Tuotteita testissä, Vähän sitä ja tätä, Verkkokaupan kuulumisia

Testasin (taas) yhtä palashampoota, tällä kertaa yllätyin tuloksesta!

Vegaaninen shampoo

Tervehdys arvoisat lukijani!

Sain testattavaksi tällaisen hajusteettoman vegaanisen aprikoosi palashampoon jonka testaamisen kanssa en tosin pitänyt mitään kiirettä, olinhan testannut muutaman palashampoon aikaisemmin ja ollut niiden riittoisuuteen ja hiukseni laadun ylläpitoon erittäin pettynyt, niinpä ajattelin, että kaikki palashampoot on huonoja ja odottelin sopivaa mielentilaa kokeilla seuraavaa huonoa vaihtoehtoa.

Eilen sellainen sitten tuli, mutta yllätyksekseni tämä palashampoo olikin todella riittoisa aikaisempiin verrattuna ja pienellä määrällä hiukseni vaahtosi vähintäänkin yhtä hyvin kuin kaupan nestemäisilläkin shampoilla. Tämä oli yllättävää, sillä aikasemmat palashampoot ovat kuluneet melkein viikossa loppuun, kun niitä saa “hinkata ja hinkata” hiuksiin ennen kuin saa vaahtoa aikaiseksi. Tosin eihän se vaahto puhdistustyötä tee, mutta minä olen niin tottunut vaahtoaviin shamposiin ja saippuoihin, että ilman vaahtoa minusta tuntuu ettei tule edes puhdasta ja tämä ikävä kyllä oli asian laitakin erään palashampoon kanssa jota kerran kokeilin.

Kaurilan Saunan kotimaiset luomukosmetiikkatuotteet ovat syntyneet aidosta tarpeesta saada markkinoille ihoystävällisempiä kauneudenhoitotuotteita. Tuotteet ovat suuren asiakaskunnan testaamia ja käyttäjien mielipiteiden pohjalta suunniteltuja, ja ne valmistetaan käsin täällä koto-Suomessa luomulaatuisista ainesosista.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Aprikoosishampoo on todella upeassa pakkauksessa kauniisti pakattuna, lähes niin kauniina, että en melkein raaskinut sitä käyttää 😀

Shampoo palan paino on 90g ja kahden käyttökerran jälkeen uskon sen olevan riittoisin palashampoo mitä olen koskaan päässyt kokeilemaan.

Aprikoosi shampoo on normaalille hiukselle ja se sekä vahvistaa, että tuuheuttaa.

Itselläni on hyvin ohut ja hento hius joka menee kerkästi takkuun ja huonoon kuntoon. Jatkuva hoitoaineella läträäminen taas saa hiuksen todella lättänäksi ja näyttämään nopeasti likaiselta. Aikaisemmat palashampoo kokeilut on päättyneet siihen, että hius on mennyt nopeasti niin huonoon kuntoon etten ole uskaltanut palashampoita enää käyttää. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tämä shampoo voisi sopia minulle. Kummallakaan käyttökerralla en joutunut käyttämään hoitoainetta ja hiukset olivat silti helposti harjattavissa heti suihkun jälkeen. Hiuksiin ei jäänyt vahvaa tuoksu kaupan shampoon lailla ja väittäisinkin, että tämä palashampoo kävisi myös hajusteyliherkille ja niille, jotka muutoin eivät tahdo dunkata kaupan hajuvesihyllyltä tuolla ihmistenilmoilla kulkiessaan.

Alla hiukseni “luonnon tilassa” tänään, kun olen kahtena aamuna pessyt tällä aprikoosishampoolla. Hiukset tuntuvat sileiltä ja niissä on saman verran kiiltoa kuin silloin jos pesen tavallisella nestemäisellä shampoolla ja käytän päälle hoitoainetta, paitsi nyt hiukseni ovat ilmavammat eivätkä mene päätä pitkin.

Lisäys: palashampoota käytetty nyt noin kuukausi ja edelleen olen tyytyväinen:

Aikaisemmat palashampoo kokeilut ovat päättyneet siihen, että hius on mennyt nopeasti niin huonoon kuntoon etten ole uskaltanut palashampoita enää käyttää. Nyt olen tätä shampoota käyttänyt hiukan yli kuukauden ja hiukset ovat kiiltävät, ilmavat eivätkä rasvoitu niin nopeasti kuin aiemmin. Hiuksiin ei myöskään jää vahvaa tuoksua kaupan shampoon lailla ja väittäisinkin, että tämä palashampoo käy myös hajusteyliherkille ja niille, jotka muutoin eivät tahdo dunkata kaupan hajuvesihyllyltä tuolla ihmistenilmoilla kulkiessaan.

Hiukseni aikaisemmin “luomuna”, päältä näyttää kuivalta, latvat näyttävät rasvaisilta.
Hiukset nykyään “luomuna”, näyttävät kiiltävämmiltä ja hyvinvoivilta, ei hapsota eikä näytä rasvaisilta.

Kaurilan Saunan kotimaiset luomukosmetiikkatuotteet ovat syntyneet aidosta tarpeesta saada markkinoille ihoystävällisempiä kauneudenhoitotuotteita. Tuotteet ovat suuren asiakaskunnan testaamia ja käyttäjien mielipiteiden pohjalta suunniteltuja, ja ne valmistetaan käsin täällä koto-Suomessa luomulaatuisista ainesosista.

Voit ostaa palashmapoon tästä: https://butik-o.fi/collections/shampoot

Kiitos, kun luit, kurkkaathan alta ihania luonnollisia kauneudenhoitotuotteita <3

 

[product_category category=”ihon-hoito”]

1 thought on “Testasin (taas) yhtä palashampoota, tällä kertaa yllätyin tuloksesta!

Vastaa