Kauneus, Tuotteita testissä, Vähän sitä ja tätä

Unique haircaren värjätyn hiuksen shampoo ja special treatment tehohoito

Moikka moi!

Niin kuin jo “uhkailinkin” tuolla Facen puolella niin otin itselleni kokeiluun tämän tanskalaisen Unique Haircaren luomosertifioidut shampoon ja hoitoaineen.

 

Unique käyttää hiustuotteissaan maitoheraa ja vieläpä ylijäämää, eli sellaista joka jää yli esimerkiksi juuston valmistuksesta. Käyttämällä hyödyksi muutoin jätteeksi menevän ylijäämäheran Unique pelastaa luontoa pieni pala kerrallaan.

Tuotteet valmistetaan tuulivoimasähköllä ja muutenkin ekologinen ajattelu näkyy Uniquen kaikessa toiminnassa.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Itse valitsin nämä tuotteet Butik O:hon juurikin siksi, että ne valmistetaan luontoa ensin ajatellen ja siksi, että ne ovat luomua.

Uniquen merisuolasuihke sekä hajusteeton muotoilusuihke ovat olleet verkkokauppani supersuosikit heti kun ilmestyivät myyntiin ja nyt minä halusin kokeilla mille heidän shampoo ja hoitoaineensa tuntuu minun päässäni.

Olen nyt pian parin kuukauden ajan käyttänyt kotimaista hajusteetonta Kaurilan Saunan Aprikoosishampoota ja olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen lue bloggaus siitä tämän jutun lopusta). Hoitoaineena mulla on ollut mikä-lie-kaupan-halvin jonka merkkiä en nyt edes muista.

On ehkä aika minunkin siirtyä ekologisempaan hoitoaineeseen ja samalla voin kokeilla tätä värjätyn tukan shampoota.

 

https://www.butik-o.fi/testasin-taas-yhta-palashampoota-talla-kertaa-yllatyin-tuloksesta/

Vastaa