Kauneus, Tuotteita testissä

Testissä We Love The Planetin Sweet Serenity alumiiniton voidedeodorantti. Tulos: TEHOKAS!!

Alumiiniton deodorantti

Moikka kaikille!

Lupasin ottaa testaukseen tämän ekologisen ja alumiinittoman We Love The Planet voidedeodorantin, koska useassa blogissa on näitä niin kehuttu ja niiden tehoa vakuuteltu!

Itselläni on se ongelma, että oikeastaan mitkään dödöt eivät ole käytössäni kovinkaan tehokkaita ja joudunkin lisäilemään dödöä kainaloihin pitkin päivää jos haluan tuoksua jollekin muulle kuin hielle. Olen kokeillut lähes kaikki markettien merkit, niin suihkeet, kuin roll-onitkin, sekä muutamia apteekista saatavia versioita, alumiinillisia ja alumiinittomia ja todennut, että meikäläisen kainalolle ei vaan löydy pitävää deodoranttia 🙁

Alumiinia (aluminium chlorohydrate tai aluminium zirconium) sisältävät deot huolestuttavat minua siinä määrin, että olen koittanut löytää myrkytöntä tehokasta dödöä pidemmän aikaa, mutta tuloksetta.

Kokeilunhaluni kuitenkin heräsi, kun luin kemikaalicoctailin blogista, että heidän käytössään nämä WLTP voidedeot ovat olleet tehokkaita ja ajattelin lähteä testaamaan itse miten asian laita oikein on!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Otin testattavaksi tämän Sweet Serenityn, koska mielestäni se tuoksui naisellisimmalle, mieleen tulee kukkaset ja hedelmät sekoittuneena.

Original Orange tuoksui minun nenääni hiukan liian miedolle. Laventelissa oli myös hiukan mausteinen tuoksu itse laventelin lisäksi, tämä olisikin ollut seuraava vaihtoehtoni. Vihreä tuoksuu mintulle ja rosmariinille on ehkä hiukan miehinen tuoksu minun nenääni. Sinisen tuoksu on aika selvästi miehinen, ehkä jonkun miesten hajuveden tuoksuinen 🙂

WLTP voidedeot ovat varmasti aika riittoisia, sillä heidän sivuilla kerrotaan, että muutama rasia riittää koko vuodeksi ja ekalla testikerralla sipaisinkin vain ihan sormenpäällisen kumpaankin kainaloon eikä tämä jättänyt kainaloa millään lailla tahmeaksi tai voidellun tuntuiseksi.

Voidedeodorantteja annostellaan muuten todella vähän, eli jos täytyy odotella voidedeon kuivumista, on annostelu ollut liian suuri. Alla ohjevideo WLPT voidedeon levittämiseen:

Kun olin sipaissut voidedeot kainaloon olikin aika lähteä heittämään pieni fillarilenkki ja sen jälkeen nuuskutella kainalot, että mille ne tuoksahtaa 😀

Tällainen aika vahvasti ylipainoinen, jonka kunto on päässyt pahasti rapautumaan talven aikana sai kunnon hien pintaan tällä reilun kolmen kilsan lenkillä ja kotona olikin paita sekä otsa märkänä.

Yleensä tällaisessa tilanteessa hiki tuoksuu jo kun kättä nostaa ja kääntää vähän päätä kainaloon päin, mutta nyt kainalo oli hiestä täysin tuoksuton, ainoastaan voidedeon mieto kukkaistuoksu tuntui nenääni.

Kurkistus kainaloon:

Istahdin odottamaan, että hiki laskeutuu ja haistelin kainaloita uudelleen ja edelleen sama tulos, ei hien hajua, vain todella mieto kukkaisen tuoksu.

Voin siis rehellisesti ja hyvällä omallatunnolla sanoa, että tämä deo todella pitää ja tätä aion itsekin jatkossa käyttää!

Kiitos We Love The Planetin väki, että olette kehittäneet näin mahtavan tuotteen! Uskon, että tästä tulee suuri myyntimenestys!

 

Osta voidedeo alta:

Deodorantit

 

Veneilykausi avattu ja testaukseen alumiiniton We Love The Planet deodorantti

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

2 thoughts on “Testissä We Love The Planetin Sweet Serenity alumiiniton voidedeodorantti. Tulos: TEHOKAS!!

Vastaa