Kauneus, Tuotteita testissä

Testissä Laveran puhdistava kasvonaamio rasvaiselle iholle. Tykästyin!

Moikka!

Lupasin tuolla Facebookin puolella hiukan raportoida tästä Laveran puhdistavasta kasvonaamiosta. Kerroinkin jo aiemmin, että mulla on herkästi rasvoittuva kasvojen iho enkä ole oikein löytänyt itselleni sopivia tuotteita kasvojen hoitoon. Nyt aloin toden teolla metsästää kasvotuotteita omalle ihotyypilleni, eli kuivalle, mutta rasvoittuvalle iholle.

Luonnonkosmetiikkaa myyvän verkkokaupan kauppiattarena minulla on myös ikään kuin velvollisuus asiakkaitani kohtaan kokeilla eri tuotteita ja kertoa mielipiteeni niistä, ja tänään jo puhdistinkin kasvojani Dabban siankärsämö kukkaisvedellä joka tuntui hyvin poistavan ihon öljyisyyden. Voit lukaista lisää siitä täältä: https://www.puotimamma.fi/tuotteita-testissa/dabban-siankarsamo-kukkaisvesi-couperosaiholle-ja-muille-ongelmaihoille/

Illalla siis suihkuun mennessä nappasin kasvonaamion mukaan ja pestyäni kasvot tällä Nurmen kevyesti kuorivalla katajanmarjasaippualla, levitin naamion kuivatetulle kasvojen iholle.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Pakkauksessa kerrottiin vaikutusajaksi 10-15 minuuttia, jonka käytin vartalon pesuun, jalkojen kuorintaan raparperi-sitruuna hohkakivisaippualla ja vartalon kuorintaan vanilja-latte sokerikuorinnalla, joka jättää ihon ihanan kosteutetuksi ja taivaallisen tuoksuiseksi!

Lopuksi huuhtelin kasvonaamion vedellä. Kasvot tuntuivat minttuisen raikkailta ja tuoksuivat myös mintulta.

Ennen nukkumaan menoa laitoin vielä tätä Laveran Q10 voidetta josta kerrotaan seuraavaa:

Koentsyymi Q10 sisältävä Anti-ageing moisturising cream –kosteusvoide vähentää todistetusti hienoja juonteita ja ryppyjä kosteuttaen samalla ihoa tehden siitä luonnollisen säteilevän. Arvokas luomujojobaöljy hoitaa ihoa ja luomu aloe vera kosteuttaa, viilentää ja rauhoittaa ihoa.

Tuloksista on mahdotonta sanoa mitään heti, sillä olipa ongelma kehossa missä tahansa, ei yksi eikä kaksi käyttökertaa sitä paranna. Aion kuitenkin käyttää näitä tuotteita nyt säännöllisesti ja katsoa millaisia tuloksia niillä saan.

Ainakin nyt iho tuntuu ja näyttää hyvältä 😊

Lisätty kuulumisia parin päivän jälkeen: Iho on edelleen rasvaton jopa illalla. Olen siis pessyt Nurmen katajanmarjasaippualla, käyttänyt kosteusvoiteen sijaan Dabban siankärsämö kukkaisvettä ja illalla puhdistanut Mossan misellivedellä. Kuvassa ihan ok iho vielä illalla, koko päivän puuhastellut kuitenkin, meikit laitoin klo 7 ja kävin lääkärissä ja luomien poistossa, sen jälkeen hommia kotona, pakannut pari kymmentä pakettia yms. Näyttää siltä et puhdistava naamio + siankärsämö kukkaisvesi + misellivesi rauhottaa aika hyvin tuota naaman öljystymistä 👍

Kiitos, että luit, käy tutustumassa blogikirjoituksen tuotteisiin Butik-O:ssa 👍

Tutustu ihaniin ihonhoitotuotteisiin alla:

 

1 thought on “Testissä Laveran puhdistava kasvonaamio rasvaiselle iholle. Tykästyin!

Vastaa