Kauneus, Tuotteita testissä

Vastakkain Avril mascara & Volume mascara, katso kumpi voitti?

Moikka moi arvoisa lukijani!

Avajaisissani moni kävijä kyseli Avrilin ripsivärien eroja sekä miten ne toimivat. Päätin laittaa ripsarit vastakkain testiin ja katsoa mille ne näyttää ja mitä ne tekevät ripsille.

Avrilin volume mascara on Butik-O:n myydyin mascara ja sitä onkin kehuttu käyttäjien parissa lähes joka foorumilla. Miten tavallinen mascara sitten eroaa tästä suositusta volume mascarasta?

Testataanpas!

Tässä minä, juuri päikkäreiltä heränneenä maalisessa kotipaidassani 😀

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Tässä Avrilin volume mascara ja tavallinen mascara vierekkäin. Eroa ei silmällä huomaa muuta kuin ripsiväriharjassa, toki eroja löytyy sitten ainesosissa jonkin verran. Kummatkin mascarat ovat muuten luonnollisista ainesosista eli eivät sisällä mitään haitallisia keinotekoisia kemikaaleja.

Laitetaanpas sitten silmämeikit näillä. Vasen silmä saa tavallista ja oikea saa volumea.

Videolla kummassakin silmässä yksi kerros ripsiväriä (minun vasen on videolla oikealla). Sanoisin, että aika tasaväkiset, tavallinen mascara on selkeästi hieman ripsiä pidentävä ja erotteleva, kun taas volumascara antaa enemmän tuuheutta kuin pituutta.

Alemmissa kuvissa kumpaankin silmään laitettu vielä toinen kerros ripsiväriä (minun vasen on myös kuvassa vasemmalla).

(Minun vasen on videossa oikealla)

Kuten huomaatte, tavallinen antaa hieman enemmän pituutta, kun taas volume antaa enemmän tuuheutta. Kumpaa sinä tarvitset? Itse valitsen pituuden 😀

Kummatkin ripsivärit löydät tästä: https://www.butik-o.fi/collections/silmat ja tällä hetkellä Avril ripsarit alehintaan 8,5€

Tervetuloa ostoksille!

 

3 thoughts on “Vastakkain Avril mascara & Volume mascara, katso kumpi voitti?

Vastaa