Kauneus, Tuotteita testissä, Verkkokaupan kuulumisia

Tehokkaat vegaaniset alumiinittomat voidedeot ovat saapuneet!

Alumiiniton deodorantti

Paljon kysytyt vegaaniset voidedeot ovat saapuneet!

Kotimaiset laadukaista raaka-aineista käsin valmistetut voidedeodorantit ovat tehokkaita ja ekologisia. Alumiinittomina ja myrkyttömiä ne ovat turvalliset käyttää myös ihan nuorilla.

Itse tykästyin sitruunaruohon tuoksuun ja tehoon. Testasin tuotteen puuvajan rakennustalkoissa ja teho oli yhtä hyvä kuin aikaisemmin testaamani We Love The Planet deo josta itse kokeilin Sweet Serenityä.

Itselläni on se ongelma, että oikeastaan mitkään dödöt eivät ole käytössäni kovinkaan tehokkaita ja joudunkin lisäilemään dödöä kainaloihin pitkin päivää jos haluan tuoksua jollekin muulle kuin hielle. Olen kokeillut lähes kaikki markettien merkit, niin suihkeet, kuin roll-onitkin, sekä muutamia apteekista saatavia versioita, alumiinillisia ja alumiinittomia ja todennut, että meikäläisen kainalolle ei vaan löydy pitävää deodoranttia ?

Alumiinia (aluminium chlorohydrate tai aluminium zirconium) sisältävät deot huolestuttavat minua siinä määrin, että olen koittanut löytää myrkytöntä tehokasta dödöä pidemmän aikaa, mutta tuloksetta.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

WLPT deot olivat kuitenkin positiivinen yllätys (lue testi täältä) ja vihdoin olin löytänyt tehokkaan deon joka on myrkytön 🙂

Tästä innostuneena sain tietooni, että vastaavia voidedeodorantteja valmistetaan myös Suomessa ja otin yhteyttä erääseen valmistajaan jolta sain voidedeoa kokeiluun.

Teho oli samaa luokkaa WLPT:n kanssa, mutta tuoksu oli tässä sitruunaruohossa aavistuksen raikkaampi kuin Sweet Serenityssä joka tuoksuu hiukan kukkaiselle ja huomattavasti miedommalle.

Sitruunaruoho deodorantista tulee raikas sitruunaruohon tuoksu nenään kun nostelee käsivarsia ja se oli hikisenä remonttipäivänä ihan kiva juttu 🙂

Näistä kotimaisista otin valikoimaani ensialkuun vegaaniset deodorantit ja tavallisista täysin tuoksuttoman joka on siis aivan täysin neutraalin tuoksuinen, ei siis tuoksu millekään. Täysin tuoksutonta löytyy siis tavallisena ja vegaanisena.

Huikea alumiinittomien voidedeojen kesäale!

[product_category category=”deodorantit”]

Testissä We Love The Planetin Sweet Serenity alumiiniton voidedeodorantti. Tulos: TEHOKAS!!

 

2 thoughts on “Tehokkaat vegaaniset alumiinittomat voidedeot ovat saapuneet!

  1. Moi, mitähän näistä kotimaisista dödöistä siis kokeilit? Sitruunaruohon tuoksu ei minulle sano mitään eikä yhdessäkään dödössä mainita sitruunaruohon tuoksua. Lisäksi kiinnostaa kuivuiko dödö nopeasti kuten ilmeisesti WLP:n dödöt kuivuvat?

    1. Kokeilin siruunaruohoa, se on loppu varastosta, huomenna tai keskiviikkona tulee lisää. Hyvin kuivuu kummatkin deot ja kumpaankin riittää aika pieni määrä sormella sipaisten.

Vastaa