Alennusmyyntejä, Arki, Luonto ja ulkoilu, Valokuvaus

Jouluaaton glögiretki kansallispuistoon // koiran tassuvoide // varaslähtö välipäiväalennuksiin palasaippuat -15%, meikit -5% ja kaikki pyykkietikat -20%

Lähdettiin Henrin ja Coran kanssa hetkeksi joulukiireitä karkuun Mathildedaliin Teijon kansallispuistoon.

Täällä on satanut paljon viimeaikoina, mutta tänään sää oli tosi nätti vaikka aurinko ei kauheasti paistanutkaan. Suunnattiin glögiretki pitkospuille, mutta huomattiin, että sateiden takia vesi oli tosi ylhäällä myös metsän puolella ja osa pitkospuista jopa veden peitossa!

Pääsimme onneksi kiertämään pahimmat paikat suhteellisen kuivin jaloin 🙂 Cora nauttii metsässä kulkemisesta ja meillä onkin pitkä flexi just tällaisia reissuja varten, että pääsee oikein kunnolla haistelemaan mättäitä. Täällä on niin upeat maisemat, vaikka asutaan ihan puiston vieressä, ei täällä kyllästy retkeilemään!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Kun pääsimme aukealle alueelle lähelle järveä, alkoivat pitkospuut olla niin jäässä, että oli pakko lyhentää reittiä ja pysähtyä lähimmälle laavulle juomaan glögiä <3

Vaikka jalassa oli hyvät kengät, oli kävely silti aika haastavaa 😀 Onneksi välillä pystyi kävelemään myös pitkospuiden vieressä kohdissa joissa maa oli tarpeeksi kuivaa..

Tän reitin varrella on monta tosi hyvin hoidettua laavua, jossa mielellään pitää vähän pidemmänkin tauon!

Tämä ihanan pirteä punainen termari on uusi löytö mun vanhempien ullakolta (sieltä muuten voi löytää ihan mitä vaan!)

ja sopii paremmin kuin hyvin jouluaaton glögiretkelle 🙂 Mahtui just sopivasti glögit kahdelle hengelle pienelle retkelle!

Mä muuten kuvailen ihan vaan tällä mun kännykällä, Honor 9:llä , mutta tekis mieli hankkia joku hyvä pikkujärkkäri. Onko teillä antaa hyviä suosituksia? Etsin sellaista, joka kulkisi helposti mukana, hyvät perussäädöt ja laadukkaat kuvat (kuvaajassahan ei koskaan voi olla vikaa :D).

Järvellä oli jo ohut jää, mutta lunta ei juuri nimeksikään missään. Harmi, valkea joulu on varmasti ollut monen toiveissa tänäkin vuonna.

Tämä Henrin koira Cora on vasta puoli vuotias, mutta hurjan kuulias ja kiltti pentu! Ja vitsit miten söpö!

Ja nää tassut ehtii kyllä moneen paikkaan retken aikana ja aika koville joutuvat tällaisilla keleillä! Tassut on tosi kuivat ja hilseilevät välillä kun on pakkasta tai todella märkää..

Löydettiin ongelmaan ratkaisu: Saaren Taian jalkavoidetta koirankin tassuihin ja se on auttanut tosi hyvin! Se sisältää neem-öljyä, joka mahdollistaa tärkeiden hoitavien ainesosien imeytymisen syvälle kudokseen korjaten kuivuuden aiheuttamia halkemia ja helokkiöljyä joka vahvistaa ihosoluja tehokkaasti. Aika mahtava voide siis! Osta tästä hyvää tassuvoidetta omallekin koirallesi!

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Osta tästä hyvää tassuvoidetta omallekin koirallesi!

Omat varpaat pysyivät onneksi aika kuivina koko matkan, mutta taidan silti joulusaunan jälkeen laittaa voidetta omiinkin jalkoihin!

Ihanaa joulunaikaa teille arvoisat lukijat! 🙂

T. Kauppiatar Ilona

p.s. muista hyödyntää varaslähtö välipäiväalennuksiin verkkokaupassamme! Kaikki pyykkietikat (myös Saaren Taian uutuustuoksut) -20%, kaikki meikit -5% ja kaikki palasaippuat (varastossa jälleen kotimaista suolasaippuaa!) -15%. Ostoksille pääset tästä

1 thought on “Jouluaaton glögiretki kansallispuistoon // koiran tassuvoide // varaslähtö välipäiväalennuksiin palasaippuat -15%, meikit -5% ja kaikki pyykkietikat -20%

Vastaa