Uutuuksia verkkokaupassa, Vieraskynäilyt

Vieraskynäily! Käytössä Saaren Taika Pyykkisaippua, ainakin majoneesitahrat lähti puhtaiksi!

Tervehdys taas arvoisa lukijani!

Pääsin pitkästä aikaa vieraskynäilemään tänne iloisen Ilonan Puotimamma blogiin ja kirjoittelen teille nopean esittelyn uusimmasta Saaren Taika tuotteestani, eli tehokkaasta, mutta ekologisesta pyykkisaippuasta!

Meillä oli avomieheni kanssa tänään yhteisen taipaleemme 4-vuotis juhlapäivä ja kävimme ihastelemassa Taalintehtaan alkukesäistä kauneutta naapurisaaressamme Kemiössä. Taalintehtaalla sijaitsee mukava pieni satamaravintola Portside jossa olemme muutaman kerran käyneet nauttimassa herkullisista ruuista ja niin teimme tänäänkin.

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikka & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Jostakin ihmeen syystä mulla tippuu ruuat aina paidalle, lieneekö syy tarkkaavaisuushäiriössäni, kun tuntuu etten saa suuta auki yhtä nopeaan kun haarukka on jo tulossa 😀 Tästä syystä mulla onkin aina paidan rinnukset majoneesissa, salaatinkastikkeessa, kastikkeessa, maidossa ja ties missä, kuten myös tänään 😀

Olen kehittänyt ekologiselle tuotemerkilleni Saaren Taialle jälleen yhden ekokotiin sopivan tuotteen, nimittäin tehokkaan, mutta täysin ekologisen ja myrkyttömän pyykkisaippuan.

Pyykkisaippua palaa voidaan käyttää “tahra-stickinä” eli tahranpoistoon hieromalla saippuapalaa hellästi kostutetun tekstiilin tahralle.
Pala käy myös vanhanajan nyrkkipyykkiin ihan sellaisenaan. Konepesuun suositellaan käytettäväksi Saaren Taian Pyykkisaippua raastetta.

Ekologinen pyykkisaippua raaste käy sellaisenaan konepesuun. Voit myös liuottaa raastetta pieneen määrään vettä ja annostella joko pesukoneesi pesuainelokeroon tai pesupallossa pyykkikoneen sisälle (raasteen liuotus lämpimään nesteeseen on suositeltavaa hyvin alhaisissa pesulämpötiloissa).

Raastetta annostellaan noin 1-2 ruokalusikallista koneelliseen pyykkiä (arviossa käytetty 7kg konetta, ja täysiä koneellisia. 100g raastetta riittää n. 15 koneelliseen kevyesti likaisia pyykkejä.

Niinpä päätinkin ottaa tilaisuudesta vaarin ja kuvata tahrat, sekä pyykkisaippuan käyttöä, ja tehdä blogikirjoituksen teille ihanat lukijani, jotta näette miten Saaren Taika pyykkisaippuaa käytetään ja miten se tehoaa tahroille 🙂

Hämärässä kellarissa oli hiukan hankalaa kuvata, mutta jonkun verran kuvista erottuu tahrat rinnuksilla, pinkissä paidassa oli siis suht tuoreet majoneesi ja salaatinkastike, harmaassa “työpaidassani” vanhempaa tarjontaa eli useissakin pesuissa käyneet mitkä lie ruokatahrat, jotka eivät olleet lähteneet puhtaiksi, toivottavasti kuvista erottuu!

Ja koska suutarin lapsella ei ole kenkiä, ei Saaren Taikurillakaan ole pyykkiraasteelle pussia, emalinen pikkukuppi on toimittanut raasteen säilytysastian virkaa kellarissa ja hyvin on toiminutkin 🙂

Annostelin 7kg koneelliseen noin ruokalusikallisen raastetta ja ruokalusikallisen Saaren Taika täyskoelogista pyykkietikkaa:

Laitoin koneen täyteen pyykkiä, kuten meillä aina on tapana pestä aika täysiä koneellisia:

MAINOS: www.Butik-O.fi - Luonnonkosmetiikkaa & ekosiivoustuotteita.
Luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivousaineita

Normaalisti jos mulla ei ole aikaa, tai erityisen likaisia vaatteita, petivaatteita tms, niin pesen koneemme pikaohjelmalla 40 asteessa:

Pyykit tulivat koneesta ja näyttäisi siltä, että tahrat on voitettu!

Pyykkeihin jäi uudesta tuoksuvammasta täysekologisesta pyykkietikasta ihana keväisen luonnon tuoksu <3 Uudet pyykkietikkamme tulevat markkinoille lähiaikoina 🙂

Saaren Taika pyykkisaippua, niinkuin muutkin saippuamme, eroavat muista saippuoista puhtaammilla raaka-aineilla. Saaren Taika saippuat valmistetaan nimittäin tutkitusti puhtaaseen pohjaveteen, jossa ei ole puhdistuaineita eikä kemikaalijäämiä. Saippuamme eivät sisällä lainkaan keinotekoisia hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Ne ovat 100% luonnollisista ainesosista valmistettuja, eläinkokeettomia, vegaanisia ja 100% biohajoavia. Emme myöskään käytä muovia saippuoidemme pakkaamisessa.

Kiitos, että luit ja jos kiinnostaa kokeilla uutta pyykkisaippuaamme niin suosittelen ostamaan Butik-O:sta 🙂

Johanna
Saaren Taika

Vastaa