Kauneus, Tuotteita testissä, Vähän sitä ja tätä

15 min pikameikki edullisilla Boho Greenin sertifioiduilla luonnoskosmetiikka meikeillä

Moikkamoi arvoisa lukijani!

Ikuisena “poikatyttönä” en koskaan ole ollut mikään expertti meikkaamisessa enkä saa koskaan kulumaan aikaan peilin edessä varttia kauempaa vaikka kuinka yrittäisin!

Meikkiä käytän kuitenkin yleensä joka päivä ja meikkini ovat olleet aina sieltä halvimmasta päästä.

Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut jo jonkin aikaa, mutta monesti luonnonkosmettiikka meikit ovat hirvittävän kalliita eikä kukkaroni ole antanut myöden sellaisia ostaa.

Nykyään löytyy kyllä edullistakin luonnonkosmetiikkaa eikä enää tarvitse laittaa koko kuuakuden tiliä kosmetiikkaan vaikka ostaisikin vähemmän luontoa kuluttavia meikkejä. Minulla onkin Butik-O:ssa myynnissä suosittua Boho Green meikkisarjaa johon tulossa uutta täydennystä itseasiassa taas tällä viikolla. Ajattelin siis kokeilla mitä meikkejä minä itseasiassa myyn.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Boho Green Make-Up tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Bohon vihreä ajattelu näkyy luonnonraaka-aineiden lisäksi myös pakkauksissa, jotka ovat pahvia tai puuta.

Boho sanoo ehdottomasti EI Eläinkokeille, minkä lisäksi Boho pyrkii käyttämään maapallolla helposti uusiutuvia kasviraaka-aineita. Lisäksi Boho lahjoittaa joka vuosi 1% liikevaihdostaan maapallomme hyväksi.

Boho Green Make-Up tuotteet ovat kohtuuhintaisia. Tämä on mahdollista mm. siksi, että Boho ei käytä ulkopakkauksia eikä tuotteissa ole peilejä tai siveltimiä mukana.
Lisäksi Boho taistelee kohtuuhintaisen kosmetiikan puolesta ja on sen vuoksi saanut Slow Cosmetics sertifioinnin.

Boho Green Make-Up tuotteet ovat helppokäyttöisiä tuotteita, joita jokainen nainen voi käyttää joka päivä. Tuotteidemme korkea pigmenttisyys mahdollistaa myös ammattimaisen käytön – tuotteemme ovat käytössä myös alan ammattilaisilla.

Lähtötilanne, eli tällaisella naamalla olen täällä häärännyt menemään aamupäivän. Suihkussa kävin aamulla ja peseytymiseen käytin kotimaista Kaurilan Saunan suolasaippuaa, tätä olenkin hehkuttanut maailman ääriin, sillä se neutraloi hien hajuja ja omani on lähes lakannut haisemasta, suolasaippuasta kerron lisää tässä blogikirjoituksessa, linkitän sen myös jutun loppuun.

Shampoona mulla on menossa nyt jo toinen saman valmistaja aprikoosishampoo, sen on ainakin omalle hiukselleni sopinut tosi hyvin, pitää helposti rasvoittuvan tukan kuosissa ihan iltaan asti, linkitän siitä kertovan blogikirjoituksen myös tämän jutun loppuun.

Eli tässä meikitön, tukkaa laittamaton minäni ihanissa kotirönttösvaatteissa (älkää kiinnittäkö niihin huomiota kiitos 😀 )

Naaman rasvaan yleensä ihan vaan puhtaalla sheavoilla, tällä kertaa käytin omaani, mutta toinen vastaava ja aivan yhtä hyvä on Kulkurin Kartanon karitevoi, kumpaankin tulossa täydennystä verkkokaupan varastoon tämän viikon aikana 🙂

Pohjustan kasvot Boho Greenin meikkipuuteri 02 Beige clairilla.

Levitän sitä ihan puhtain sormin vain sillä mulla ei, yllätys yllätys, ole sellaista meikkipuuterisientä eikä -sivellintä. Tämä leviää kauniin tasaisesti sormillakin, ei tunnu raskaalta eikä tahmaavalta iholla, ei jätä raitoja niinkuin jotkut kaupan paksut tökötit.

Meikkipuuterin päälle töpötän ohuelti isolla sudilla omaa halppis puuteria, sillä mulle on vasta tulossa Bohon kivipuutereita valikoimaan enkä tähän testiin mennessä ollut saanut sitä vielä.

Luomiin kauniin vaaleaa Boho Green 113 Rose matta luomiväriä.

