Arki, Ekosiivous, Vähän sitä ja tätä

Soppaa & Saippuaa

Kulkurin Kartano keittiösuihke

Meillä oli Henrin kanssa reilu tasajako; jos mä teen hirvikeittoa ni hän siivoaa keittiön. Katsotaan miten mies pärjäsi! Ensimmäisenä ruvettiin kaivamaan hanskoja kaapista.

No eihän ne tietenkään entisen kivimiehen ronskeihin käsiin sopineet koska olivat tarkoitettu Kauppiattaren kätösiin. Sitten muistettiin millä aineilla sitä oikein siivotaan, eihän me mitään hanskoja tarvitakaan!

Koska saatoin ihan hieman sotkea hellaa kokkaillessa, joutui keittiösaippua (ja Henri) heti koetukselle. Ei ollut tuttu tuote miehelle. Saati sitten hankaussieni.

Kulkurin Kartano Sitrus Keittiösaippua

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Kulkurin Kartano Sitrus Keittiösaippua

Pienen ohjeistuksen jälkeen alkoi saippua vaahdota ja hella puhdistua. Ei muuten ole helppoa tällainen siivous. Paitsi hyvillä aineilla. Todella helppoa sittenkin! Käy kuin tanssi!

Kulkurin Kartano Sitrus Keittiösaippua

Pienen ohjeistuksen jälkeen alkoi saippua vaahdota ja hella puhdistua.

Saatoin ehkä mainita pienestä tahrasta joka oli jäänyt huomaamatta ja siitäkös mies pillastui. Siihen se tanssi lakkasi.

Mutisi jotain nipottamisesta ja myötä- sekä vastamäestä, siivoamisen turhuudesta ja paremmasta tekemisestä. Noh, onneksi hirvikeitto oli hyvää..

Pienen lepyttelyn jälkeen entinen kivimies suostui kuitenkin palaamaan hellan puhdistuksen pariin (ja kauppiatar lopetti nipottamisen, tarinan vaikein osuus!).

Pienen ohjeistuksen jälkeen alkoi saippua vaahdota ja hella puhdistua.

Lopulta se hellakin puhdistui ja mies leppyi. No kyllä sitä nyt leppyykin, kun on tämän näköinen hella, vai mitä? Helposti.

Kulkurin Kartano Sitrus Keittiösaippua

Lilly's Eco Clean astianpesuaine

“Eihän tää voi olla tehokasta, kun ei tää oo ees vihreetä!”

Henri luuli, että hellan pesulla tästä selviää ja unohti selän takana olevan tiskivuoren. Se jotenkin kummasti meillä aina kasaantuu, koska emme omista tiskikonetta, jännä juttu.. Ei auta, pakko tiskata.

“Eihän tää voi olla tehokasta, kun ei tää (click) oo ees vihreetä!”

No oli se, siihen ei vaan ole lisätty mitään väriaineita. Ja taas pärjää ilman niitä kumihanskoja, aika kiva! Vaahtoakin tuli sen verran, että hymyilytti, vaikka eihän se ole tae hyvästä pesutehosta. Mut onhan se vaahto hauskaa! Jostain syystä tiskauksen jälkeen vettä on lusikkalaatikossakin.

Lopuksi sovittiin vielä, että pestään kaikki sormenjäljet kaapinovista ja koiran kuonon jäljet ikkunoista. Se on uskomatonta, kuinka kaksi koiraa saa sotkua aikaan. Vaikka kuinka siivoaisi (kerran viikossa), niin aina on villakoiria sohvan alla (joka paikassa), kuolaa ja nenänjälkiä ympäriinsä. Onneksi tää (click) käy niihin molempiin!

Kulkurin Kartano Sitrus Keittiösuihke

Kyllä näistä kavereita tuli ja ehkä treffaavat vielä joskus toistekin (toivottavasti..) 🙂

Lilly's Eco Clean astianpesuaine / Kulkurin Kartano Sitrus Keittiösuihke

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Kiitos kun luit <3

p.s. täältä löydät kaikki ekologiset pesuaineemme! Kaikki yli 45€ tilaukset ilman toimituskuluja!

2 thoughts on “Soppaa & Saippuaa

Vastaa