Kauneus, Tuotteita testissä

Testissä Laveran vegaaninen ja alumiiniton roll-on deodorantti

Luonnonkosmetiikan verkkokauppaani Butik-O:hon on tullut tälläkin viikolla hurjasti uusia tuotteita, itseasiassa niin paljon, etten ehdi millään kaikkia heti testaamaan ja niistä bloggaamaan.

Jonkin aikaa jo olen käyttänyt sellaista alumiinitonta voidedeodoranttia joka on ollut käytössäni erittäin tehokasta ja yhdessä saman valmistajan suolasaippuan kanssa hienhajut onkin pysyneet hyvin kurissa. Noin viikon ajan olen kuitenkin nyt joutunut olemaan ilman mitään deodoranttia, sillä ilmeisesti sooda ja käyttämäni appelsiinivoide saivat kainaloissani aikaan punoitusta ja deodorantin laittamisen jälkeen kutinaa. Olen siis antanut kainaloiden rauhoittua viikon verran ja käyttänyt kainaloissa ainoastaan (voidetarkoituksessa) 100%:sta sheavoita. Nähtävästi me herkkä ihioisimmat voimme joutua tauottamaan näiden soodaa sisältävien tuotteiden käyttöä välillä, mutta missään nimessä en aio näin mainion tuotteen käyttämistä lopettaa, sillä toistaiseksi Kaurilan Saunan Sitruunaruoho on ollut minulle se tehokkain deodorantti.

Verkkokauppaani on tullut uusia luonnollisia alumiinittomia deodorantteja paljon, esim: Ben & AnnatBorn To Bio ja Laveran deodorantit. Ben & Annaa testasin yhtenä päivänä, mutta se päivä oli lähinnä kotona oleskelua eikä minkäänlaista rehkimistä, joten kunnon hikistymisestä minulla ei ole siitä vielä kokemusta. Kotona se toimi ihan hyvin ja monet ovat tätä merkkiä kehuneet, mutta olen myös saanut yhden asiakkaan kommentin, jonka mukaan Ben & Anna ei ollut hänellä toiminut lainkaan.

Itse ajattelin kokeilla ärtyneisiin kainaloihini minulle uutta Laveran Basis sensitive deodoranttia. Tämä on vegaaninen, alumiiniton, alkoholiton ja kuten Laveran muutkin tuotteet, luonnollinen.

Lavera – Luonnollisesti tehokas
Luonnollisuus ja puhtaus ovat olleet kauneudenhoitoideologiamme perusajatuksia jo 30 vuoden ajan.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Lavera luonnonkosmetiikkasarja on yksi luonnonkosmetiikkasaran pioneereista ja sitä on myyty suomessa jo 10 vuoden ajan. Lavera on latinaa ja tarkoittaa ”oikeaa”, eli lavera luonnonkosmetiikka on oikeaa luonnonkosmetiikkaa. Laveran tuotteet ovat natrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteissa käytetään yli 300 luomuraaka-aineta. Tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien saksassa hannoverin alueella. Yli 200 tuotteen valikoimastamme löydät koko perheentarvitsemat kosmetiikkatuotteet – kasvojen- ja vartalonhoitotuotteet, aurinkotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä värikosmetiikan. Lavera on luonnollisten kauneudenhoitotuotteiden ja tuoksujen erityisosaaja.

NaTrue, Vegan  sertifioidut

Suihkun jälkeen käytin siis tätä roll-onia kainaloihini ja täytyy sanoa, että siistien ja mukavien voidedeodoranttien käyttämisen jälkeen ensivaikutelma oli hieman kostea! 😀

Meikkaamiseen kuluneen ajan jälkeen kainalo oli kuitenkin sen verran kuivunut, että sain paidan päälleni.

Voidedeodorantteja annostellaan muuten todella vähän, eli jos täytyy odotella voidedeon kuivumista, on annostelu ollut liian suuri. Alla ohjevideo WLPT voidedeon levittämiseen:

Tässä on sopiva määrä yhteen kainaloon.

Lavera deodorantti tuntuu ihan pitävältä, vaikka ulkona oli kostean lämmin ilma ja kävin jännittävässä tapaamisessa, eli jännityshikoilua ainakin oli ilmassa, vaikka mitään hikijumppaa en harrastanutkaan 😀

Tämä voisikin olla varteenotettava vaihtoehto roll-on deodoranteista pitäville keille alumiinittomuus, vegaanisuus ja luonnollisuus ovat tärkeitä kriteereitä. Laveran roll-oneja on useita eri vaihtoehtoja Butik-O:n valikoimissa, kuten suosittu appelsiini sekä miesten deodorantti.

Tutustu Butik-O:n laajaan valikoimaan suosituimpia ja tehokkaiksi todettuja alumiinittomia deodorantteja, myös vegaanisina!

Voidedeodorantit ovat helppoja käyttää, ne imeytyvät nopeasti iholle (levitys käsin), eivät tahraa vaatteita, eivätkä tuki ihohuokosia, voit käyttää myös muualla, esim jaloissa.

Merkit: Ben & Anna, Born To Bio, Kaurilan Sauna, Lavera, We Love The Planet

[product_category category=”deodorantit”]

Vastaa