Kauneus, Tuotteita testissä, Vähän sitä ja tätä

Taivaalliselle tuoksuva kotimainen sokerikuorinta ja kooste juhannuksesta

Sokerikuorinta

Tervehdys arvoisa lukijani!

Juhannuksesta on selviydytty ja pyhien aikana tulleet tilaukset saatu pakattua ja laitettua postitusvalmiiksi huomista varten. Täytyy sanoa, että hiki tuli kun niitä tänään pakkasin! Poikkeuksellisesti tein sen nyt illalla, kun aamulla lähdemme Turkuun viemään autoa määräaikaishuoltoon Urusvuoren Autohuoltoon enkä olisi aamulla millään ehtinyt laittaa niitä valmiiksi.

Juhannus sujui ihanasti vaikka mua jännittikin tyttären ja hänen poikaystävänsä yökylään tulo. Aattona herkuteltiin hyvällä ruualla, käytiin uimassa ja saunottiin.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Juhannuspäivä oli sateinen ja ajeltiin Mathildedaliin syömään ja sateen sopivasti tauotessa päästiin kävelemään pieni lenkki kauniissa ruukkimaisemissa.

Sunnuntai olikin sitten aivan huikea päivä! Lähdettiin extempore ajelulle Kemiönsaareen ja poikettiin Elmdalin kohdalta pikkuteille, siellä näimmekin tyylikkäitä kartanoita, kauniita rantatieitä ja yhtäkkiä vastaan tulleen pikku kylän ihan kuin suoraan 70-luvulta!

Siihen oli aivan pakko pysähtyä ja pyysin miestä peruuttamaan takaisin piskuisen kyläkeskuksen kaupan parkkipaikalle!

Kylä oli nimeltään Vestanfjärd ja sen mukaan on myös Vesta-sillit nimetty 🙂

Keskellä kylää oli pieni infokiska jonne uteliaana tietystä menin heti katsomaan.

Infokiskan sisältä löytyikin opasta ja vihkosta jos jonkinmoista ja nappasin siitä yhden joka sorttia käteeni ja menin niitä autoon innoissani tutkimaan!

Ekasta oppaasta heti silmääni osui pari kaivosta ja ryhdyin heti asettamaan ensimmäisen osoitetta navigaattoriin. Kaivosten lisäksi kylästä löytyi pari isohkoa purjealusta, 1700-luvun kirkko jonka sisusta on pääosin alkuperäistä, uudempi kansallisromanttinen graniittikirkko, Suomen pisimmän kalkinpolttouunin rauniot, yli sata vuotias K-kauppa, Jatulintarha, ja oli muuten ensimmäinen kerta kun näin moisen vaikka olenkin niistä usein lukenut ja haaveillut näkeväni!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Päivä oli siis huikea kokemus uskomattoman upeita juttuja yhdellä ja samalla alueella lähellä kotiamme. Olin innoissani ja onnessani ja olen edelleen, niin upea kokemus Vestanfjärd oli, eikä me edes käyty läpi kuin vasta osa sen kaikista nähtävyyksistä!

Tänään oli sitten rauhallisempi päivä ja tilausten pakkaamisen jälkeen illalla pääsin saunaan rentoutumaan.

Laskin itselleni kuuman jalkakylvyn ja liotin jalkoja siellä hyvän tovin nauttien ilta-auringon viimeisistä säteistä saunan ikkunan läpi rentouttavan lämmön helliessä kehoani. Hiuksiin olin hieronut öljyä, jonka jätänkin yöksi vaikuttamaan. Kaupan puolelle on muuten juuri tänään tullut kaksi ihan uutta hoitoöljyä kotimaiselta valmistajalta; toinen on manteliöljy ja toinen arganöljy, kummatkin käy iholle ja hiuksiin.

Manteliöljy tekee hiuksista kiiltävät ja kirkkaat, se ehkäisee myös kaljuuntumista. Mulla onkin vähän harva tukka, pitänee ostaa tätä itselle kokeiluun ja katsoa vahvistuisiko hius tällä? Manteliöjy auttaa päänahan oireisiin kuten hilseilyyn ja taliongelmiin (tätä mulla on myös).

Arganöly taas pehmentää ja kosteuttaa hiusta, sekä sulkee hiussuomut. Säännöllisesti käytettynä ehkäsee myös kaksihaaraisten syntymistä (mulla on näitä myös 🙁 ).

Mutta tänään käytin siis ihan tavallista oliiviöljyä 🙂

Peseytymisen jälkeen testasin tätä Kulkurin Kartanon Vanilja-Latte sokerikuorintaa. Tämä tuoksuu niin herkulliselta jo pakkauksen läpi, että olen monet kerrat aikonut ottaa hyllystä yhden omaan käyttööni ja tänään, kun olin kovasti hemmottelun ja rentoutumisen tarpeessa, en enää voinut vastustaa sen tuoksua! Nappasin siis yhden verkkokauppani varastosta itselleni ennen saunaan menoa.

Sokerikuorinta tehdään peseytymisen jälkeen lämpimälle kostealle iholle hieromalla hellästi kuorintapalasta, eli Sugar Scrubia kaikkiin kohtiin joille kaipaa kuorintaa ja kosteutusta. Tätä ei tarvitsekaan hieroa niin kovin paljoa, eikä joka kohtaankaan, sillä tarkoitus on jatkaa kuorimista käsin sen jälkeen, kun palasta on hieronut “vähän sinne tänne”. Itse kävin käsivarret ja jalat läpi tyyliin yhdeltä puolelta ylös ja toiselta alas, jonka jälkeen laitoin scrubin viileään saunakäytävään talteen ja jatkoin vartalon läpikäymistä ihan käsin.

Pienen pienet sokeripalloset kuorivat mukavasti ja sen verran mitä niitä käsiin siinä jäi, niin kuorin käsillä myös kasvoni. Sokerikuorinnassa mukana oleva kaakaovoi jättää mukavan rasvaisen (hyvässä mielessä) pinnan iholle ja iho tuoksuukin herkulliselta kaakaon ja vanilja-maitokahvin sekoitukselta.

Atoopikkona ja kuivaihoisena olen yleensä rasvannut saunan ja suihkun jälkeen itseni Sheavoilla, mutta nyt iho tuntuu riittävän kostealta joten rasvaa ei tarvita. Iho on kauttaaltaan tosi sileän tuntuinen ja tuoksuu niin ihanalle, että mieskin huomasi ollessaan lähelläni <3

Nyt on mukava mennä nukkumaan, täysin rentoutuneena, kosteutettuna ja hyvän tuoksuisena 🙂

Sokeriscrubeja löytyy monen monta eri tuoksua esim. mansikka, mustikka, mandariini, vanilja ja parfyymi (miehille), kaikki yhtä huumaavan herkullisen tuoksuisia, ja sitten löytyy myös tuoksuton vaihtoehto joka on samalla myös väriaineeton 🙂

Valitse mieleisesi tuoksu alta, ja kurkkaa myös ale-osastolle, siellä on sisustus- ja muita tuotteita jopa yli -50% alennuksessa 🙂 –>> www.butik-o.fi/osasto/ale/

Lue tiivistetty kooste sokerikuorinnasta uudesta Puotimamman blogista: www.puotimamma.fi/kauneus/kosteuttava-sokerikuorinta-jonka-tuoksu-huumaa/

[product_category category=”kuorinta”]

 

Vastaa