Arki, Luonto ja ulkoilu, Vähän sitä ja tätä, Valokuvaus, Yrittäjyys

Taukoliikunnan tärkeys // ulkoilua // yrittäjän arkea // osta yli 50€ saat toimituksen ilman postikuluja

Tänään käytiin kesken työpäivän virkistäytymässä lähimetsässä Henrin ja Coran kanssa. Sitä jotenkin jaksaa paremmin töissä kun välillä käy ulkona kääntymässä! (Nähtiin muuten myös suppilovahveroita aika kasat, aika hullua tähän aikaan vuodesta!)

Mulla on sillä tavalla mahtava työ että suurimman osan ajasta voi itse määritellä, koska töitä tekee ja saan tehdä sitä mieheni kanssa. Ja vaikka metsä on tuossa ihan ovella, tulee sinne lähdettyä liian harvoin.. Siihen taukoliikunnan tärkeyteen pitäisi aina oikein palata, kun mullakin on helposti 7-8 tuntia päivässä pelkästään tietokoneella istumista (kahdet kotisivut, blogi, kahden yrityksen some, laskutukset, tuotetilaukset ja pakettien postitukset). Siihen päälle sitten vielä majoitustilojen siivoukset, kahvilan leipomiset ja muut sekalaiset asiat.. Kyllä huomaa illalla, jos on vaan koko päivän istunut päätteellä ja tuijottanut ruutua.

Minulla on siis tämän Butik-O:n lisäksi täällä myös toisenlaista yritystoimintaa; majoitus- ja ravintolapalveluita (Katiskanmäki). Kesäaikaan meillä tarjoillaan lounasta ja kahvilatuotteita, jotka valmistetaan lähituottajien tuotteista sekä mahdollisuuksien mukaan myös luomuna! Kahvilan yhteydessä on myös juhlatila, jota voi vuokrata häihin tai merkkipäiviin ja meiltä voi tilata myös pienimuotoiset pitopalvelut. Talviaikaan ruokapalvelut ovat auki vain tilauksesta. Majoituspuolelta löytyy huoneita ja vuokramökkejä, nämä ovat vuokrattavissa ympäri vuoden.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Me molemmat tykätään ihan tosi paljon retkeilystä ja teemmekin vuodessa 2-3 reissua vähän pidemmälle retkelle, yleensä kansallispuistoihin. Syksyllä oltiin Pyhä-Luosto-reitillä ja seuraavaksi toivottavasti päästään keväällä jonnekin 🙂 Keski-Suomi vois olla meidän seuraava kohde!

Minkälaista taukoliikuntaa sä harrastat?

Ja hei, me laitettiin teille ilmaiset postikulut koko tammikuuksi koodilla tammikuu18 jos ostat yli 50€:lla tuotteita verkkokaupasta!

Sekä koodilla TASSU saat Saaren Taika Jalkavoiteesta -10% alennuksen!

Vastaa