Sivelen sitä luomiväripensselillä ja tämä on todella helposti purkista tulevaa. Joskus mulla on sellaisia luomivärejä, että vaikka miten hinkkaat sitä pensseliä sinne, ei väriä tuu ollenkaan! Nyttenkin mulla on meikkipussissa yks ihan kelvoton smokey eyes sarja josta en saa irtoomaan mitään muuta väriä kun helmen väristä 🙁

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Tämä Bohon luomiväri on kyllä ihan eri luokkaa ja alussa mulla tulikin sitä ihan liikaa pensseliin. Tälle ei näköjään tarvitse kuin vähän pensseliä näyttää ja väriä tulee ihan riittävästi. Erittäin hyvä!

Sitten nestemäinen silmänrajaus. Tämä on sellanen mitä lähes aina käytän, mutta harvoin löydän omalle silmälle sopivaa tuotetta! Ensinnäkin se mukana tuleva “rajain” täytyy olla sellainen “tussimainen” eikä pitkä sivellin, sillä siveltimellä en saa muuta kun koko luomen suttua aikaan, ja toiseksi, useimmat merkit kirveltää mun luomessa!

Koklataanpa tätä Bohon versiota; pensseli ainakin on hyvä tuollainen kova hiukan tussimainen terävä päinen. Eikä kirvellyt edes luomissa. Jess!

Sain kerralla ihan kelvollisen rajauksen silmään, harvinaista!

Sitten kulmat. Bohon kulmakynässä on harja toisessa päässä, se on hyvä, koska mulla on sellaset kulmakarvat, että ne vaatii ens hiukan ojennukseen laittoa ennen kun piirrän niihin kulmakynällä.

Huonoa tässä kynässä oli, että tuo suojakorkki päästä lähti omia aikojaan irti, eli ei ollut kovin tiukassa kii.

Itse kulmakynä on todella hyvä, tällä saa hennollakin otteella väriä kulmiin eikä ole niinkuin jotkut kulmakynät mitä saa lämmitellä ensin föönillä, että niistä alkaa irtoamaan väriä! (Joo mä tiedän, ei kannattais käytää halpaa 😀 ) Paitsi nyt, koska nää Bohon meikit on todella maltillisen hintaisia 🙂

Kulmat tuli tehtyä, väriä tuli kynästä hyvin ja harja on todella hyvä, alta voit todeta itse jäljen, tosiaan kynää ei tarvinnut millään tapaa painaa tai hinkata kulmiin, väriä tuli heti ihan hennollakin piirtämisellä mikä on tosi positiivinen juttu 🙂

Ja ripset sitten. Mä tykkään, että ripset näkyy kunnolla eikä mitkään hentoset pikku hapsut ja siksi otin testiin tämän volume mascaran tuon pidentävän erottelevan sijaan. Kummatkin on ollut mun verkkokaupassa yhtä suosittuja eli asiakkaat taitavat tykätä kummastakin versiosta ihan yhtä paljon. Itselläni kun on aika pitkät ripset luonnostaan niin en näy syytä laittaa pidentävää, mutta mulla on ohuet ja harvat ripset, niinkuin tukkakin niin tää volume sopii mulle ehkä paremmin.

Ripsiväriharja oli ens alkuun ehkä kauhistuttavan ohut, mutta siitä tuli silti ripsiin väriä ihan hyvin enkä joutunut laittamaan montaa kerrosta ripsaria niin kuin joskus joillakin tosi ohutharhasilla ripsareilla.

Lopuksi vielä sipaisu huulipunaa, Bohon 304 Capucinea ja sitten on valmis 🙂

Pahviset ekologiset pakkaukset eivät tunnu ollenkaan huonoilta. Ne on erittäin jämäkät, eivät aukeile itsekseen, tuntuu mukavalta kädessä, ja mielessä myös jos ajattelee miten paljon maailmaan tulee muovijätettä pelkästään meikeistä.

Ihan hyvä pikameikki ja positiivista näissä kaikissa kokeilemissani Bohon tuotteissa oli, että kaikista tuli hyvin väriä sinne minne pitikin eikä mitään noista tarvinnut hinkata ja hangata eikä painaa ja raastaa naamaan, eli tosin hyvin irtosi väri mikä on todella positiivista tämän hintaluokan meikeille 🙂

Tykkään ja tulen aivan varmasti myös käyttämään joka päivä 🙂

[product_category category=”meikit”]

 

Herkän ihon suolasaippua kosteuttaa ja myös kuorii

Testasin (taas) yhtä palashampoota, tällä kertaa yllätyin tuloksesta!

 

 

Vastaa