilan vegaaniset hajusteettomat palashampoot. Tulos: TYKKÄÄN!

Moikka moi arvoisa lukijani!

Aika monet ovat kyselleet Kaurilan Saunan palashampoista mm. että sopivatko kaikki eri versiot kaikille hiuksille ja niin edelleen.

Itse olen testannut Aprikoosi palashampoota jolla olen saanut hiusteni rasvoittumisen kuriin. Olen tykännyt palashampoon vaahtoavuudesta sekä riittoisuudesta erittäin paljon. Uskon, että kaikilla Karilan Saunan palashampoilla on samanlainen teho hiuksiin ja ne kaikki ovat yhtä riittoisia. Alla mietteitäni palashampooseen liittyen:

Aprikoosi palashampoo on normaalille hiukselle ja se sekä vahvistaa, että tuuheuttaa.

Itselläni on hyvin ohut ja hento hius joka menee kerkästi takkuun ja huonoon kuntoon. Jatkuva hoitoaineella läträäminen taas saa hiuksen todella lättänäksi ja näyttämään nopeasti likaiselta. Aikaisemmat palashampoo kokeilut on päättyneet siihen, että hius on mennyt nopeasti niin huonoon kuntoon etten ole uskaltanut palashampoita enää käyttää. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tämä shampoo voisi sopia minulle. Kummallakaan käyttökerralla en joutunut käyttämään hoitoainetta ja hiukset olivat silti helposti harjattavissa heti suihkun jälkeen. Hiuksiin ei jäänyt vahvaa tuoksu kaupan shampoon lailla ja väittäisinkin, että tämä palashampoo kävisi myös hajusteyliherkille ja niille, jotka muutoin eivät tahdo dunkata kaupan hajuvesihyllyltä tuolla ihmistenilmoilla kulkiessaan.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Alla hiukseni “luonnon tilassa” tänään, kun olen kahtena aamuna pessyt tällä aprikoosishampoolla. Hiukset tuntuvat sileiltä ja niissä on saman verran kiiltoa kuin silloin jos pesen tavallisella nestemäisellä shampoolla ja käytän päälle hoitoainetta, paitsi nyt hiukseni ovat ilmavammat eivätkä mene päätä pitkin.

Lisäys: palashampoota käytetty nyt noin kuukausi ja edelleen olen tyytyväinen:

Aikaisemmat palashampoo kokeilut ovat päättyneet siihen, että hius on mennyt nopeasti niin huonoon kuntoon etten ole uskaltanut palashampoita enää käyttää. Nyt olen tätä shampoota käyttänyt hiukan yli kuukauden ja hiukset ovat kiiltävät, ilmavat eivätkä rasvoitu niin nopeasti kuin aiemmin. Hiuksiin ei myöskään jää vahvaa tuoksua kaupan shampoon lailla ja väittäisinkin, että tämä palashampoo käy myös hajusteyliherkille ja niille, jotka muutoin eivät tahdo dunkata kaupan hajuvesihyllyltä tuolla ihmistenilmoilla kulkiessaan.

Hiukseni aikaisemmin “luomuna”, päältä näyttää kuivalta, latvat näyttävät rasvaisilta.
Hiukset nykyään “luomuna”, näyttävät kiiltävämmiltä ja hyvinvoivilta, ei hapsota eikä näytä rasvaisilta.

Palashampoissa ei juurikaan ole eroja ja valmistajan mukaan ne sopivatkin kaikki kaikille hiustyypeille.

Aprikoosishampoo sisältää Aprikoosiölyä,  Canolaöljy, Kookosrasvaa, Risiiniöljyä, Oliiviöljyä

Auringinkukka sisältää Auringonkukkaöljyä, Canolaöljyä, Kookosrasvaa, Risiiniöljyä, Oliiviöljyä

Avokaado sisältää Avokadoölyä, Canolaöljyä, Risiiniöljyä, Kookosrasvaa

Oliivi sisältää Oliiviöljyä, Kookosrasvaa, Risiiniöljyä

Öljyt shampoissa ovat “saippuoituja” ja shampoot ovat sulfaatittomia, silikonittomia ja parabeenittomia eikä niihin ole  lisätty hajusteita.

Tutustu Butik-O:n shampoovalikoimaan alta:

[product_category category=”shampoot”]

Vastaa