Kauneus, Tuotteita testissä, Vähän sitä ja tätä

Herkän ihon suolasaippua kosteuttaa ja myös kuorii

Suolasaippua herkälle iholle

Moikkamoi arvoisa lukijani!

Kerron sinulle taas yhdestä mahtavasta kotimaisesta tuotteesta joka sopii erityisesti herkempi ihoisille kuten minä itse.

Kaurilan Saunan luonnon aarteista valmistetut kauneudenhoitotuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja hoitavat hellästi ihoasi.

Sain itse kokeilla ekaa kertaa elämässäni tällaista suolasaippuaa joka pesee samalla. Aikaisemmin minulla on ollut pelkkää himalajansuolaa sisältävä suolasaippuapala joka ei siis sisällä lainkaan saippuaa vaan pelkästään suolaa. En oikein tajunnut mikä sen suolasaippuan idea oli vaikka käytin sitä useaan kertaan 😀

Kaurilan Saunan suolasaippua on hiukan erilainen, sillä se sisältää suolan lisäksi myös saippuaa. Se on hajusteeton ja tarkoitettu koko vartalon pesulle. Itse olen käyttänyt kasvoilla, vartalolla, käsissä ja jaloissa. Tämän saippuan mukava puoli on, että se sisältää pieniä ropollisia ruususuolan hippusia jolloin itse palasaippuaa hellästi vartalolle hieroen saa myös ihon kuorinnan kaupan päälle!

Saippua sisältää merisuolaa, rypsiöljyä, kookosrasvaa, risiiniöljyä ja ruususuolan kiteitä.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Se desifioi, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Suolakiteet sulavat mukavasti ja sekoittuvat saippuavaahtoon tehden saippuasta oikein ihanasti ihoa hellivän.

Merisuola auttaa myös haavojen ja tulehdusten paranemisessa ja on erityisen hellivää kuivalle ja halkeilevalle iholle, se desinfioi ja auttaa näppylöihin sekä hillitsee hikoilua. Merisuolalla on myös erityisen kostauttava ominaisuus ja se käykin tällaiselle kuivaihoiselle atoopikolle oikein hyvin!

Itse rakastuin Kaurilan Saunan tuotteisiin niiden kotimaisuuden, luonnollisuuden, hyvän tehon ja kauneuden vuoksi, nämä ovatkin oikein ihanan ylellisiä viedä mennessään myös lahjaksi <3

On ilo olla jälleenmyyjänä näin erinomaisille kotimaisille tuotteille jotka ovat saaneet somessa hiukeat arvostelut sekä kiittävät palautevyöryt! Erityistä iloa minulle tuo lisäksi se, että saan itse olla osallisena tekemässä työpaikkoja Suomeen ja, että asiakkani ovat löytäneet hyvin nämä tuotteet ja osallistuvat Suomitalkoisiin ostamalla kotimaista ja ostamalla työtä Suomeen. Kiitos siis sinulle, juuri sinulle, joka ostit tai olet aikeissa ostaa näitä tuotteita <3 

 

Kaurilan Saunan Kosteuttava suomalainen suolasaippua – Hajusteeton – Vegaaninen

 

Vastaa